9-11 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, jerry banana είπε Επειδή κάλεσα τη eurobank μου είπε ότι (αφού έκλεισα ημερομηνία για ραντεβού ) ότι πρέπει να πάω από εκεί με την νέα ταυτότητα και ένα τελευταίο εκκαθαριστικό για να γίνουν οι διαδικασίες όταν αλλάζεις ταυτότητα. Για να σου απαντήσω όχι δεν γίνεται αυτόματα θέλει να τους ενημερώσεις. Έχει μανούρα η όλη διαδικασία δηλαδή... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από 9-11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 9-11 είπε Έχει μανούρα η όλη διαδικασία δηλαδή... Όχι τόσο με την αστυνομία αλλά με τις τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά η έκδοση της νέας ταυτότητας ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις 5 λεπτών, άδικα ανησυχούσα. Περισσότερο περίμενα για την κοπελίτσα που προηγούνταν - ωραίο μπλε μάτι btw και φωνή με γρέζι (ελπίζω να μην οφειλόταν σε COVID και κολλήσουμε τίποτα!) Δεν ξέρω πως προέκυψαν τα 40 λεπτά που γράφεις παραπάνω @jerry banana Το μόνο που με ενόχλησε, και δυστυχώς θα το υπομένω για κάνα-δυο χρόνια ακόμη μέχρι να βγουν οι βιομετρικές, είναι η φάτσα μου στη φωτογραφία. Μιλάμε για όψη σκληρού εγκληματία που μόλις έχει συλληφθεί και πρόκειται να ανακριθεί. Το είπα και στο «όργανο» και συμφώνησε γελώντας. Μόνο το «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» λείπει. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο φωτογράφος. Το αποδίδω σε 2 παράγοντες: 1ον απαγορεύονται πλέον τα γυαλιά (που αλλάζουν τη φυσιογνωμία - αν και εγώ φοράω σκελετό τύπου griff) 2ον στις οδηγίες αναφέρεται ρητά πως πρέπει να έχουμε «ουδέτερη έκφραση» και, κυρίως, δεν πρέπει να χαμογελάμε. Ε, μάλλον υπερέβαλα, το πήγα στο επόμενο επίπεδο. Είχα φορέσει και μαύρο πουκάμισο, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Με βλέπω, και η πρώτη σκέψη είναι «γιατί είσαι μέσα φίλε;» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 9-11 είπε Έχει μανούρα η όλη διαδικασία δηλαδή... Στην Εθνική και στην Alpha έκανα ενημέρωση μέσω e-KYC (αφού είχαν αλλάξει αυτόματα τα στοιχεία στην ΑΑΔΕ - περίπου μια εβδομάδα από την έκδοση της ταυτότηας) μέσω e-banking Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από vagpap 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vagpap είπε Στην Εθνική και στην Alpha έκανα ενημέρωση μέσω e-KYC (αφού είχαν αλλάξει αυτόματα τα στοιχεία στην ΑΑΔΕ - περίπου μια εβδομάδα από την έκδοση της ταυτότηας) μέσω e-banking Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αναλυτικά που μπαίνεις ? Γιατί η να γλυτώσω να πάω φυσικά στην τράπεζα . 1 ώρα πριν, 9-11 είπε Τελικά η έκδοση της νέας ταυτότητας ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις 5 λεπτών, άδικα ανησυχούσα. Περισσότερο περίμενα για την κοπελίτσα που προηγούνταν - ωραίο μπλε μάτι btw και φωνή με γρέζι (ελπίζω να μην οφειλόταν σε COVID και κολλήσουμε τίποτα!) Δεν ξέρω πως προέκυψαν τα 40 λεπτά που γράφεις παραπάνω @jerry banana Το μόνο που με ενόχλησε, και δυστυχώς θα το υπομένω για κάνα-δυο χρόνια ακόμη μέχρι να βγουν οι βιομετρικές, είναι η φάτσα μου στη φωτογραφία. Μιλάμε για όψη σκληρού εγκληματία που μόλις έχει συλληφθεί και πρόκειται να ανακριθεί. Το είπα και στο «όργανο» και συμφώνησε γελώντας. Μόνο το «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» λείπει. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο φωτογράφος. Το αποδίδω σε 2 παράγοντες: 1ον απαγορεύονται πλέον τα γυαλιά (που αλλάζουν τη φυσιογνωμία - αν και εγώ φοράω σκελετό τύπου griff) 2ον στις οδηγίες αναφέρεται ρητά πως πρέπει να έχουμε «ουδέτερη έκφραση» και, κυρίως, δεν πρέπει να χαμογελάμε. Ε, μάλλον υπερέβαλα, το πήγα στο επόμενο επίπεδο. Είχα φορέσει και μαύρο πουκάμισο, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Με βλέπω, και η πρώτη σκέψη είναι «γιατί είσαι μέσα φίλε;» Εξυπηρετούσε άλλους εκείνη τη στιγμή και γενικά πιάσαμε και τη συζήτηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 7 hours ago, jerry banana said: Επειδή κάλεσα τη eurobank μου είπε ότι (αφού έκλεισα ημερομηνία για ραντεβού ) ότι πρέπει να πάω από εκεί με την νέα ταυτότητα και ένα τελευταίο εκκαθαριστικό για να γίνουν οι διαδικασίες όταν αλλάζεις ταυτότητα. Για να σου απαντήσω όχι δεν γίνεται αυτόματα θέλει να τους ενημερώσεις. δες πιο κατω. 9 hours ago, 9-11 said: Γίνεται αυτόματα (υποτίθεται πως οι υπηρεσίες επικοινωνούν μεταξύ τους) ή πρέπει να τις ενημερώσεις εσύ; εφορια αλλαξε αυτοματα και μου ηρθε email. σε καποιες τραπεζες η ενημερωση μπορει να γινει online. On 19/12/2022 at 09:24, inter23 said: Δεν είναι θέμα ούτε υπαλλήλων ούτε κάτι άλλο, ούτε ιστορίες για αγρίους. Είχε γίνει προσπάθεια να βγαίνουν δωρεάν οι φωτογραφίες από τα εντεταλμένα όργανα του κράτους που είναι αρμόδια για να τηρούνται οι διαδικασίες ασφαλείας. Αλλά μάλλον κάποιοι δεν είχατε προσέξει τον κακό χαμό που είχε γίνει την τελευταία φορά που το κράτος δοκίμασε να τραβάει μόνο του τις φωτογραφίες για το κρατικό έγγραφο... μα ακομα και αν υποχωρουσε ο κλαδος των φωτογραφων παλι σε 2 μηνες θα εβλεπες προκυρηξη για φωτογραφους στην αστυνομια και αγορα πανακριβου εξοπλισμου.τα κλασσικα δηλαδη 4 hours ago, jerry banana said: Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αναλυτικά που μπαίνεις ? Γιατί η να γλυτώσω να πάω φυσικά στην τράπεζα . Εξυπηρετούσε άλλους εκείνη τη στιγμή και γενικά πιάσαμε και τη συζήτηση . μεσα στο ebanking θα μπεις και θα το δεις που γραφει για να ενημερωσεις τα στοιχεια σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, poulinos είπε δες πιο κατω. εφορια αλλαξε αυτοματα και μου ηρθε email. σε καποιες τραπεζες η ενημερωση μπορει να γινει online. μα ακομα και αν υποχωρουσε ο κλαδος των φωτογραφων παλι σε 2 μηνες θα εβλεπες προκυρηξη για φωτογραφους στην αστυνομια και αγορα πανακριβου εξοπλισμου.τα κλασσικα δηλαδη μεσα στο ebanking θα μπεις και θα το δεις που γραφει για να ενημερωσεις τα στοιχεια σου Το έκανα αλλά δυστυχώς στην εθνική κάτι συμβαίνει στη δική τους βάση δεδομένων με το αφμ μου και πρεπει να πάω σε φυσικό κατάστημα . Κάτι που το αποφεύγω σαν μικρόβιο . Τουλάχιστον δούλεψε η euro . Πάντως όλα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, 9-11 είπε Έχει μανούρα η όλη διαδικασία δηλαδή... Καμία μανούρα, απλά κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων όταν έρθει η ώρα. Δεν σου μπλοκάρουν πχ συναλλαγές ή κάτι άλλο. Απλα αν χρειαστεί σε κάποια δια ζώσης συναλλαγή που θα σου ζητήσουν ταυτότητα, τους ενημερώνεις οτι την άλλλαξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στο gov.gr wallet app εμφανίζονται ακόμα τα στοιχεία της παλιάς ταυτότητας, να κάνω «Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου» (διαγραφή) ή να το αφήσω όπως είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 9-11 είπε Στο gov.gr wallet app εμφανίζονται ακόμα τα στοιχεία της παλιάς ταυτότητας, να κάνω «Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου» (διαγραφή) ή να το αφήσω όπως είναι; Λογικά βλέπεις την παλιά ταυτότητα, αφού αυτή καταχώρησες, το wallet δεν ενημερώνεται μόνο του. Θα πρέπει να καταχωρήσεις την καινούρια όπως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού η νόσησης. Πρέπει και εγώ να αντικαταστήσω την ταυτότητα, γιατί είναι λίγο δύσκολο για να διαβάσεις τα στοιχεία της, έχουν γράψει τα στοιχεία με στυλό και τα γράμματα είναι ξεθωριασμένα, σαν να είχε τελειώσει το μελάνι, συν την παλαιότητα. Ούτε καν φωτοτυπία δεν γίνεται να βγεί χωρίς πατέντες. Στις καινούριες ταυτότητες, νομίζω πως τα στοιχεία τυπώνονται και είναι ευδιάκριτα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 10 hours ago, AntiCambeR said: Λογικά βλέπεις την παλιά ταυτότητα, αφού αυτή καταχώρησες, το wallet δεν ενημερώνεται μόνο του. Θα πρέπει να καταχωρήσεις την καινούρια όπως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού η νόσησης. Πρέπει και εγώ να αντικαταστήσω την ταυτότητα, γιατί είναι λίγο δύσκολο για να διαβάσεις τα στοιχεία της, έχουν γράψει τα στοιχεία με στυλό και τα γράμματα είναι ξεθωριασμένα, σαν να είχε τελειώσει το μελάνι, συν την παλαιότητα. Ούτε καν φωτοτυπία δεν γίνεται να βγεί χωρίς πατέντες. Στις καινούριες ταυτότητες, νομίζω πως τα στοιχεία τυπώνονται και είναι ευδιάκριτα. σωστα τυπωνονται πλεον. 16 hours ago, 9-11 said: Στο gov.gr wallet app εμφανίζονται ακόμα τα στοιχεία της παλιάς ταυτότητας, να κάνω «Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου» (διαγραφή) ή να το αφήσω όπως είναι; κανε ανακληση και ξαναπερασε την σαν να αλλαζες κινητο. και λογικα αν εχει ενημερωθει θα πρεπει να σου φερει την New. δεν ξερω αν θα το κανει αυτοματα οταν ενημερωθει αλλα σε καθε περιπτωση δεν εχεις κατι να χασεις με το να το κανεις manual. ανακληση εκανα και εγω πριν αλλαξω κινητο και μετα απλα την ξαναπερασα στο app On 22/12/2022 at 00:28, jerry banana said: Το έκανα αλλά δυστυχώς στην εθνική κάτι συμβαίνει στη δική τους βάση δεδομένων με το αφμ μου και πρεπει να πάω σε φυσικό κατάστημα . Κάτι που το αποφεύγω σαν μικρόβιο . Τουλάχιστον δούλεψε η euro . Πάντως όλα καλα. δεν σου εχει επιλογη να κανεις καποια αλλαγη στοιχειων manually και να στειλεις το εγγραφο αλλαγης οπως παλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, poulinos είπε σωστα τυπωνονται πλεον. κανε ανακληση και ξαναπερασε την σαν να αλλαζες κινητο. και λογικα αν εχει ενημερωθει θα πρεπει να σου φερει την New. δεν ξερω αν θα το κανει αυτοματα οταν ενημερωθει αλλα σε καθε περιπτωση δεν εχεις κατι να χασεις με το να το κανεις manual. ανακληση εκανα και εγω πριν αλλαξω κινητο και μετα απλα την ξαναπερασα στο app δεν σου εχει επιλογη να κανεις καποια αλλαγη στοιχειων manually και να στειλεις το εγγραφο αλλαγης οπως παλια? Ναι φίλε αλλά έχω μπλέξει . Ζητάει εκκαθαριστικό το στέλνω αλλά επειδή έχω 0 εισόδημα δεν το δέχεται(δεν δέχεται παλιότερα που είχα εισόδημα ) . Να σημειώσω ότι αυτό το κάνω για να επαληθεσω το αφμ γιατί λέει ότι το φυσικό κατάστημα έχει άλλο αφμ και βγάζει "error " . Πρεπει να πάω στο φυσικό κατάστημα . Όλα αυτά να σημειωθεί πως συμβαίνουν γιατί τότε που είχα πάει να ανοίξω λογαριασμό στην εθνική ο υπάλληλος ήταν να το πω ευγενικά "ελαφρύς " και η σημασία που μου έδινε ήταν το πολύ 10% . .... τέλος πάντων δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, poulinos είπε Κάνε ανάκληση και ξαναπέρασέ την σαν να άλλαζες κινητό. Και λογικά αν έχει ενημερωθεί θα πρέπει να σου φέρει την New. Δεν ξέρω αν θα το κάνει αυτόματα όταν ενημερωθεί αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχεις κάτι να χάσεις με το να το κάνεις manual. Ανάκληση έκανα και εγώ πριν αλλάξω κινητό και μετά απλά την ξαναπέρασα στο app. Το επιχείρησα (όχι μόνο μία φορά) αλλά εμφανίζει σφάλμα - μάλλον επειδή βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο... Αναφορά σε κείμενο Κάτι δεν πήγε καλά. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καθάρισε τα data και την cache της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, dtzgr είπε Καθάρισε τα data και την cache της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι. Ναι, έχεις δίκιο, τώρα διεγράφησαν όλα. Να επιχειρήσω να προσθέσω το Δελτίο Ταυτότητας ξανά ή θα αντλήσει τα στοιχεία της προηγούμενης που ακυρώθηκε; Εντάξει τελικά, ενημερώθηκε. 👍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις