kounavi91 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά σκεφτόμουν να εκδοσω διαβατήριο ωστόσο μόλις παρατήρησα ότι η ταυτότητα είναι άνω 15ετιας μπορώ και σ' αυτή την περίπτωση να βγάλω διαβατήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolnetgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Σε δική μου περίπτωση με ταυτότητα του 2006 χειρόγραφη με έστειλαν για αλλαγή. Στην υπόλοιπη οικογένεια με ταυτότητες του 2007 εκτυπωμένες τους έβγαλαν κατ εξαίρεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα πάει για έκδοση καινούριου διαβατηρίου (Α.Τ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ) τον Δεκέμβριο και με ανάγκασαν να βγάλω καινούρια ταυτότητα (την είχα από το 2001). Για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία καλό θα ήταν να βγάλεις καινούρια. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από giokol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Oταν θα πας για τις φωτό του διαβατηρίου βγάλε και για ταυτότητα.Αν χρειαστεί θα την βγάλεις επιτόπου την ταυτότητα και μετά θα βγάλεις το διαβατήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounavi91 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 07/04/2008 εκδόθηκε η ταυτότητα και δεν ήθελα να ξαναβγάλω γιατί θα πρέπει να αλλάζω τα στοιχεία μου μετά σε πολλά πεδία είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα. Επειδή <<λήγει>> φοβάμαι οτι θα έχω προβλήματα οταν φεύγω στο εξωτερικό και γι αυτό ήθελα το διαβατήριο.(Φυσικά είναι και απαιτούμενο για εκτός Σένγκεν χώρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, kounavi91 είπε δεν ήθελα να ξαναβγάλω γιατί θα πρέπει να αλλάζω τα στοιχεία μου Και εγώ είχα αυτη την σκεψη και δεν ήθελα να αλλάξω ταυτοτητα όμως η αλλαγή των στοιχείων ήταν ομαλή χωρίς πρόβλημα (ίσως ήμουν τυχερός). Η εφορία μου είχε ενημερωθεί αμέσως από την Αστυνομία, την επόμενη μέρα κιόλας και με τις τράπεζες έκανα ξανά επικαιροποιηση μέσω του gov. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolnetgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, kounavi91 είπε 07/04/2008 εκδόθηκε η ταυτότητα και δεν ήθελα να ξαναβγάλω γιατί θα πρέπει να αλλάζω τα στοιχεία μου μετά σε πολλά πεδία είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα. Επειδή <<λήγει>> φοβάμαι οτι θα έχω προβλήματα οταν φεύγω στο εξωτερικό και γι αυτό ήθελα το διαβατήριο.(Φυσικά είναι και απαιτούμενο για εκτός Σένγκεν χώρες) Είσαι ακριβώς στα 15. Λογικά θα στην περάσουν. Αν μπορείς να ξανά πας εύκολα (δεν παίρνεις άδεια κλπ.) ρίσκαρέ το και πήγαινε απευθείας για διαβατήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, coolnetgr είπε Είσαι ακριβώς στα 15. Λογικά θα στην περάσουν. Αν μπορείς να ξανά πας εύκολα (δεν παίρνεις άδεια κλπ.) ρίσκαρέ το και πήγαινε απευθείας για διαβατήριο. Κάπου διάβαζα για αλλαγή σε 10ετία αλλά η αστυνομία ακόμα γράφει για 15ετία. https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolnetgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Είναι το ΦΕΚ για τις νέες ταυτότητες αλλά θες συνταγματολόγο για να βγάλεις άκρη αν θα ισχύει αυτοδικαίως και για τις τωρινές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Ρε παιδιά σόρρυ αλλά τι γίνεται τώρα με τις νέες ταυτότητες που βγαίνουν. Ποιοι πρέπει να τις αλλάξουν υποχρεωτικά και εγώ τι θα πρέπει να κάνω για να γλιτώσω από τα να βγάλω την νέα ταυτότητα? Ας μας πει λίγο κάποιος τώρα όσο είναι καιρός μη τρέχουμε τελευταία στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δεν μπορείς να το γλυτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 7 hours ago, therock said: Ρε παιδιά σόρρυ αλλά τι γίνεται τώρα με τις νέες ταυτότητες που βγαίνουν. Ποιοι πρέπει να τις αλλάξουν υποχρεωτικά και εγώ τι θα πρέπει να κάνω για να γλιτώσω από τα να βγάλω την νέα ταυτότητα? Ας μας πει λίγο κάποιος τώρα όσο είναι καιρός μη τρέχουμε τελευταία στιγμη γιατι να μην βγαλεις?δεν δαγκωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις