ribo7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μπορείς να σετάρεις το Teamviewer ώστε κάποιος που θα συνδεθεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο μια συγκεκριμένη εφαρμογή (firefox συγκεκριμένα)? Να έχω δλδ ένα παράθυρο ανοιχτό και να μπορεί να παίζει μόνο εκεί, τπτ άλλο. Το Meeting σου δίνει τη δυνατότητα να μοιράσεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά είναι μόνο για παρουσίαση και άρα ο άλλος δε θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνος του. Αρα λογικά μέσω του Remote control θέλω να περιορίσω στο τι μπορεί να χρησιμοποιήσει ο άλλος.
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Απο το ιδιο το teamviewer οχι, αλλα μπορεις να κανεις οτι λεει ο τυπος εδω: ενα νεο λογαριασμο ο οποιος θα μπορει να ανοιγει μονο μια εφαρμογη και το teamviewer να τρεχει απο αυτον. Δεν λεει βεβαια τον τροπο που μπορει να γινει αυτο στα windows. https://community.teamviewer.com/English/discussion/46770/restrict-remote-access-to-a-single-application
dkmaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Και από το teamviewer και από το anydesk δε γίνεται αυτό, δες όμως το παρακάτω link σε συνδυασμό με αυτό που σου είπε ο @jim_p Configure and allow Windows to run Specified Programs only (thewindowsclub.com)
ribo7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Ναι απ' ότι διάβασα σε τελευταίες εκδόσεις Teamviewer δεν υπάρχει η δυνατότητα. Μέχρι v12/13 υπήρχε το Quick Share button που σου επέτρεπε να δώσεις control σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Χρησιμο το link για Run Specified programs αλλά πως το ορίζω ότι θα είναι για συγκεκριμένους χρήστες? Δε βλέπω κάπου ρύθμιση. Επίσης, στο Teamviewer πως οριζεις οτι θα συνδεθεί κάποιος μέσω του restricted user που θα έχω δημιουργήσει? Απλά θα έχω κάνει login εγώ με το νεό χρήστη, θα έχω ανοιχτό το teamviewer, και όταν συνδεθεί κάποιος θα μπορεί να ανοιξεί μόνο firefox? Λογικα στο Run specified programs πρεπει να δηλωσω και το Teamviewer για να το ανοιξω.
dkmaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, ribo7 είπε Ναι απ' ότι διάβασα σε τελευταίες εκδόσεις Teamviewer δεν υπάρχει η δυνατότητα. Μέχρι v12/13 υπήρχε το Quick Share button που σου επέτρεπε να δώσεις control σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Χρησιμο το link για Run Specified programs αλλά πως το ορίζω ότι θα είναι για συγκεκριμένους χρήστες? Δε βλέπω κάπου ρύθμιση. Επίσης, στο Teamviewer πως οριζεις οτι θα συνδεθεί κάποιος μέσω του restricted user που θα έχω δημιουργήσει? Απλά θα έχω κάνει login εγώ με το νεό χρήστη, θα έχω ανοιχτό το teamviewer, και όταν συνδεθεί κάποιος θα μπορεί να ανοιξεί μόνο firefox? Λογικα στο Run specified programs πρεπει να δηλωσω και το Teamviewer για να το ανοιξω. Ακριβώς όπως το λες στις 2 τελευταίες γραμμές. Θα πρέπει να κάνεις νέο λογαριασμό στα Windows, να ορίσεις στις restricted εφαρμογές το teamviewer και το firefox. Έτσι, το καταλαβαίνω και εγώ τουλάχιστον.
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, ribo7 είπε Μέχρι v12/13 υπήρχε το Quick Share button που σου επέτρεπε να δώσεις control σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Αν ισχυει αυτο, και δεν θες καποια νεοτερη εκδοση του tv για αλλο λογο, γιατι δεν βαζεις μια απο αυτες τις παλιες?
ribo7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Το διάβασα μετέπειτα https://community.teamviewer.com/English/discussion/3731/quickconnect-and-or-sharing-single-application Ίσως όντως να ξαναγυρίσω σε προηγούμενη έκδοση. 1 ώρα πριν, ribo7 είπε Ναι απ' ότι διάβασα σε τελευταίες εκδόσεις Teamviewer δεν υπάρχει η δυνατότητα. Μέχρι v12/13 υπήρχε το Quick Share button που σου επέτρεπε να δώσεις control σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Χρησιμο το link για Run Specified programs αλλά πως το ορίζω ότι θα είναι για συγκεκριμένους χρήστες? Δε βλέπω κάπου ρύθμιση. Επίσης, στο Teamviewer πως οριζεις οτι θα συνδεθεί κάποιος μέσω του restricted user που θα έχω δημιουργήσει? Απλά θα έχω κάνει login εγώ με το νεό χρήστη, θα έχω ανοιχτό το teamviewer, και όταν συνδεθεί κάποιος θα μπορεί να ανοιξεί μόνο firefox? Λογικα στο Run specified programs πρεπει να δηλωσω και το Teamviewer για να το ανοιξω. Ακολούθησα το τελευταίο post εδώ - https://docs.microsoft.com/en-us/answers/questions/168988/how-to-configure-restrictions-on-a-user-account-in.html για να φτιάξω policy μόνο για τον limited χρήστη. Φαίνεται να παίζει.
micos000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Για δες το παρακάτω http://shared-app-vnc.sourceforge.net/sharedappvnc-windows.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα