Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγαινω δευτερα λυκειου με ενημερώσανε απο το σχολειο πως εχω υπερβεί τις 114 απουσιες καθώς ο υπεύθυνος ειχε κανει λαθος καταχώρηση κεγω θεώρησα πως εχω λιγότερες ειμαι μαθητρια του 17-18 και δεν εμπλέκομαι ποτε σε φασαρίες μου πρότεινανε να φερω χαρτι γιατρού αλλα  αυτο σημαινει πως πρεπει να εχω συνοδεία γονέα στον γιατρο. Υπαρχει περιπτωση να μεινω ταξη;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mariamnk05 είπε

πηγαινω δευτερα λυκειου με ενημερώσανε απο το σχολειο πως εχω υπερβεί τις 114 απουσιες καθώς ο υπεύθυνος ειχε κανει λαθος καταχώρηση κεγω θεώρησα πως εχω λιγότερες ειμαι μαθητρια του 17-18 και δεν εμπλέκομαι ποτε σε φασαρίες μου πρότεινανε να φερω χαρτι γιατρού αλλα  αυτο σημαινει πως πρεπει να εχω συνοδεία γονέα στον γιατρο. Υπαρχει περιπτωση να μεινω ταξη;

Ποιο το πρόβλημα να πας με τον γονέα σου σε γιατρό ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mariamnk05 είπε

Μαθήτρια του 17-18, το "καταχώριση" γράφεται έτσι, ίσως αυτό σε βοηθήσει να πας στο 19-20.

Όσο για τις απουσίες, υποθέτω ότι ενημερώθηκες πως έχεις πχ 90 και λες "ας κάνω καμιά 20αριά ακόμα" αλλά τελικά είχες ήδη 110 ενώ δεν το ήξερες και τελικά έφτασες τις 130. Κάτι τέτοιο έγινε? Προσπάθησε να το εξηγήσεις με λεπτομέρειες όσο μπορείς.

Αν έχεις τα email που στέλνουν οι καθηγητές στους γονείς με τις απουσίες τα οποία καταδεικνύουν το λάθος του υπεύθυνου, μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να μείνεις από λάθος που δεν είναι δικό σου. Ωστόσο είναι πολύ οριακό το σημείο που βρίσκεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Περισσότερο νομίζω ότι έπαιξες με τη φωτιά και κάηκες παρά ότι ήταν δικό σου λάθος. Καταλαβαίνω επίσης ότι οι 100+ απουσίες έγιναν εν αγνοία των γονιών σου (άρα δεν μπορώ να δεχτώ δικαιολογίες κάτι έγινε στο σπίτι). Δεν καταλαβαίνω πως είσαι μαθήτρια του 18 όταν λείπεις τη μισή χρονιά από το σχολείο (και παραπάνω αναλογικά αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε Απρίλιο).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Δεν καταλαβαίνω πως είσαι μαθήτρια του 18 όταν λείπεις τη μισή χρονιά από το σχολείο

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η σωματική παρουσία σου στην τάξη έχει άμεση σχέση με τους βαθμούς σου; Και εγώ ότι έπρεπε να μάθω, στο φροντιστήριο το μάθαινα. Γενικώς τα μισά μαθήματα και παραπάνω (ειδικά 2α και 3η λυκείου) είναι παντελώς άχρηστα, από τη στιγμή που το μόνο που μετράει είναι το θα γράψεις πανελλαδικές. Και μην μου αρχίσετε γενικές γνώσεις και διάφορα τέτοια. Αυτά είναι του περασμένου αιώνα. Τώρα ότι πληροφορία θέλεις την έχεις στην τσέπη σου (στην κυριολεξία).

TS, εάν έχεις αποδείξεις ότι έχει γίνει λάθος, μην ανησυχείς. Μια χαρά θα μαγειρέψουν τις απουσίες, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο. 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.

Ε καλά νομίζω οτι είναι κοινώς γνωστό πως στο λύκειο οι βαθμοί μοιράζονται στα "καλά και ήσυχα" παιδιά που δεν κουράζουν πολύ την καθηγήτρια....Νομίζω πως ο φίλος πιο πάνω εννοούσε οτι άλλο να παίρνεις τους βαθμούς γιατι κάθεσαι ήσυχος/ήσυχη στην τάξη και άλλο να τα flauntάρεις μπροστά σε ξένους ενώ έχεις χάσει την μισή σχολική χρονιά...

Δημοσ.

Toσο τσιρκο εχει γινει πλεον το λυκειο ρε παιδια; Δε τα θυμαμαι ετσι τα πραγματα σε εμας!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, yanis13 είπε

Toσο τσιρκο εχει γινει πλεον το λυκειο ρε παιδια; Δε τα θυμαμαι ετσι τα πραγματα σε εμας!

Ασε, γιατί νομίζεις ότι σκάμε κοντά 7-10Κ το χρόνο για ιδιωτικό... Και εκεί υπάρχουν βέβαια προβλήματα, αλλά υπάρχει και έλεγχος.

Στα πολύ ακριβά βέβαια, όσος έλεγχος και να γίνει, πάντα υπερισχύει το "ο πατέρας μου σε πληρώνει"... 

τα δημόσια απο μικρή επαφή που είχα μεχρι τώρα, τρόμαξα... Και αν δεις και τι γίνετε απο το γυμνάσιο ακόμα..... 

Επεξ/σία από nkarama
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, yanis13 είπε

Τι εννοείς; αυτά με τις απουσίες πάντα γινότανε. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2022 στις 12:33 ΠΜ, yanis13 είπε

οτι πλέον σε γυμνασια και λυκεια εχει καταντήσει τσιρκο η φάση ισχύει. κι εγω σκεφτομαι σοβαρα να παω τα παιδια σε ιδιωτικό. για τις απουσιες εμας τουλαχιστον καθε βδομαδα μας στελνουν μειλ με το συνολο των απουσιων και αν το παιδι λειψει μονο καποια απο τις ωρες μας στελνουν sms την ιδια μερα. Βασικα ειναι το μονο πράγμα για το οποιο μας ενημερωσαν ολη τη χρονια. για ολα τα υπολοια πετανε χαρταετο δε μπορουμε να βρουμε και καθηγητες "λογω κοβιντ" να ρωτησουμε τι κανουν τα καμαρια μας μεσα στην τάξη.

Στην εποχη μου πριν σχεδον 20 χρονια ηταν πολυ χειροτερα με τις απουσιες, εστελναν που και που με ταχυδρομειο το συνολο, το παραλαμβαναμε εμεις και οι γονεις δεν το εβλεπαν ποτε, ειχαμε γινει κολληταρια με τους αγροτικους γιατρους, πηγαιναμε για καφε και μετα περνουσαμε απο το κεντρο υγείας για δικαιολογητικά, γενικα ο,τι να ναι. οσο για τους βαθμους εγω χαμηλους βαθμους στις πανελ εγραψα σε αυτα που δεν ειχα χάσει ουτε ωρα μαθημα δηλαδη τα 2 απο τα 4 της κατευθυνσης και στην ιστορια που δεν ειχα διαβασει. στα υπολοια εγραψα πολυ καλά, δεν εχει να κανει η παρουσια με το τι θα γραψεις ειδικα τωρα που εχουν μονο 4 μαθηματα τα οποια τα κανουν στα φροντιστηρια σχεδον ολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...