WaVe Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια όσον γνωρίζουν 2-3 πράγματα. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 65" (είναι ακριβώς για το χώρος που μπαίνει). Βλέπω κατά βάση μόνο ταινίες και τίποτε άλλο, δηλαδή αθλητικά, παιχνίδια κλπ Ένας φίλος μου δίνει την Samsung Neo QLED 4K TV 65QN90A, σφαγιασμένη μαζί με τα 2 δώρα που δίνει κοντά στα 1200 ευρώ. Είναι value for money πιστεύετε? Το budget μου είναι πάνω κάτω τα 1500 ευρώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Shyn Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Value for money είναι σίγουρα. H φθηνότερη αυτήν την στιγμή σε skroutz είναι σε 1400+€ χωρίς τα δώρα. Από συγκριτικά video που έχω δει είναι από τα ελάχιστα panel που μπορεί να σταθεί απέναντι στα OLED. Η άλλη επιλογή στα χρήματα που διαθέτεις η LG C1. Η Samsung έχει καλύτερη φωτεινότητα και από την άλλη η LG, καλύτερα επίπεδα μαύρου, πιο πλούσια σε λεπτομέρειες και μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Εαν βλέπεις σε σκοτεινό δωμάτιο η LG είναι σαφώς καλύτερη. Εαν βλέπεις σε δωμάτιο με αρκετό φωτισμό θα έλεγα ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια καθώς η LG υστερεί σε φωτεινότητα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Shyn
WaVe Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Διάβασα ότι είναι ISP panel και δεν την πρότειναν. Γιαυτό είπα να ρωτήσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα