snips Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να αλλάξω το μέγεθος των φωτογραφιών/εικόνων στο κινητό, χωρίς όμως να χαθούν τα data της ημερομηνίας. Δηλαδη ο file manager του κινητού, να μην μου τις στοιχειοθετήσει όλες πχ με σημερινή ημερομηνία αν τις κάνω όλες σήμερα resize. Αλλά να συνεχίζει να την δείχνει στην αρχική της ημερομηνία που τραβήχτηκε ή αποθηκευτηκε στο κινητό. Αndroid. (MIUI 12.5) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από snips
snips Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μα δεν θέλω να κάνω κανένα upload πουθενά. Πάμε πάλι. Έβγαλα φωτογραφία 22 Μαρτίου. Θέλω να την κάνω resize ΣΗΜΕΡΑ και να την αφήσω στο κινητό. Αλλά μετά ο file Manager ή Gallery ή δεν ξέρω τι άλλο, θέλω να το δείχνει στις 22 Φεβρουαρίου και όχι σήμερα που έγινε edit/save.
Tsilitheo2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1ον:ο,τι γίνεται upload ,γινεται και download... Απλα με την χρηση μιας εφαρμογής οπως αυτης που ψαχνεις 2ον: οταν θα ερθεις παλι με νεο θεμα "εχασα τις φωτο μου,πως θα τις ανακτησω" , εδω θα ειμαστε παλι... Ευελπιστώ....
snips Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Όταν τις κάνω download θα "πάρουν" ημερομηνία που έγιναν download. Όχι την αρχική ημερομηνία λήψης/αποθήκευσης στο κινητό. Το ερώτημα μου είναι σαφές. Και δεν είναι "πως να αποθηκεύσω φωτογραφίες σε cloud εξοικονομώντας χώρο". Ειρωνίες να λείπουν. Αν καταλαβαίνεις τι ρωτάω, έχει καλώς. Αν όχι, άστο να απαντήσει κάποιος που έχει τα φόντα.
GATE123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε 1ον:ο,τι γίνεται upload ,γινεται και download... Απλα με την χρηση μιας εφαρμογής οπως αυτης που ψαχνεις 2ον: οταν θα ερθεις παλι με νεο θεμα "εχασα τις φωτο μου,πως θα τις ανακτησω" , εδω θα ειμαστε παλι... Ευελπιστώ.... Θέλει να κρατήσει την ημερομηνία που αποθηκεύτηκε. 3 ώρες πριν, snips είπε Όταν τις κάνω download θα "πάρουν" ημερομηνία που έγιναν download. Όχι την αρχική ημερομηνία λήψης/αποθήκευσης στο κινητό. Το ερώτημα μου είναι σαφές. Και δεν είναι "πως να αποθηκεύσω φωτογραφίες σε cloud εξοικονομώντας χώρο". Ειρωνίες να λείπουν. Αν καταλαβαίνεις τι ρωτάω, έχει καλώς. Αν όχι, άστο να απαντήσει κάποιος που έχει τα φόντα. FotoSizer Νομίζω έχει αυτό που θες. Θέλει λίγο ψάξιμο. Διάβασε εδώ https://www.pcsteps.gr/12268-μαζική-επεξεργασία-φωτογραφιών/
Tsilitheo2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Θέλει να κρατήσει την ημερομηνία που αποθηκεύτηκε. FotoSizer Νομίζω έχει αυτό που θες. Θέλει λίγο ψάξιμο. Διάβασε εδώ https://www.pcsteps.gr/12268-μαζική-επεξεργασία-φωτογραφιών/ Το Google photos δεν αλλαζει κατι....
Tsilitheo2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, snips είπε Όταν τις κάνω download θα "πάρουν" ημερομηνία που έγιναν download. Όχι την αρχική ημερομηνία λήψης/αποθήκευσης στο κινητό. Το ερώτημα μου είναι σαφές. Και δεν είναι "πως να αποθηκεύσω φωτογραφίες σε cloud εξοικονομώντας χώρο". Ειρωνίες να λείπουν. Αν καταλαβαίνεις τι ρωτάω, έχει καλώς. Αν όχι, άστο να απαντήσει κάποιος που έχει τα φόντα. Γιατι εισαι τοσο σιγουρος;;;; Τσεκαρε αυτο εδω... Μολις το κατεβασα απο Google photos Ουτε και ειρωνευομαι καποιον... Πεσ'το διαίσθηση Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από Tsilitheo2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα