Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι φάση με τις τιμές των παπιών και ειδικά των crypton x. Θα ξανά ξεκινήσω διανομή τον επόμενο καιρό για συμπλήρωμα και ψάχνω μηχανάκι σε γνωστό site και ολα τα καινούργια είναι στο Θεό. Αξιοπρεπές crypton x <2000€ ούτε για δείγμα και τα καινούργια sym daytona φτάσαν τα 2+ k. Δεν ξέρω αν είναι θέμα euro 6 ή ακριβείας αλλά όπως και να έχει το παπί ήταν λύση στους δύσκολους καιρούς και τώρα ξέφυγε και αυτό 

Δημοσ.

Αφού βρίσκουν άτομα που δέχονται να δώσουν 2500 χιλιάρικα για παπί μεταχειρισμένο τόσο θα το έχουν πραγματικά αστείο.

• Like 2
Δημοσ.

το ειρωνικό είναι πως όλοι αυτοί που γκρινιάζουν, αν πουλούσαν, θα ζητούσαν τα ίδια χρήματα. μερικές τιμές είναι γελοίες. Κι εγώ που σκεφτόμουν να πουλήσω ένα, "παράλογη" τιμή θα έβαζα.

Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση. Κι εσύ τώρα που γκρινιάζεις για την τιμή, σε κάτι άλλο θα γδέρνεις κόσμο. Αν έχεις σπίτι και το νοικιάζεις, οι ενοικιαστές θα λένε τι ζητάει ο καραγκιόζης. Εσένα θα σου φαίνονται λίγα όμως γιατί ....έχεις ενφια να πληρώσεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μπα, μη φαντάζεσαι ότι είναι όλοι έτσι.

πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά ο κανόνας είναι αυτός που έγραψα. Το βλέπεις παντού. Σε όποιον δοθεί η ευκαιρία να τα αρπάξει, το κάνει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα μηχανάκια (μεγάλα μικρά) έχουν πάει +500 μίνιμουμ (Καλές περιπτώσεις)  και πάνω, όλα αυτά γίνονται λόγο τεράστιον αυξήσεων στης μεταφορές και τημες στης πρώτες ύλες (προφανος και πόλεμος έκανε την δουλειά του και πολλά άλλα)

Πάντα μηλαω για καινούργια.

Τα μεταχ ανέβηκαν καθαρά και μόνο επειδή υπάρχει Έλληψη στα καινούργια και βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χρήμα

Επεξ/σία από Black Demis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και όμως δύσκολα κάνουν πίσω σε τιμή συζητήσιμη. Τουλάχιστον στα κρυπτόν στα τελευταία μοντέλα που βγήκαν (2016). Οι euro προδιαγραφές πιστεύω κάνανε τη μεγαλύτερη ζημιά γιατι πλέον οι μεγάλες εταιρείες δεν ασχολούνται με την Ελλάδα στη κατηγορία παπιά

Δημοσ.

Αν τα δίνουν τόσο, πάει να πει ότι κάποιοι τα αγοράζουν. Αν κανένας δε πούλαγε τότε οι τιμές θα έπεφταν.

Δημοσ.

Μπα, πολλούς δεν τους νοιάζει να πουλήσουν παρά μόνο αν πουλήσουν σε υψηλή τιμή.

Διαφορετικά θεωρούν ότι καλύτερα να το κρατήσουν.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν τόσο αυστηρές προδιαγραφές euro στα δίκυκλα και ειδικά σε αυτά μικρού κυβισμού (125κυβικα). Ούτως ή άλλως έχουν πολύ λιγότερους  ρύπους από τα αυτοκίνητα  ακόμα και τα παπια  στο euro 4 που ήταν το κρυπτόν. Σιγά μη κατσρι η yamaha και χοντα να βγάλουνε euro 6 παπί 

Δημοσ.

Εγώ γελάω με κάτι τύπους που πουλάνε 50αρια του 80' προς 1000€+. έχω δει και 2500€.

Ο κάθε τσοπάνης βρήκε τρόπο να τα αρπάξει. Την κάθε σαβούρα 40ετίας την ονομάζει κλασσικό και συλλεκτικό.

Έχω μια χέστρα του '70 από ανακαίνιση, πόσο λέτε να την πουλήσω; Είναι συλλεκτικό κομμάτι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...