Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω πάει σε 3 φυσικοθεραπευτές και οι 3 έλεγαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια όπως περιγράφετε παραπάνω. Ακριβώς, σαν να είχαν βάλει κασέτα.

Ο ένας μου ζήτησε 10 ευρώ έξτρα τη συνεδρία και ο άλλος 5. Η διάρκεια ήταν 45 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον δεν σου ζήτησε τα 100€ στην αρχή η τουλάχιστον κατά την διάρκεια των φυσιοθεραπειών και δεν συμφώνησες, γιατί να τα δώσεις;

Το άφησε για έκπληξη στο τέλος;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Σορρυ ειμαι αρρωστος αυτες τις μερες και δεν ειχα κουραγιο να γραψω.

Μου ειπε για "εξτρα", αφηνοντας να εννοηθει εξτρα συνεδριες οχι εξτρα ασκησεις στις συγκεκριμενες συνεδριες. Κακη συνεννοηση θα πεις. 

Το θεμα ειναι οτι ακομη κι ετσι, οι ασκησεις που καναμε ηταν ελαχιστες και συνολικα οι συνεδριες κραταγαν 35 λεπτα (αντε μεχρι 40 οι 1-2 πρωτες). Θεωρητικα δηλαδη δεν νομιζω οτι υπηρχε κατι εξτρα. Απλα ηθελε να χρεωσει 10 ευρω γιατι ο ΕΟΠΥΥ αργει να πληρωσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους 4 μήνες πληρώνονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ.

Εφόσον δεν είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του ασφαλιστικού φορέα, μπορούν απλά να διακόψουν τη σύμβασή τους.

Είμαστε υπεύθυνοι και εμείς για ό,τι συμβαίνει, με το να αποδεχόμαστε αυτές τις καταστάσεις.

Μπορείς μέσω του ΦΑΥ (Φάκελος Ασφάλισης Υγείας), στην ενότητα ιατρικές πράξεις, να κάνεις δήλωση εναντίωσης για το συγκεκριμένο παραπεμπτικό, περιγράφοντας τι έγινε.

Επεξ/σία από casaniva
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι να μην ειμαστε υπερβολικοι, γιατι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.

Ναι δε θα επρεπε να ζητανε χρηματα, αλλα απο την αλλη η τιμη του ΕΟΠΥΥ ειναι για σφαλιαρες και πληρωνει οποτε θυμηθει.

Τα ιδια κανει και με τους γιατρους, δεν παιρνει μαλιστα πλεον δικους του μονιμους (π.χ. ΙΚΑ παλια) για να μην τους πληρωνει και βρηκε το συστημα με τους συμβεβλημενους.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Καλο ειναι να μην ειμαστε υπερβολικοι, γιατι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.

Ναι δε θα επρεπε να ζητανε χρηματα, αλλα απο την αλλη η τιμη του ΕΟΠΥΥ ειναι για σφαλιαρες και πληρωνει οποτε θυμηθει.

Τα ιδια κανει και με τους γιατρους, δεν παιρνει μαλιστα πλεον δικους του μονιμους (π.χ. ΙΚΑ παλια) για να μην τους πληρωνει και βρηκε το συστημα με τους συμβεβλημενους.

Δε νομίζω ότι η αλήθεια είναι σε κάποια...μέση. Τουλάχιστον ανάμεσα στον ιατρικό επαγγελματία και τον ασθενή (οι σχέσεις ανάμεσα στον επαγγελματία και τον ασφαλιστικό φορέα είναι άλλη ιστορία)

Όπως έχω αναφέρει και σε θέμα σχετικό με το..."εξοικονομώ" (φαντάζει άσχετο αλλά και εκεί διάφοροι αλουμινάδες, μονωσάδες, κλπ επικαλούνται υπαρκτές αργοπορίες στην εξόφληση για να ζητήσουν πράγματα εκτός διαδικασίας όπως προπληρωμές, μεγαλύτερες τιμές, κλπ) οι δυσκολίες όταν κάπου εμπλέκεται το κράτος είναι σίγουρα κατανοητές. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη μετακύλιση του προβλήματος στον μοναδικό που δεν φταίει.

Εδώ αυτός που "δεν φταίει" είναι ο ασθενής που πήγε κάπου όπου η ενημέρωση είναι ότι θα εξυπηρετηθεί με τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Και αυτός που "φταίει" (ελπίζω να είναι σαφές πως χρησιμοποιώ τη λέξη και να μην πιαστούμε από αυτή) είναι εκείνος που έχει μπει στην συγκεκριμένη διαδικασία γνωρίζοντας και μετά προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι. Συνήθως εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι σε θέματα υγείας ο ασθενής προφανώς δεν θα πει όχι είτε γιατί δεν θέλει να μην εξαντλήσει αυτό που του πλασάρεται σαν αναγκαίο είτε γιατί μπορεί να φοβάται ότι άρνησή του μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματός του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πιστόλιασε ήδη μιας κ ήταν άρρωστος κ λογικά δεν πήγε στην τελευταία συνεδρία ουτε του  ζήτησε τπτ case solved...σ λέει ότι βγει...γι αυτό έκανε μισή ώρα συνεδρίες κ  το "υπόλοιπο" το ζήτησε προτελευταία φορά🤣

Μεταξύ μας τώρα οι περισσότεροι  γιατροι ζητάνε 10 20€ απλά για να ξαναγράψουν φάρμακα...

Τεσπά επειδή ακόμη δεν έχετε δει τπτ για τα 100€ π συζητιουνται, κάποιοι δίνουν πόσα με έξτρα μηδενικά κ εκεί ουτε απόδειξη ουτε rating δεν σε παίρνει να κάνεις;)

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Αυτα τα εξτρα ειναι κλασσικη μπιζνα για να φουσκωνει ο λογαριασμος κ ειναι κ υπερβολικα ενιοτε καθως εφαρμοζονται σε ατομα με μικρη δυνατοτητα recovery πχ πιο ηλικιωμενοι που θα τους βαλουν 5-6 "ασκησεις" καθε μερα για 2 βδομαδες ξερω γω που θα τις εκτελει ενα πιτσιρικι κ παρε δωσε. .Στο τελος γινεται κ χειροτερα ο αλλος η απλα βλεπει βελτιωση που θα βλεπε κ με λιγη ξεκουραση η βελτιωση τροπου ζωης,ελαφρια ασκηση,χασιμο υπερβολικων κιλων κλπ.

Τωρα αν το φυσικοθεραπευτηριο δε βγαινει κλπ ειναι αλλο κεφαλαιο.Δυστυχως εδω εμπλεξες,κ δεδομενου οτι το ποσο ειναι μικρο για φασαριες τα δινεις κ δε ξαναπας.

Δημοσ.

θα παω την Δευτερα εν τελη (για την τελευταια συνεδρια), και θα του εξηγησω και δεν θα πληρωσω. Αν θελετε τα στοιχεια μου τα εχει να κινηθει νομικα. Εχει κανει τοσα φαουλ που και να το κανει αυτος θα βγει χαμμενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...