chivious Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 καλησπερα. θελω να αγορασω ενα λαπτοπ με ssd και τουλαχιστον 8gb ram. αλλα θελω να μπορει να υποστηριζει 4κ video χωρις να κολλαει. θελω να το συνδεσω με προτζεκτορα 4κ της benq οποτε δεν θέλω το λαπτοπ να εχει αναλυση οθονης 4κ(καθως ειναι πολυ ακριβα) αλλα να μπορει να μου μεταδώσει στον προτζέκτορα μου 4k υλικο. π.χ ταινια 4k. δηλαδη δεν με ενδιαφερει να δω ποιοτητα 4κ στην οθονη του λαπτοπ αλλα να μπορει να το παιξει χωρις προβληματα για τον προτζεκτορα μου. ποια λαπτοπ καλα υπάρχουν και υποστηρίζουν κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 με τι θυρα θα συνδεθει στον projector? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Σίγουρα θέλεις λάπτοπ που υποστηρίζουν hdmi 2.0, καθώς και αρκετά σύγχρονο επεξεργαστή (Intel 7ης γενιάς και πάνω). Υποθέτω ότι και οι Ryzen επεξεργαστές θα κάνουν. Αν το λάπτοπ έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών, ακόμα καλύτερα. https://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/infographics/how-to-watch-4k-infographic.pdf Κατέβασέ το το pdf και άνοιξέ το με πρόγραμμα, γιατί στον browser δε φαίνεται καλά. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι να ελέγξεις στα υποψήφια προς αγορά λάπτοπ να υποστηρίζουν hdmi 2.0, και το καλώδιο σου και ο προτζέκτορας να είναι συμβατά με hdmi 2.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xan2340 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Vr ready kai me hdmi στα 600!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα