Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stratos15 είπε

Το άρθρο στα Αγγλικά https://www.bbc.com/news/business-61008730

Αρχίσαμε...και μετά σου λένε ότι οι προφητείες είναι παραμύθια!!

Απλα θα επιβληθει και θα τελειωνει η ιστορία. Οποιος δε το θελει θα ειναι σαν εγκληματίας κτλ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Απλα θα επιβληθει και θα τελειωνει η ιστορία. Οποιος δε το θελει θα ειναι σαν εγκληματίας κτλ

Kαι δεν θα μπορεί να αγοράσει τίποτα, όπως αναφέρεται και στην αποκάλυψη του Ιωάννη

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stratos15 είπε

Kαι δεν θα μπορεί να αγοράσει τίποτα, όπως αναφέρεται και στην αποκάλυψη του Ιωάννη

Προφανως ελαχιστοι θα μεινουν. Οι περισσότεροι που ξερω το θελουν πάντως.

Δημοσ.

Kαι άμα είσαι κλέφτης, κόβεις το χέρι με το τσιπάκι του αλλουνού και κάνεις αγορές

4 λεπτά πριν, stratos15 είπε

Ο Ιωάννης δεν γράφει κάτι τέτοιο στην αποκάλυψή του, άλλο πράγμα αποκάλυψε

Δημοσ.

Είναι σαν τις ηλεκτρονικές αγορές και τις ανέπαφες συναλλαγές που έγιναν περισσότερο διαδεδομένες στην Ελλάδα των capital control το 2015 και ακούγαμε ατάκες ότι έρχεται η αποκάλυψη και άλλα κουφά και στην Αμερική χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα από το.... 1960

Δημοσ.

Εγώ διαφωνώ με το συγκεκριμένο για ένα και μόνο λόγο: το κυριολεκτικο πετσόκομμα που μπορεί να πέσει..

Αντε πες τώρα θα σε κλέψουν, θα τους τα δώσεις κι αντε γεια

Τώρα τι θα σου λένε; Θέλω μια χείρα βοηθείας και θα το εννοούν; 😂

Δημοσ.

Koροιδευετε  μερικοί αλλά τα μπόλια καλά σας τα χτυπάνε το ένα μετά το άλλο ,και με τους "πρωτοπόρους"  που έχουμε , να προσέξουμε  από την πολύ "εξέλιξη " που θα φτάσουμε.

• Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ διαφωνώ με το συγκεκριμένο για ένα και μόνο λόγο: το κυριολεκτικο πετσόκομμα που μπορεί να πέσει..

Αντε πες τώρα θα σε κλέψουν, θα τους τα δώσεις κι αντε γεια

Τώρα τι θα σου λένε; Θέλω μια χείρα βοηθείας και θα το εννοούν; 😂

Θα σε κουτουλανε και όταν θα παίρνεις ύπνο από την ζαλη θα δανείζονται το χεράκι για να παίρνουν τις μονάδες.

In time 2011!!!

Καλή ταινιούλα.

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχει πει όλα πρώτος ο Δημοσθένης. Θα ξεκινήσει η διαφήμιση με απαγωγές παιδιών που βρέθηκαν επειδή είχαν τσιπάκι. Κατά τη διάρκεια της απαγωγής Παναγόπουλου το 2009 είχε βγει στον Παπαραδάκη ένας εκπρόσωπος εταιρίας που έφτιαχνε τσιπάκι και το διαφήμιζε. Η οικονομική κρίση ή κάποιος τσακωμός μεταξύ Μαύρης και Λευκής Αδελφότητας τους χάλασε την μπίζνα προσωρινά.
Διαδώστε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...