squib Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Χρειάζομαι απεριόριστο internet σε ένα χώρο στην επαρχία για 3 μήνες. Δε θα ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο. Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση? Για να βοηθήσω να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει γείτονας με internet. 4g router υπάρχει διαθέσιμο. Έχω συμβόλαιο με unlimited data στη Wind αλλά δε δίνει έξτρα κάρτα και καθώς ειναι σχετικά φρέσκο δε μπορώ να το σπάσω χωρίς πέναλτυ. Επίσης δε θα ήθελα να μπλέξω τη προσωπική μου γραμμή με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, squib είπε Χρειάζομαι απεριόριστο internet σε ένα χώρο στην επαρχία για 3 μήνες. Δε θα ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο. Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση? Για να βοηθήσω να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει γείτονας με internet. 4g router υπάρχει διαθέσιμο. Έχω συμβόλαιο με unlimited data στη Wind αλλά δε δίνει έξτρα κάρτα και καθώς ειναι σχετικά φρέσκο δε μπορώ να το σπάσω χωρίς πέναλτυ. Επίσης δε θα ήθελα να μπλέξω τη προσωπική μου γραμμή με αυτό. Vodafone CU - έχει ημερήσιο πακέτο με απεριόριστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, hln3 είπε Vodafone CU - έχει ημερήσιο πακέτο με απεριόριστα καπου διάβασα ότι έχει για ένα μήνα με 10?€ Προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε καπου διάβασα ότι έχει για ένα μήνα με 10?€ Προσφορά. Δεν το εχω δει κάπου να παίζει τώρα. Με 6 ευρώ έχει για 4 ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Για ενεργοποίηση εως 3/5 υπάρχει και αυτό στο Frog μέσω του Wifi Greece: https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/ Έτσι θα βγει φθηνά ο πρώτος μήνας. Για τη συνέχεια λογικά όλο και κάποια προσφορά θα βγει για το καλοκαίρι. Δεν ξέρω βέβαια αν θα σου είναι εύκολο να αλλάξεις κάρτα SIM μετά τον πρώτο μήνα ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, hln3 είπε Δεν το εχω δει κάπου να παίζει τώρα. Με 6 ευρώ έχει για 4 ΣΚ. Λαθος το θυμόμουν.Γράφει UNLIMITED DATA ΓIA 1 MHNA ME MONO 8.5€. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO SURF & EMAIL ME MONO 8.5€ KAI KANE TO UNLIMITED ΠATΩNTAΣ TO UNLIMITED BUTTON. MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA: https://www.vodafonecu.gr/cuapp/buttons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Λαθος το θυμόμουν.Γράφει UNLIMITED DATA ΓIA 1 MHNA ME MONO 8.5€. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO SURF & EMAIL ME MONO 8.5€ KAI KANE TO UNLIMITED ΠATΩNTAΣ TO UNLIMITED BUTTON. MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA: https://www.vodafonecu.gr/cuapp/buttons Αν θυμάμαι καλά τι παίζει με τα buttons, νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις 1 μηνιαίο και 1 εβδομαδιαίο πακέτο internet ετησίως σε unlimited. Αλλά μία φορά το χρόνο μόνο, δεν κάνει για τρίμηνο δηλαδή. Θεωρητικά παίρνεις 3 CU και το κάνεις από μια φορά κάθε μήνα και αλλάζεις κάρτα SIM κάθε μήνα, αλλά νομίζω ότι είχε κάποιες προϋποθέσεις (π.χ. να είναι ενεργός ο αριθμός για κάποιο διάστημα, δεν θυμάμαι ακριβώς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Υπάρχει και το Giga wifi της vodafone που είναι μηδενικού πάγιου συμβόλαιο και έχει πακέτο 200GB με 20€ τον μήνα.Εχει και άλλα μικρότερα πακέτα,10GB 5€ και 40GB 10€ . Αν δεν ενεργοποιήσεις πακέτο δεν έχεις κάποια χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Σας ευχαριστώ όλους η Vodafone με τα buttons απορίπτεται καθώς πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το νούμερο 90 μέρες πριν την ενεργοποίηση του όποιου πακέτου Έβαλα μια παραγγελία από wifigreece για κάρτα frog με unlimited data για ένα μήνα και βλεπουμε. το giga wifi ακούγεται καλό αλλά δε ξέρω εάν θα φτάσουν τα 200gb γιατί πάει για airbnb και δε ξέρω τη χρήση θα έχει. Δεν ειναι θέμα τόσο η μηνιαία χρέωση όσο η 24μηνη δέσμευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 μόλις παρέλαβα τη κάρτα της frog. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Δε την έχω ενεργποιήσει ακόμα θα δούμε τι ψάρια πιάνει σα ταχύτητα όταν πάω στο χώρο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, squib είπε το giga wifi ακούγεται καλό αλλά δε ξέρω εάν θα φτάσουν τα 200gb γιατί πάει για airbnb και δε ξέρω τη χρήση θα έχει. Δεν ειναι θέμα τόσο η μηνιαία χρέωση όσο η 24μηνη δέσμευση. Δεν υπάρχει δεσμευση.Δεν ενεργοποιείς πακέτο ,δεν πληρώνεις.Eγώ περυσι το καλοκαίρι με κάτι απεριόριστα που έδινε το CU δεν το ενεργοποίησα καθόλου,δεν πλήρωσα τίποτα για εκείνο το διάστημα. Επίσης ενεργοποιείς και άλλο πακέτο για να εχεις περισσότερα GB . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει δεσμευση.Δεν ενεργοποιείς πακέτο ,δεν πληρώνεις.Eγώ περυσι το καλοκαίρι με κάτι απεριόριστα που έδινε το CU δεν το ενεργοποίησα καθόλου,δεν πλήρωσα τίποτα για εκείνο το διάστημα. Επίσης ενεργοποιείς και άλλο πακέτο για να εχεις περισσότερα GB . ναι το κατάλαβα , το σχόλιο για τη δέσμευση ήταν γενικό. Μπορώ πχ να ενεργοποιήσω 2 φορές τα 200gb το μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, squib είπε ναι το κατάλαβα , το σχόλιο για τη δέσμευση ήταν γενικό. Μπορώ πχ να ενεργοποιήσω 2 φορές τα 200gb το μήνα? Oσες θες.Και αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο κάνει rollover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 οπότε έχω στα χέρια μου μια πρόταση που ειναι εμπορικά stable για να εξυπηρετηθω και εάν προκύψει κάτι σε offer βλέπουμε Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα