Προς το περιεχόμενο

Απεριοριστό Internet για 3 μήνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειάζομαι απεριόριστο internet σε ένα χώρο στην επαρχία για 3 μήνες. Δε θα ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο. 

Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση?

Για να βοηθήσω να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει γείτονας με internet. 

4g router υπάρχει διαθέσιμο. 

Έχω συμβόλαιο με unlimited data στη Wind αλλά δε δίνει έξτρα κάρτα και καθώς ειναι σχετικά φρέσκο δε μπορώ να το σπάσω χωρίς πέναλτυ. Επίσης δε θα ήθελα να μπλέξω τη προσωπική μου γραμμή με αυτό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, squib είπε

Χρειάζομαι απεριόριστο internet σε ένα χώρο στην επαρχία για 3 μήνες. Δε θα ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο. 

Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση?

Για να βοηθήσω να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει γείτονας με internet. 

4g router υπάρχει διαθέσιμο. 

Έχω συμβόλαιο με unlimited data στη Wind αλλά δε δίνει έξτρα κάρτα και καθώς ειναι σχετικά φρέσκο δε μπορώ να το σπάσω χωρίς πέναλτυ. Επίσης δε θα ήθελα να μπλέξω τη προσωπική μου γραμμή με αυτό. 

Vodafone CU - έχει ημερήσιο πακέτο με απεριόριστα

• Like 1

Για ενεργοποίηση εως 3/5 υπάρχει και αυτό στο Frog μέσω του Wifi Greece:

https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/

Έτσι θα βγει φθηνά ο πρώτος μήνας. Για τη συνέχεια λογικά όλο και κάποια προσφορά θα βγει για το καλοκαίρι. Δεν ξέρω βέβαια αν θα σου είναι εύκολο να αλλάξεις κάρτα SIM μετά τον πρώτο μήνα ας πούμε.

3 ώρες πριν, hln3 είπε

Δεν το εχω δει κάπου να παίζει τώρα. Με 6 ευρώ έχει για 4 ΣΚ.

Λαθος το θυμόμουν.Γράφει 

UNLIMITED DATA ΓIA 1 MHNA ME MONO 8.5€. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO SURF & EMAIL ME MONO 8.5€ KAI KANE TO UNLIMITED ΠATΩNTAΣ TO UNLIMITED BUTTON. MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA: https://www.vodafonecu.gr/cuapp/buttons

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Λαθος το θυμόμουν.Γράφει 

UNLIMITED DATA ΓIA 1 MHNA ME MONO 8.5€. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO SURF & EMAIL ME MONO 8.5€ KAI KANE TO UNLIMITED ΠATΩNTAΣ TO UNLIMITED BUTTON. MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA: https://www.vodafonecu.gr/cuapp/buttons

Αν θυμάμαι καλά τι παίζει με τα buttons, νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις 1 μηνιαίο και 1 εβδομαδιαίο πακέτο internet ετησίως σε unlimited. Αλλά μία φορά το χρόνο μόνο, δεν κάνει για τρίμηνο δηλαδή. Θεωρητικά παίρνεις 3 CU και το κάνεις από μια φορά κάθε μήνα και αλλάζεις κάρτα SIM κάθε μήνα, αλλά νομίζω ότι είχε κάποιες προϋποθέσεις (π.χ. να είναι ενεργός ο αριθμός για κάποιο διάστημα, δεν θυμάμαι ακριβώς).

• Like 1

Υπάρχει και το Giga wifi της vodafone που είναι μηδενικού πάγιου συμβόλαιο και έχει πακέτο 200GB  με 20€ τον μήνα.Εχει και άλλα μικρότερα πακέτα,10GB 5€  και 40GB 10€ .

Αν δεν ενεργοποιήσεις πακέτο δεν έχεις κάποια χρέωση.

• Like 1

Σας ευχαριστώ όλους 

η Vodafone με τα buttons απορίπτεται καθώς πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το νούμερο 90 μέρες πριν την ενεργοποίηση του όποιου πακέτου

Έβαλα μια παραγγελία από wifigreece για κάρτα frog με unlimited data για ένα μήνα και βλεπουμε.

το giga wifi ακούγεται καλό αλλά δε ξέρω εάν θα φτάσουν τα 200gb γιατί πάει για airbnb και δε ξέρω τη χρήση θα έχει. 

Δεν ειναι θέμα τόσο η μηνιαία χρέωση όσο η 24μηνη δέσμευση. 

μόλις παρέλαβα τη κάρτα της frog. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Δε την έχω ενεργποιήσει ακόμα θα δούμε τι ψάρια πιάνει σα ταχύτητα όταν πάω στο χώρο!

• Like 1

20 ώρες πριν, squib είπε

το giga wifi ακούγεται καλό αλλά δε ξέρω εάν θα φτάσουν τα 200gb γιατί πάει για airbnb και δε ξέρω τη χρήση θα έχει. 

Δεν ειναι θέμα τόσο η μηνιαία χρέωση όσο η 24μηνη δέσμευση. 

Δεν υπάρχει δεσμευση.Δεν ενεργοποιείς πακέτο ,δεν πληρώνεις.Eγώ περυσι το καλοκαίρι με κάτι απεριόριστα που έδινε το CU  δεν το ενεργοποίησα καθόλου,δεν πλήρωσα τίποτα για εκείνο το διάστημα.

Επίσης ενεργοποιείς και άλλο πακέτο για να εχεις περισσότερα GB .

12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν υπάρχει δεσμευση.Δεν ενεργοποιείς πακέτο ,δεν πληρώνεις.Eγώ περυσι το καλοκαίρι με κάτι απεριόριστα που έδινε το CU  δεν το ενεργοποίησα καθόλου,δεν πλήρωσα τίποτα για εκείνο το διάστημα.

Επίσης ενεργοποιείς και άλλο πακέτο για να εχεις περισσότερα GB .

ναι το κατάλαβα , το σχόλιο για τη δέσμευση ήταν γενικό. 

Μπορώ πχ να ενεργοποιήσω 2 φορές τα 200gb το μήνα? 

Μόλις τώρα, squib είπε

ναι το κατάλαβα , το σχόλιο για τη δέσμευση ήταν γενικό. 

Μπορώ πχ να ενεργοποιήσω 2 φορές τα 200gb το μήνα? 

Oσες θες.Και αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο   κάνει rollover 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...