Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους προτείνουν δωρεάν λύσεις, να πω ότι θεωρώ το youtube την πιο πολύτιμη υπηρεσία του internet μετά το email, ενα 8αρι ευρώ τον μήνα είναι το λιγότερο ευχαριστώ, μακάρι να πήγαιναν περισσότερα στους content creators. Μου έχουν γλιτώσει λεφτά με τις καταναλωτικές συμβουλές, με έχουν βοηθήσει να βγάλω σχολή, με έχουν ενημερώσει, με έχουν ψυχαγωγήσει, με έχουν κάνει παρέα σε άπειρες ώρες δουλειάς, δωρεάν γνώση για ιστορία, μαθηματικά, φυσική, τέχνες. Youtube ftw!

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Για όσους προτείνουν δωρεάν λύσεις, να πω ότι θεωρώ το youtube την πιο πολύτιμη υπηρεσία του internet μετά το email, ενα 8αρι ευρώ τον μήνα είναι το λιγότερο ευχαριστώ, μακάρι να πήγαιναν περισσότερα στους content creators. Μου έχουν γλιτώσει λεφτά με τις καταναλωτικές συμβουλές, με έχουν βοηθήσει να βγάλω σχολή, με έχουν ενημερώσει, με έχουν ψυχαγωγήσει, με έχουν κάνει παρέα σε άπειρες ώρες δουλειάς, δωρεάν γνώση για ιστορία, μαθηματικά, φυσική, τέχνες. Youtube ftw!

Το σημαντικότερο δεν ανέφερες, "πως να βγάλεις 100,000 δολάρια με 5 απλές κινήσεις".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefstefan είπε

Έπρεπε να καθίσουνε καμιά 500αρια χιλιάδες επιστήμονες πρώτα και να ξοδέψουν ατέλειωτες εργατοώρες για να καταλήξουν σε 5 γραμμές κώδικα ώστε να γίνει πραγματικότητα το PIP κι όλα αυτά εν έτει 2022 

Πες τα ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν με αυτά που γράφουν! Σιγά την καινοτομία ρε παίδες χαλαρώστε λίγο, στο 1998 είμαστε ρε? 😂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Κατεβάζουμε τον Brave Browser και βλέπουμε youtube και ότι άλλο θέλουμε από εκεί χωρίς διαφημίσεις, με PiP Mode ελεύθερα και σε οποιαδήποτε είδους συσκευή (PC, ANDROID, IOS, WEBOS κ.τ.λ)

AdGuard και safari, χωρίς διαφημίσεις και σε high video quality. Στον brave μου έπαιζε συνήθως 720p και σπάνια 1080. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, koulouri είπε

σταματησε εντελως να λειτουργει;;
Εμενα λειτουργει, αλλα με εκανε Log out 
και δε κανει ξανα log in

Σε άλλους λειτουργεί ακόμα. Εμένα μου έβγαζε error 503 με άσπρη οθόνη. Νεκρό τελείως. Το λέει και στο site τους ότι σταμάτησε αν και σε μερικούς λειτουργεί ακόμα 

• Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Πρόσφατα έμαθα πως το YouTube app δε παίζουν διαφημίσεις στα iPhone.

Χωρίς premium είσαι τελειωμένος αδερφέ και ειδικά στo iOS. Στο android έχει κάποιες τζαζιές για χωρίς adds, free Spotify και τα σχετικά. 
Εγώ πάντως χωρίς premium δεν θα το άντεχα να θες να τσεκάρεις κάτι και με το που βγεις από την εφαρμογή να νεκρώνει το σύμπαν…

Δημοσ.

λίγο άσχετο αλλά εδώ δεν μπορεί να βάλει η google πολλαπλό pip στον desktop chrome λογικό στο ios να μην το είχε κάνει. βασικό browser chrome εδώ και χρόνια έβαλα ξανά firefox και έχει πολλά χρήσιμα features. 

Υ.Γ. ακόμα chrome έχω ως βασικό.

19 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

εκτός από τις διαφημίσεις τι άλλο προσφέρει η συνδρομή; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...