Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, poulinos είπε

Μεχρι να παιξει τηλεγνους και στα σταθερα και να κλαψει κοσμος.

υπάρχει, αλλά φαίνεται δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.
19 minutes ago, GREGORYMO said:

υπάρχει, αλλά φαίνεται δεν έχει ενεργοποιηθεί.

και καλο θα ειναι να ενεργοποιηθει καποια στιγμη. γενικως βλεπω κοσμο που χρωσταει ενα υπολοιπο ειτε εν γνωση του ειτε οχι και μεχρι και οι συμβουλες ειναι οκ μην το πληρωσεις.και καπως ετσι φτασαμε μεχρι εδω και καπως ετσι ολοι δεν πληρωνουν επειδη μπορουν.αλλο να μην πληρωσεις κατι που πραγματι δεν χρωστας και αλλο να μην πληρωσεις κατι που μπορεις να χρωστας.και ο μονος τροπος για να δεις αν ισχυει η οχι ειναι να μιλησεις με τον παροχο να σου πει που οφειλεται. καταλαβαινω οτι ειναι βλακεια να στο λενε 5 χρονια μετα. αν πιστευεις οτι δεν το χρωστας τοτε απο το να αφησεις εκκρεμοτητα και να σε κυνηγαει μιλα με τον παροχο για να κλεισει αυτο το θεμα. σε καθε περιπτωση καλο ειναι οταν υπαρχει υπολοιπο να μιλαμε με τον παροχο να μας πει απο που προκυπτει.μπορει να ειναι για 1002 λογους.τελος προωρης διακοπης(πολλοι παροχοι σου ελεγαν οτι δηθεν θα πληρωσουν αυτοι το τελος διακοπης ενω αυτο δεν γινόταν ή σου ελεγαν οτι μην το πληρωσεις και δεν υπαρχει προβλημα) , εκκαθαριστικος λογαριασμος, χρεωση επειδη δεν γυρισες τον εξοπλισμο πισω. κτλ

σιγουρα φαινεται στα συστηματα του απο που μπορει να ειναι το υπολοιπο και λογο σχεσης με το αντικειμενο εχω δει και μερικες φορες που οφειλονται τετοιες χρεωσεις και γιατι δεν φανηκαν ποιο πριν. και με την κινητη τηλεφωνια πολλοι αφησαν απληρωτα υπολοιπα και οταν δεχτηκαν προσφορα απο αλλο παροχο τους ζητησαν εγγυηση διοτι φαινοταν στα συστηματα τους οτι υπηρχε υπολοιπο στον προηγουμενο παροχο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, poulinos είπε

και καλο θα ειναι να ενεργοποιηθει καποια στιγμη. γενικως βλεπω κοσμο που χρωσταει ενα υπολοιπο ειτε εν γνωση του ειτε οχι και μεχρι και οι συμβουλες ειναι οκ μην το πληρωσεις.και καπως ετσι φτασαμε μεχρι εδω και καπως ετσι ολοι δεν πληρωνουν επειδη μπορουν.αλλο να μην πληρωσεις κατι που πραγματι δεν χρωστας και αλλο να μην πληρωσεις κατι που μπορεις να χρωστας.και ο μονος τροπος για να δεις αν ισχυει η οχι ειναι να μιλησεις με τον παροχο να σου πει που οφειλεται. καταλαβαινω οτι ειναι βλακεια να στο λενε 5 χρονια μετα. αν πιστευεις οτι δεν το χρωστας τοτε απο το να αφησεις εκκρεμοτητα και να σε κυνηγαει μιλα με τον παροχο για να κλεισει αυτο το θεμα. σε καθε περιπτωση καλο ειναι οταν υπαρχει υπολοιπο να μιλαμε με τον παροχο να μας πει απο που προκυπτει.μπορει να ειναι για 1002 λογους.τελος προωρης διακοπης(πολλοι παροχοι σου ελεγαν οτι δηθεν θα πληρωσουν αυτοι το τελος διακοπης ενω αυτο δεν γινόταν ή σου ελεγαν οτι μην το πληρωσεις και δεν υπαρχει προβλημα) , εκκαθαριστικος λογαριασμος, χρεωση επειδη δεν γυρισες τον εξοπλισμο πισω. κτλ

σιγουρα φαινεται στα συστηματα του απο που μπορει να ειναι το υπολοιπο και λογο σχεσης με το αντικειμενο εχω δει και μερικες φορες που οφειλονται τετοιες χρεωσεις και γιατι δεν φανηκαν ποιο πριν. και με την κινητη τηλεφωνια πολλοι αφησαν απληρωτα υπολοιπα και οταν δεχτηκαν προσφορα απο αλλο παροχο τους ζητησαν εγγυηση διοτι φαινοταν στα συστηματα τους οτι υπηρχε υπολοιπο στον προηγουμενο παροχο.

10+ χρόνια μετά και είμαι ήδη σε αυτούς ακόμα και τώρα με το ίδιο αφμ του τότε.Αυτο είναι που με προβληματίζει..Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα πληρώσω αν χρωστάω απλά το θεωρώ απαράδεκτο  το όλο σκηνικό....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Μεχρι να παιξει τηλεγνους και στα σταθερα και να κλαψει κοσμος.

Μιλαμε για θεωρητικο υπολοιπο που επρεπε να εχει παραγραφει συμφωνα με το νομο.

Ενω ο ανθρωπος λεει οτι δε χρωσταγε κιολας.

Οποτε και να παιξε τηλεγνους ,θα πρεπει να εχουν στοιχεια για το οτι χρωσταει καποιος για να μπει.

Οσοι εν γνωσει τους μπιστολιαζουν,μακαρι να τους κυνηγανε.

Εδω μιλαμε για αλλη περιπτωση.

Δημοσ.
9 minutes ago, danaos7 said:

10+ χρόνια μετά και είμαι ήδη σε αυτούς ακόμα και τώρα με το ίδιο αφμ του τότε.Αυτο είναι που με προβληματίζει..Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα πληρώσω αν χρωστάω απλά το θεωρώ απαράδεκτο  το όλο σκηνικό....

δεν το ειπα μονο για σενα.απλα και πολιτισμενα μαθε απο που ειναι το υπολοιπο.σιγουρα ειναι πολυ μεγαλο φαουλ να το λενε 10 χρονια μετα αν και πολλες φορες οταν παψεις να εισαι πελατης τους τοτε ξαφνικα θυμουνται οτι εχει μεινει ενα υπολοιπο. να σου φερω ενα χαζο παραδειγμα. ενας φιλος ειναι σε ενα χ παροχο.δεν εχει σημασια ποιος.ειχε δυο υπηρεσιες απο αυτους. την μια υπηρεσια την διεκοψαν γιατι δεν την πληρωνε και εχει μεινει ενα υπολοιπο 11 ευρω.στην αλλη υπηρεσια ερχεται κανονικα ο λογαριασμος και κανονικα τον πληρωνει.εδω και πανω απο 6-7 χρονια τα 11 ευρω παραμενουν στην αλλη υπηρεσια αλλα δεν τον εχουν ενοχλησει.ειναι ξεχωριστο ποσο οποτε δεν προστιθεται στο αλλο υπολοιπο καλως ή κακως.αν φυγει τελειως απο αυτον τον παροχο παω στοιχημα οτι επειδη επαψε να ειναι πελατης τους καποια στιγμη θα τον ψαξουν για τα 11 αυτα ευρω. παιζει αυτος να μην θυμαται καν οτι εχει υπολοιπο στην αλλη υπηρεσια οποτε αν του τα ζητησουν δεν θα το ξερει.εγω το ξερω γιατι απλα εγω χειριζομαι τον λογαριασμο του και το εχω δει.

Just now, Dantε said:

Μιλαμε για θεωρητικο υπολοιπο που επρεπε να εχει παραγραφει συμφωνα με το νομο.

Ενω ο ανθρωπος λεει οτι δε χρωσταγε κιολας.

Οποτε και να παιξε τηλεγνους ,θα πρεπει να εχουν στοιχεια για το οτι χρωσταει καποιος για να μπει.

Οσοι εν γνωσει τους μπιστολιαζουν,μακαρι να τους κυνηγανε.

Εδω μιλαμε για αλλη περιπτωση.

αν πρεπει να παραγραφει μπορει να το απαιτησει πιστευω με καποιο τροπο ωστε να γινει μηδεν και στον παροχο ωστε σε περιπτωση μελλοντικου τηλεγνους να μην βρεθει μαυρισμενος. επισης μπορει να ειναι καποια χρεωση που να μην θυμαται ή καποιος λαθος για αυτο και προτεινα να μιλησει μαζι τους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

δεν το ειπα μονο για σενα.απλα και πολιτισμενα μαθε απο που ειναι το υπολοιπο.σιγουρα ειναι πολυ μεγαλο φαουλ να το λενε 10 χρονια μετα αν και πολλες φορες οταν παψεις να εισαι πελατης τους τοτε ξαφνικα θυμουνται οτι εχει μεινει ενα υπολοιπο. να σου φερω ενα χαζο παραδειγμα. ενας φιλος ειναι σε ενα χ παροχο.δεν εχει σημασια ποιος.ειχε δυο υπηρεσιες απο αυτους. την μια υπηρεσια την διεκοψαν γιατι δεν την πληρωνε και εχει μεινει ενα υπολοιπο 11 ευρω.στην αλλη υπηρεσια ερχεται κανονικα ο λογαριασμος και κανονικα τον πληρωνει.εδω και πανω απο 6-7 χρονια τα 11 ευρω παραμενουν στην αλλη υπηρεσια αλλα δεν τον εχουν ενοχλησει.ειναι ξεχωριστο ποσο οποτε δεν προστιθεται στο αλλο υπολοιπο καλως ή κακως.αν φυγει τελειως απο αυτον τον παροχο παω στοιχημα οτι επειδη επαψε να ειναι πελατης τους καποια στιγμη θα τον ψαξουν για τα 11 αυτα ευρω. παιζει αυτος να μην θυμαται καν οτι εχει υπολοιπο στην αλλη υπηρεσια οποτε αν του τα ζητησουν δεν θα το ξερει.εγω το ξερω γιατι απλα εγω χειριζομαι τον λογαριασμο του και το εχω δει.

Ναι κατάλαβα  το θέμα είναι ότι αν είναι σωστό και τα χρωστάω τότε άνετα θα τους τα έδινα.ειμουν μπακουρι.Τωρα οικογένεια κτλ και ρεύμα 200 το μήνα ..Καταλαβαίνεις ελπίζω.

Δημοσ.
2 minutes ago, danaos7 said:

Ναι κατάλαβα  το θέμα είναι ότι αν είναι σωστό και τα χρωστάω τότε άνετα θα τους τα έδινα.ειμουν μπακουρι.Τωρα οικογένεια κτλ και ρεύμα 200 το μήνα ..Καταλαβαίνεις ελπίζω.

δες καταρχην τι υπολοιπο ειναι αν το χρωστας πραγματι η οχι και μετα βλεπεις και για διακανονισμο αν θες να εισαι τυπικος.για αρχη το βασικο ειναι να δουμε ποσο ειναι το ποσο και αν πραγματι στεκει ή οχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

βλεπω κοσμο που χρωσταει ενα υπολοιπο ειτε εν γνωση του ειτε οχι και μεχρι και οι συμβουλες ειναι οκ μην το πληρωσεις.και καπως ετσι φτασαμε μεχρι εδω και καπως ετσι ολοι δεν πληρωνουν επειδη μπορουν.αλλο να μην πληρωσεις κατι που πραγματι δεν χρωστας και αλλο να μην πληρωσεις κατι που μπορεις να χρωστας

Σε πολλες περιπτωσεις το χρεος δεν προκυπτει απο υπηρεσια που παρασχεθηκε και δεν πληρωθηκε, αλλα απο ρητρες προωρης αποχωρησης. Στην ουσια δηλαδη προκειται για αερα κοπανιστο, μιας που αν δεν πληρωσεις η υπηρεσια διακοπτεται. Αλλο να χρωστας επειδη αγορασες ενα προϊον ή μια υπηρεσια και δεν πληρωσες, κι αλλο να χρωστας ποινες, λες και ζημιωθηκε καποιος απο την αποχωρηση σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

δες καταρχην τι υπολοιπο ειναι αν το χρωστας πραγματι η οχι και μετα βλεπεις και για διακανονισμο αν θες να εισαι τυπικος.για αρχη το βασικο ειναι να δουμε ποσο ειναι το ποσο και αν πραγματι στεκει ή οχι.

Μετά από 10 χρόνια μου είπαν  είναι λέει από δεδομένα στο κατάστημα τότε που μου το ξεφουρνισαν.Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια και πριν από  το 12 που λένε ότι είναι η χρέωση δεν έχω κάνει τέτοιο λογαριασμό.... ποτέ.,και πως μπορώ εγώ να ξέρω ότι αυτό που μου λένε ότι είναι  απλά είναι?Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είναι φαντάζομαι αλλά και αυτοί δεν μπορούν να αποδει ότι είναι αυτό που λένε....Κολοκαταστααη

Επεξ/σία από danaos7
Δημοσ.
14 minutes ago, lector said:

Σε πολλες περιπτωσεις το χρεος δεν προκυπτει απο υπηρεσια που παρασχεθηκε και δεν πληρωθηκε, αλλα απο ρητρες προωρης αποχωρησης. Στην ουσια δηλαδη προκειται για αερα κοπανιστο, μιας που αν δεν πληρωσεις η υπηρεσια διακοπτεται. Αλλο να χρωστας επειδη αγορασες ενα προϊον ή μια υπηρεσια και δεν πληρωσες, κι αλλο να χρωστας ποινες, λες και ζημιωθηκε καποιος απο την αποχωρηση σου. 

εδω εισαι λαθος.καταλαβαινω οτι ειναι αερας κοπανιστος αλλα απο την στιγμη που εχεις υπογραψει για αυτο και εφοσον θεωρειται νομιμο προς ωρας τοτε πρεπει να πληρωθει.  και η τραπεζα οταν παιρνεις δανειο σου βαζει τοκους αλλα τι θα πεις δεν τους πληρωνω αφου ειναι αερας κοπανιστος και εσεις μου δωσατε 1000 ευρω αρα 1000 θα γυρισω? γενικοτερα οτι υπαρχει τελος διακοπης  και εγω το θεωρω κακο απο την αλλη εχει και αυτο ενα δυο πατηματα. α. οτι πετυχες καλυτερη τιμη απο οτι αν ειχες συμβολαιο επ αοριστου. πχ σου λενε αν κανεις για δυο χρονια θα πληρωσεις 10 ευρω το μηνα. αν ειναι επ αοριστου θα πληρωσεις 12 ευρω.αρα αφου εκανες και υπεγραψες συμβολαιο για 2 χρονια πρεπει να το τηρησεις διοτι η εταιρεια βγαινει ας το πουμε ζημιωμενη εφοσον πας να το διακοψει στους 5 μηνες ενω αυτους τους 5 μηνες θα μπορουσε να σου παιρνε παραπανω. για αυτο και η ρητρα πεφτει συνηθως οσο περνανε οι μηνες. επισης καποιες φορες εχει να κανει με εξοδα προς τριτους.πχ ενας παροχος για να σε κανει πελατη του θα πληρωσει πχ τυχαιο το νουμερο 20 ευρω στον οτε για αν σε γυρισει σε vdsl στο κv. αν εσυ κατσεις ενα μηνα και φυγεις ο παροχος θα βγει χαμενος.τυχαια τα νουμερα. και το ιδιο εινα και στο ενοικιο. η συμβαση ειναι για 3 χρονια συνηθως.αν εσυ φυγεις προωρα ενω το συμβολαιο λεει 3 χρονια τοτε θεωρητικα ο ιδιοκτητης μπορει να σε κυνηγησει νομικα ασχετα που δεν το κανουν πολλες φορες. επισης πολλες φορες το συμβολαιο μπορει να ειχε μεσα μια επιδοτηση για συσκευη κινητου ή οτιδηποτε αλλο παραπανω απο οτι ενα κανονικο πακετο. οτι κοινως σου δινουμε κατι παραπανω αλλα και εσυ θα μεινεις 2 χρονια. σιγουρα σε καποιες εταιριες τα τελη διακοπης ειναι μεγαλα αλλα το ξερεις απο την αρχη που υπογραφεις. αλλιως πας σε αλλο πακετο.

8 minutes ago, danaos7 said:

Μετά από 10 χρόνια μου είπαν  είναι λέει από δεδομένα στο κατάστημα τότε που μου το ξεφουρνισαν.Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια και πριν από  το 12 που λένε ότι είναι η χρέωση δεν έχω κάνει τέτοιο λογαριασμό.... ποτέ.,και πως μπορώ εγώ να ξέρω ότι αυτό που μου λένε ότι είναι  απλά είναι?Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είναι φαντάζομαι αλλά και αυτοί δεν μπορούν να αποδει ότι είναι αυτό που λένε....Κολοκαταστααη

πραγματι ειναι λιγο μπερδεμα.να βγει ψευτικη χρεωση στο συστημα ειναι λιγο αδυνατον και δεν πιστευω οτι ενας παροχος θα το εκανε.Σιγουρα ομως και εχει γινει να εχει πληρωσει πελατης(ειδικα πιο παλια) και για καποιον λογο η πληρωμη να μην εχει περαστει.οσο περναει ο καιρος επειδη ολα ειναι μηχανογραφημενα ειναι αρκετα πιο δυσκολο να γινει. οποτε ναι εχουν ακουστει περιπτωσεις που καποιο υπολοιπο ειχε πραγματι πληρωθει.τωρα βεβαια αντε να αποδειξεις οτι το εχεις πληρωσει που αποδειξεις μετα απο 10 χρονια δεν υπαρχουν.αυτο πρεπει να το μιλησεις με τον παροχο. Οχι για να το ξαναπληρωσεις αλλα να δεις αν θα βγει πχ λογω καλης συνεργασιας και σβηστει αυτο το υπολοιπο ωστε να μην φαινεται οτι χρωστας.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, poulinos είπε

απο την στιγμη που εχεις υπογραψει για αυτο και εφοσον θεωρειται νομιμο προς ωρας τοτε πρεπει να πληρωθει

Υπογραφεις γι'αυτο διοτι δεν εχεις επιλογη, οσο για το οτι θεωρειται νομιμο, υποδεικνυει οτι εδω ο νομος πασχει.

14 λεπτά πριν, poulinos είπε

η τραπεζα οταν παιρνεις δανειο σου βαζει τοκους αλλα τι θα πεις δεν τους πληρωνω αφου ειναι αερας κοπανιστος και εσεις μου δωσατε 1000 ευρω αρα 1000 θα γυρισω

Εδω ειναι διαφορετικη περιπτωση, γιατι ουσιαστικα οι τοκοι ειναι το κοστος της υπηρεσιας που πληρωνεις, η υπηρεσια ειναι οτι βρισκεσαι με χρηματα τα οποια δε θα ειχες διαφορετικα. (το αν ειναι υπερογκοι ειναι αλλο καπελο)

16 λεπτά πριν, poulinos είπε

οτι πετυχες καλυτερη τιμη απο οτι αν ειχες συμβολαιο επ αοριστου

Αυτο ειναι μαρκετινγκ τρικ, δεν υφισταται στην πραγματικοτητα. Η εταιρεια σου πλασαρει οτι δηθεν θα στο δωσω μονο 10 απο 12 για να σε "δεσει". Στην πραγματικοτητα τα κερδη της εταιρειας ειναι υπολογισμενα με βαση το 10 και οχι το 12, μιας που ελαχιστοι πληρωνουν ονομαστικες τιμες πακετων. Αυτα στα λεω ως πρωην εργαζομενος σε εταιρεια τηλεπικοινωνιων.

18 λεπτά πριν, poulinos είπε

η εταιρεια βγαινει ας το πουμε ζημιωμενη εφοσον πας να το διακοψει στους 5 μηνες ενω αυτους τους 5 μηνες θα μπορουσε να σου παιρνε παραπανω

Αυτο ειναι διαφυγοντα κερδη και οχι ζημια. Τα διαφυγοντα κερδη ειναι μια αυθαιρετη υποθεση, αφου κανεις δεν ξερει ας πουμε αν εγω στους 5 αυτους μηνες ειχα πεθανει οποτε δε θα πληρωνα τιποτα. Δε ζημιωνω την εταιρεια διοτι δε μου παρεχει καμια απληρωτη υπηρεσια εαν διακοψω. 

20 λεπτά πριν, poulinos είπε

ενας παροχος για να σε κανει πελατη του θα πληρωσει πχ τυχαιο το νουμερο 20 ευρω στον οτε για αν σε γυρισει σε vdsl στο κv. αν εσυ κατσεις ενα μηνα και φυγεις ο παροχος θα βγει χαμενος

Αυτο λεγεται επιχειρηματικο ρισκο και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το επωμιστει ο πελατης. 

Τελος, η επιδοτηση κινητου που αναφερεις, στην πραγματικοτητα ειναι μια απατη, απλα πολυς κοσμος θαμπωνεται επειδη νομιζει οτι θα παρει δωρεαν κινητο και το προσπερναει στο ντουκου.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, lector said:

Υπογραφεις γι'αυτο διοτι δεν εχεις επιλογη, οσο για το οτι θεωρειται νομιμο, υποδεικνυει οτι εδω ο νομος πασχει.

Εδω ειναι διαφορετικη περιπτωση, γιατι ουσιαστικα οι τοκοι ειναι το κοστος της υπηρεσιας που πληρωνεις, η υπηρεσια ειναι οτι βρισκεσαι με χρηματα τα οποια δε θα ειχες διαφορετικα. (το αν ειναι υπερογκοι ειναι αλλο καπελο)

Αυτο ειναι μαρκετινγκ τρικ, δεν υφισταται στην πραγματικοτητα. Η εταιρεια σου πλασαρει οτι δηθεν θα στο δωσω μονο 10 απο 12 για να σε "δεσει". Στην πραγματικοτητα τα κερδη της εταιρειας ειναι υπολογισμενα με βαση το 10 και οχι το 12, μιας που ελαχιστοι πληρωνουν ονομαστικες τιμες πακετων. Αυτα στα λεω ως πρωην εργαζομενος σε εταιρεια τηλεπικοινωνιων.

Αυτο ειναι διαφυγοντα κερδη και οχι ζημια. Τα διαφυγοντα κερδη ειναι μια αυθαιρετη υποθεση, αφου κανεις δεν ξερει ας πουμε αν εγω στους 5 αυτους μηνες ειχα πεθανει οποτε δε θα πληρωνα τιποτα. Δε ζημιωνω την εταιρεια διοτι δε μου παρεχει καμια απληρωτη υπηρεσια εαν διακοψω.

Αυτο λεγεται επιχειρηματικο ρισκο και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το επωμιστει ο πελατης. 

Τελος, η επιδοτηση κινητου που αναφερεις, στην πραγματικοτητα ειναι μια απατη, απλα πολυς κοσμος θαμπωνεται επειδη νομιζει οτι θα παρει δωρεαν κινητο και το προσπερναει στο ντουκου.

το ξερεις και εσυ οτι καλως η κακως οτι πασχει ο νομος δεν σημαινει οτι δεν ειναι νομιμος.αρα ας πουμε ο παραβατης ειναι στο τελος ο πελατης εφοσον υπογραφτηκε .για το marketing trick δεν διαφωνουμε.ισχυει.κερδος εννοειται θα υπαρχει.απλα θελει να στο κανει πιο ελκυστκο. δεν μιλαμε για τα πακετα μισθωμενων που τα κερδη ειναι ακομα μεγαλυτερα.

σε καθε περιπτωση καλως η κακως εφοσον μπηκε υπογραφη πρεπει να τηρηθει . Ειμαι και εγω στον κοσμο τον τηλεπικοινωνιων (φαινεται αλλωστε οτι το 99 τις 100 των posts μου ειναι στο adsl/vdsl routers) απλα δεν ειμαι πωλησεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...