bill999r Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δεν είμαι νομικός αλλά από τα λίγα που ξέρω, οικονομικές διεκδικήσεις έως 100.000 ευρώ παραγράφονται στην πενταετία από την τέλεση ( πλημμέλημα). Για ποσά άνω των 100.000 παραγράφονται στην 10ετια ( Κακούργημα). Και ο φόνος στην 15ετια. Όλα τα παραπάνω από τη τέλεση κ όχι από την γνωστοποίηση. Οπότε φίλε δεν ασχολείσαι. 2 1
l337 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ πως υπάγεται στο AK 249 και η παραγραφή γίνεται σε 20 χρόνια. 1
danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Σημειωτέον και τώρα και τότε στο ίδιο αφμ είναι -ήταν τα πάντα.Παίδες για να ξεκαθαρίσω την θέση μου...,Δεν θα θελα να βαρεσω κανόνι εάν έχω η έχουν κάνει λαλακια δεν είναι της πάστα μου τετοια πράγματα. Ούτε καν γνώριζα το θεμα-υπολειπο και που ξέρω εγώ ότι αυτό δεν είναι φανταστικό , φτιαχτό? Είμαι ήδη συνδρομητής τούς και απλά θέλω να πάω και το κινητό Μ.Ποιος θα το έκανε εάν τους χρωσταγε? Δεν υπάρχει λογική μετά από 10 χρόνια.....αυτό με προβληματίζει..μου είπαν θα με καλέσουν σύντομα να δω τι θα μου πουν άραγε..
bill999r Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, danaos7 είπε δεν είναι της πάστα Μα αυτό σου λέμε.... Δεν τίθεται θέμα πιστολιασματος από τη στιγμή που νομικά δεν υφίσταται χρέος. Αφού σου είπαν ότι θα σε ενημερώσουν ανέμενε. Διαφορετικά αν καίγεσαι τόσο πολύ πάρε τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα να σε κατατοπισουν.
danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, bill999r είπε Μα αυτό σου λέμε.... Δεν τίθεται θέμα πιστολιασματος από τη στιγμή που νομικά δεν υφίσταται χρέος. Αφού σου είπαν ότι θα σε ενημερώσουν ανέμενε. Διαφορετικά αν καίγεσαι τόσο πολύ πάρε τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα να σε κατατοπισουν. Οκι οκι αναμένω τότε και θα ενημερώσω. 1
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 οπως ειπαν ξεκινα με το απλο.να σου πουν ποτε ηταν η οφειλη και τι αφορουσε.εξτρα χρεωση?σπασιμο συμβολαιου?
Arkin Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, bill999r είπε Δεν είμαι νομικός αλλά από τα λίγα που ξέρω, οικονομικές διεκδικήσεις έως 100.000 ευρώ παραγράφονται στην πενταετία από την τέλεση ( πλημμέλημα). Για ποσά άνω των 100.000 παραγράφονται στην 10ετια ( Κακούργημα). Και ο φόνος στην 15ετια. Όλα τα παραπάνω από τη τέλεση κ όχι από την γνωστοποίηση. Οπότε φίλε δεν ασχολείσαι. Σοβαρά υπάρχει νόμος που σκοτώνεις και σε 15 χρόνια εφόσον δεν το ξέρει κανείς τι βγάζεις λάδι ακόμα και αν μαθευτεί μετά? Μπάχαλο τελείως είμαστε με τέτοιους νόμους.
piiii Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Πωπω... Μου ξύπνησες μνήμες forthnet τότε που έστελναν αβέρτα κουβέρτα σε όποιον έβρισκαν(μετά απο 5-7 χρόνια). Σε έπερνε το δικηγορικό γραφείο(χρωστάς τόσα). Απο που χρωστάω τους ρωτούσες, μίλα με κατάστημα ήταν η απάντηση. Εμαθα τότε ότι την προπληρωμένη σύνδεση(in a box) και καλά την γυρνάγανε σε αορίστου χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Οπότε έκανα και εγώ τον κινέζο και τους είπα αφού ήταν προπληρωμένο και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ τι ακριβώς μου ζητάτε. Τους έγραψα στα παλαιότερα. Δεν ενόχλησε κανένας απο τότε και έχουν περάσει πάνω απο 15 χρόνια.
bill999r Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, Arkin είπε Σοβαρά υπάρχει νόμος που σκοτώνεις και σε 15 χρόνια εφόσον δεν το ξέρει κανείς τι βγάζεις λάδι ακόμα και αν μαθευτεί μετά? Μπάχαλο τελείως είμαστε με τέτοιους νόμους. Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει αυτό ίσχυε. Το ξαναλέω δεν είμαι νομικός. Αλλά ναι η ανθρωποκτονία παραγράφεται μετά την 15ετια από την τέλεση. Αν δηλαδή δεν σε βρούν για να σε συλλάβουν μέσα σε αυτό το διάστημα παραγράφεται και δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Μιλάμε για μπανανία χωρίς όρια... 1
Dantε Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, piiii είπε Πωπω... Μου ξύπνησες μνήμες forthnet τότε που έστελναν αβέρτα κουβέρτα σε όποιον έβρισκαν(μετά απο 5-7 χρόνια). Σε έπερνε το δικηγορικό γραφείο(χρωστάς τόσα). Απο που χρωστάω τους ρωτούσες, μίλα με κατάστημα ήταν η απάντηση. Εμαθα τότε ότι την προπληρωμένη σύνδεση(in a box) και καλά την γυρνάγανε σε αορίστου χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Οπότε έκανα και εγώ τον κινέζο και τους είπα αφού ήταν προπληρωμένο και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ τι ακριβώς μου ζητάτε. Τους έγραψα στα παλαιότερα. Δεν ενόχλησε κανένας απο τότε και έχουν περάσει πάνω απο 15 χρόνια. Ειχαν παρει το πατερα μου τηλ οτι χρωσταει παγια και καλα. Ελα ομως που τα εκτυπωνε ολα και τα κραταγε.Πηγε και τους τα τριψε στη μουρη.Φυσικα και ηταν πληρωμενα. Απορω τιμωρηθηκε για αυτες τις απατες ποτε καποιος?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, piiii είπε Πωπω... Μου ξύπνησες μνήμες forthnet τότε που έστελναν αβέρτα κουβέρτα σε όποιον έβρισκαν(μετά απο 5-7 χρόνια). Σε έπερνε το δικηγορικό γραφείο(χρωστάς τόσα). Απο που χρωστάω τους ρωτούσες, μίλα με κατάστημα ήταν η απάντηση. Εμαθα τότε ότι την προπληρωμένη σύνδεση(in a box) και καλά την γυρνάγανε σε αορίστου χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Οπότε έκανα και εγώ τον κινέζο και τους είπα αφού ήταν προπληρωμένο και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ τι ακριβώς μου ζητάτε. Τους έγραψα στα παλαιότερα. Δεν ενόχλησε κανένας απο τότε και έχουν περάσει πάνω απο 15 χρόνια. forthnet και σε μένα είχαν στείλει εξώδικο με ό,τι να'ναι ημερομηνίες και καλά για οφειλή 35ε, που φυσικά δεν ίσχυε. πήγα και από ένα κατάστημα και μου έλεγαν ασυναρτησίες, τους έγραψα μετά από αυτό κανονικά και δεν με ενόχλησαν ξανά. 1
danaos7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Ακόμα περιμένω να με πάρουν .Άιντε να δούμε.Καλη ανάσταση σε όλους παιδιά θα επανέλθω μετά το Πάσχα που θα τους ενοχλήσω.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 hour ago, Dantε said: Μην ασχοληθεις και μην ενοχλησεις κανεναν. Μεχρι να παιξει τηλεγνους και στα σταθερα και να κλαψει κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα