danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Έχω υπαρχων συμβόλαιο τηλεφώνου-ιντερνερ τουλάχιστον 10 χρόνια .Στο παρελθόν και συμβόλαιο κινητής και καρτοσυμβολαιο από όλα .Χτες πήγα να μεταφέρω από wind το υπαρχων τηλεφωνικό νούμερο μου στην voda για να έχω όλα σε ένα.Μου ακύρωσαν την μεταφορά διότι λέει χρωστάω 380. +100 τόκους από το 2012 πράγμα που δεν το γνώριζα ούτε μου είχε γίνει κάποια ενημέρωση.Ενημερωνω ότι είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής τούς και κατά μόνας και σε οικογενειακά συμβόλαια στο παρελθόν... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ παρακαλώ διότι ούτε χρωσταγα ούτε χρωστάω σε κανένα...,
takoulou Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, danaos7 είπε Έχω υπαρχων συμβόλαιο τηλεφώνου-ιντερνερ τουλάχιστον 10 χρόνια .Στο παρελθόν και συμβόλαιο κινητής και καρτοσυμβολαιο από όλα .Χτες πήγα να μεταφέρω από wind το υπαρχων τηλεφωνικό νούμερο μου στην voda για να έχω όλα σε ένα.Μου ακύρωσαν την μεταφορά διότι λέει χρωστάω 380. +100 τόκους από το 2012 πράγμα που δεν το γνώριζα ούτε μου είχε γίνει κάποια ενημέρωση.Ενημερωνω ότι είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής τούς και κατά μόνας και σε οικογενειακά συμβόλαια στο παρελθόν... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ παρακαλώ διότι ούτε χρωσταγα ούτε χρωστάω σε κανένα..., Καλημέρα... Θα πας να ρωτήσεις την Vodafone.. Από που προκυπτει η οφειλή σου.. Και από πιο νουμερο.. 1
Nabuko Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μήπως είχες οφειλή σε άλλη εταιρία την οποία εξαγόρασε η βονταφον? Μήπως υπήρχε σύνδεση στο όνομά σου αλλά τη χρησιμοποιούσε άλλος? Με τα ίσως και μήπως όμως δεν γίνεται δουλειά. Ζήτα να σου απαντήσουν εγγράφως από που και πως χρωστάς. Ίσως πρόκειται και περί συνωνυμίας και μπερδεύτηκαν.
Dantε Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλα απο το 2012 εχει γινει βεβαια παραγραφη εδω και πολλα χρονια.Οποτε δε πληρωνεις τιποτα. Ισως να ειναι και οι γνωστες απατες που κανανε εκεινα τα χρονια που εριχναν αδεια για να πιασουν γεματα.Ποσος κοσμος τσιμπησε και τους εδινε τσαμπα λεφτα...
sphinxgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα απο το 2012 εχει γινει βεβαια παραγραφη εδω και πολλα χρονια.Οποτε δε πληρωνεις τιποτα. Ισως να ειναι και οι γνωστες απατες που κανανε εκεινα τα χρονια που εριχναν αδεια για να πιασουν γεματα.Ποσος κοσμος τσιμπησε και τους εδινε τσαμπα λεφτα... Ποιος λέει οτι παραγράφονται οι οφειλές σε 10 χρόνια? 1 ώρα πριν, danaos7 είπε Έχω υπαρχων συμβόλαιο τηλεφώνου-ιντερνερ τουλάχιστον 10 χρόνια .Στο παρελθόν και συμβόλαιο κινητής και καρτοσυμβολαιο από όλα .Χτες πήγα να μεταφέρω από wind το υπαρχων τηλεφωνικό νούμερο μου στην voda για να έχω όλα σε ένα.Μου ακύρωσαν την μεταφορά διότι λέει χρωστάω 380. +100 τόκους από το 2012 πράγμα που δεν το γνώριζα ούτε μου είχε γίνει κάποια ενημέρωση.Ενημερωνω ότι είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής τούς και κατά μόνας και σε οικογενειακά συμβόλαια στο παρελθόν... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ παρακαλώ διότι ούτε χρωσταγα ούτε χρωστάω σε κανένα..., Σε ποια εταιρία χρωστάς Vodaphone ή Wind? Να ζητήσεις να ενημερωθείς απο προκύπτουν τα χρωστούμενα. Μετά θα ζητήσεις αποχρέωση γιατι δεν σε ενημέρωσαν τόσα χρόνια. Αν όντως ισχύει η οφειλή για κάποιο λόγο, αν δεν στα χαρίσουν να κάνεις διαπραγματευση για να πληρώσεις λιγότερα. Επειδή όλα γίνονται γραπτώς, καλό θα ήταν να τα γράψει κάποιος που μπορεί να το υποστηρίξει καλύτερα. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από sphinxgr
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, danaos7 είπε Έχω υπαρχων συμβόλαιο τηλεφώνου-ιντερνερ τουλάχιστον 10 χρόνια .Στο παρελθόν και συμβόλαιο κινητής και καρτοσυμβολαιο από όλα .Χτες πήγα να μεταφέρω από wind το υπαρχων τηλεφωνικό νούμερο μου στην voda για να έχω όλα σε ένα.Μου ακύρωσαν την μεταφορά διότι λέει χρωστάω 380. +100 τόκους από το 2012 πράγμα που δεν το γνώριζα ούτε μου είχε γίνει κάποια ενημέρωση.Ενημερωνω ότι είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής τούς και κατά μόνας και σε οικογενειακά συμβόλαια στο παρελθόν... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ παρακαλώ διότι ούτε χρωσταγα ούτε χρωστάω σε κανένα..., Μηπως παλιοτερα ησουν σε καμια cyta και εμεινε τιποτα ανεξοφλητο οταν κλεισαν ?
danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ποιος λέει οτι παραγράφονται οι οφειλές σε 10 χρόνια? Σε ποια εταιρία χρωστάς Vodaphone ή Wind? Να ζητήσεις να ενημερωθείς απο προκύπτουν τα χρωστούμενα. Μετά θα ζητήσεις αποχρέωση γιατι δεν σε ενημέρωσαν τόσα χρόνια. Αν όντως ισχύει η οφειλή για κάποιο λόγο, αν δεν στα χαρίσουν να κάνεις διαπραγματευση για να πληρώσεις λιγότερα. Επειδή όλα γίνονται γραπτώς, καλό θα ήταν να τα γράψει κάποιος που μπορεί να το υποστηρίξει καλύτερα. Voda χρωστάω λένε ....το θέμα είναι ότι ήδη είμαι συνδρομητής τούς ακόμα και τώρα και δεν με είχαν ενημερώσει......Πως μπορώ να ξέρω ότι ισχύει η οφειλή?Δεν έχω τίποτα απλήρωτο τόσα χρόνια που είμαι σε αυτούς. 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Μηπως παλιοτερα ησουν σε καμια cyta και εμεινε τιποτα ανεξοφλητο οταν κλεισαν ? Όχι δεν ειμουν.
ekrepali Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Μηπως παλιοτερα ησουν σε καμια cyta και εμεινε τιποτα ανεξοφλητο οταν κλεισαν ? Ή ΗΟL (Hellas online) 1
Dantε Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ποιος λέει οτι παραγράφονται οι οφειλές σε 10 χρόνια? Ο νομος. Ετσι ειχα και εγω χρεος σε κοσμοτε απο δικο τους λαθος και στα 6-7 χρονια στειλαν μονοι τους μηνυμα οτι παραγραφηκε.
danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα απο το 2012 εχει γινει βεβαια παραγραφη εδω και πολλα χρονια.Οποτε δε πληρωνεις τιποτα. Ισως να ειναι και οι γνωστες απατες που κανανε εκεινα τα χρονια που εριχναν αδεια για να πιασουν γεματα.Ποσος κοσμος τσιμπησε και τους εδινε τσαμπα λεφτα... εγώ παντός σε πρώτη φάση είπα δεν αναγνωρίζω την οφειλή μετά από τόσα χρόνια.....Τι εννοείς παραγραφή για εξήγησε.
sphinxgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, danaos7 είπε Voda χρωστάω λένε .... Θα πας στη Vodafone και θα ζητήσεις αν υπάρχουν οφειλές στο ΑΦΜ σου. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από sphinxgr
danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Θα πας να ρωτήσεις την Vodafone.. Από που προκυπτει η οφειλή σου.. Και από πιο νουμερο.. Από παλιό νούμερο που είχα σε αυτούς...data μου είπαν ότι να ναι.
Dantε Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, danaos7 είπε εγώ παντός σε πρώτη φάση είπα δεν αναγνωρίζω την οφειλή μετά από τόσα χρόνια.....Τι εννοείς παραγραφή για εξήγησε. Μετα απο καποια χρονια το χρεος σβηνεται.Αν δε το διεκδικησουν μεσα σε αυτο το διαστημα,μετα γιοκ. Ρωτα παντως απο που προηλθε αυτο,αλλα πες τους οτι δεν αναγνωριζεις τιποτα,οπως και εκανες.
danaos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ή ΗΟL (Hellas online) Όχι.Αλλα όταν ειμουν δεν είχα εκκρεμότητες . 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Μετα απο καποια χρονια το χρεος σβηνεται.Αν δε το διεκδικησουν μεσα σε αυτο το διαστημα,μετα γιοκ. Ρωτα παντως απο που προηλθε αυτο,αλλα πες τους οτι δεν αναγνωριζεις τιποτα,οπως και εκανες. Νομικά στέκει αυτό που μου λες? Για βοήθησε λίγο παραπάνω ,από που προερχετε αυτό που γράφεις πιο νόμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα