Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά,

Έχω το Redmi Note 9 και έχει περαστεί από χθές (ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή) το MIUI 12.5.4 Global.
Είναι μανισιο και αρουτάριστο.
Λοιπόν από χθες κάθε 2 λεπτά χάνει το σήμα η SIM.

Τι μπορεί να γίνει;

Δημοσ.

Backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αρχή μπας και στρώση.

Αν δεν γίνει κάτι τότε μπορεί να φταίει η MIUI ή και ο πάροχος.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ξεκινάς από την τελευταία λύση (factory reset) που φαίνεται να είναι η πρώτη απάντηση αρκετών χρηστών.

1) Δοκιμή με άλλη sim για λίγο να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα.

2) Wipe cache και όχι wipe data και δοκιμή εκ νέου.

3) Το κινητό είχε ΕΕΑ ή Global; Την miui 12.5.4 την πέρασες χειροκίνητα ή ήρθε ΟΤΑ;

Αν την έβαλες χειροκίνητα και είχες ΕΕΑ καλό είναι να βάλεις πάλι ΕΕΑ και όχι Global.

Ξεκίνα με αυτά και έπειτα βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkmaster είπε

Για να μην ξεκινάς από την τελευταία λύση (factory reset) που φαίνεται να είναι η πρώτη απάντηση αρκετών χρηστών.

1) Δοκιμή με άλλη sim για λίγο να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα.

2) Wipe cache και όχι wipe data και δοκιμή εκ νέου.

3) Το κινητό είχε ΕΕΑ ή Global; Την miui 12.5.4 την πέρασες χειροκίνητα ή ήρθε ΟΤΑ;

Αν την έβαλες χειροκίνητα και είχες ΕΕΑ καλό είναι να βάλεις πάλι ΕΕΑ και όχι Global.

Ξεκίνα με αυτά και έπειτα βλέπουμε.

1) θα το δω διότι δεν έχω άλλη.

2) Καλή ιδέα

3) Μπήκε με το που βγήκε κατέβηκε αυτόματα και με ρώτησε αν την θέλω και είπα ναι. Δεν είναι ρουτ οπότε ειναι Global και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Federacion είπε

1) θα το δω διότι δεν έχω άλλη.

2) Καλή ιδέα

3) Μπήκε με το που βγήκε κατέβηκε αυτόματα και με ρώτησε αν την θέλω και είπα ναι. Δεν είναι ρουτ οπότε ειναι Global και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δοκίμασε το 1 και 2 τότε και πες μας

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Τα 2α τα έκανα, το πρώτο δυστυχώς καμία σχέση με αυτό που βλέπω στο app εγώ 

Screenshot_2022-04-14-08-15-09-556_de.szalkowski.activitylauncher.jpg

Έχεις δίκαιο, άλλαξε τοποθεσία μετά το τελευταίο update. Στα αποτελέσματα που σου δίνει όταν γράφεις storage θα έχει και το settings, (κάτω από το security), πάτα settings και έπειτα θα σου βγάλει το storage, πατάς εκεί και θα εμφανιστεί στο cached data όπου μπορείς να κάνεις clear. Μόλις το τσέκαρα.

Με το clear μπορεί να σου σβηστούν αποθηκευμένοι κωδικοί σε σελίδες, κ.λπ. αλλά όχι τα δεδομένα σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/4/2022 στις 3:42 ΜΜ, Federacion είπε

Δεν είναι ρουτ οπότε ειναι Global και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα, τι σχέση έχει το ρουτ με το αν φοράς  global ή ΕΕΑ, το πιο πιθανό να μην φοράς global, μετά τους αριθμούς 12.5.4 τι γράμματα έχει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dkmaster είπε

Έχεις δίκαιο, άλλαξε τοποθεσία μετά το τελευταίο update. Στα αποτελέσματα που σου δίνει όταν γράφεις storage θα έχει και το settings, (κάτω από το security), πάτα settings και έπειτα θα σου βγάλει το storage, πατάς εκεί και θα εμφανιστεί στο cached data όπου μπορείς να κάνεις clear. Μόλις το τσέκαρα.

Με το clear μπορεί να σου σβηστούν αποθηκευμένοι κωδικοί σε σελίδες, κ.λπ. αλλά όχι τα δεδομένα σου.

Έγινε η προσπάθεια αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Σ ευχαριστώ πολύ!!!

1 ώρα πριν, chios είπε

Αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα, τι σχέση έχει το ρουτ με το αν φοράς  global ή ΕΕΑ, το πιο πιθανό να μην φοράς global, μετά τους αριθμούς 12.5.4 τι γράμματα έχει;

12.5.4.0 RJOMIXM

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Federacion είπε

Έγινε η προσπάθεια αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Σ ευχαριστώ πολύ!!!

12.5.4.0 RJOMIXM

Αυτή είναι όντως Global, αν δεν του έχεις περάσει εσύ ποτέ άλλη ρομ θα έπρεπε να έχει ΕΕΑ, εκτός αν ήταν παραεισαγωγή η συσκευή. Καλό είναι να δοκιμάσεις και με άλλη sim πάντως πριν προχωρήσεις σε factory reset.

• Like 1
Δημοσ.

Επικοινώνησα με την Xiaomi Ελλάδας και με ενημέρωσαν πως είναι κάμποσες τέτοιες περιπτώσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε πέρα του factory reset ή να αναμένουμε νέο update. Δεν λύνεται το θέμα με νέα sim είναι θέμα του λειτουργικού. Οπότε αναμένω νέο update που, ελπίζουμε, να λύσει το θέμα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Federacion είπε

Επικοινώνησα με την Xiaomi Ελλάδας και με ενημέρωσαν πως είναι κάμποσες τέτοιες περιπτώσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε πέρα του factory reset ή να αναμένουμε νέο update. Δεν λύνεται το θέμα με νέα sim είναι θέμα του λειτουργικού. Οπότε αναμένω νέο update που, ελπίζουμε, να λύσει το θέμα. 

Ενδιαφέρον. Δεν έτυχε να συναντήσω τέτοια ενημέρωση σε κάποιο site. Σε αντίστοιχη περίπτωση δική μου λύθηκε με αλλαγή sim. Αναμονή λοιπόν για νέο update καθώς αν ισχύει κάτι τέτοιο το factory reset δε θα πρέπει να επιδιορθώνει το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...