Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, georgiouu είπε

to stantar κινησιμο παχος για 40χ40 ειναι 3 χιλιοστα,για μεγαλυτερα παχη μονο παραγγελια.και εννοειται δεν μπορεις να παραγγειλεις μονο 2 μετρα.Αλλα γιατι να θελεις τοσο παχος;τοσο βαρια κατασκευη θα κανεις;νομιζω κατι εχεις σκεφτει λαθος,αν το 40χ40χ3 δεν σου αρκει καπως αλλιως χρειαζεται να γινει η κατασκευη

Απλα θελω να κάνω και σπειρώματα γι αυτο θέλω παχος τέτοιο. Το πτωτοτυπο που ειναι Αμερικανικη σχεδιαση εχει παχος 6χιλ.

Στην τελική θα κολλήσω παξιμάδα με ηλεκτροκόλληση . Είδομεν ...

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimZ είπε

Απλα θελω να κάνω και σπειρώματα γι αυτο θέλω παχος τέτοιο. Το πτωτοτυπο που ειναι Αμερικανικη σχεδιαση εχει παχος 6χιλ.

Στην τελική θα κολλήσω παξιμάδα με ηλεκτροκόλληση . Είδομεν ...

Ναι με το παξιμάδι μια χαρά θα κάνεις δουλειά αλλιώς σκέψου μήπως μπορείς να κάνεις δουλειά με άλλο είδος π.χ. γωνιά ή πι στα οποία βρίσκεις πιο εύκολα μεγάλα πάχη 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimZ είπε

Φιλε το εχω εξαντλήσει. Ψαχνω σχεδόν ενα χρονο να βρω κοιλοδοκό  40χ40 στα 5 ή 4 χιλιοστα πάχος. Οι εταιρείες που εχουν δεν κόβουν. Βρήκα κατα τύχη σε ενα αλουμιναδικο στον Πειραιά ,μου ειπε να ξαναπάω να μου κοψει  και αφου πήγα 2 φορές και ηταν κλειστός την τρίτη μου έκοψε αλλά δυστυχώς ηταν 3 χιλιοστά. Φτου κι απ την αρχή ...

Εσύ τι ακριβώς ψάχνεις ;

Εγω ψάχνω για 4 ή 5 εκατοστά να είναι η μια τουλάχιστον πλευρά και 3αρι πάχος. Ακόμα δεν βρήκα άτομο να μου κόψει μέχρι 1-2 μέτρα που θέλω

Δημοσ.

Δεν θα έφτανα να ψάχνω ένα χρόνο ,θα αγόραζα όλη την δοκό και θα ζήταγα να μου κόψουν το κομμάτι που χρειάζομαι,το υπόλοιπο κάπου θα μπορούσε να αποθηκευτεί για πιθανή μελλοντική χρήση.

Ποιο πολλά θα είχα χαλάσει σε βενζίνες ψάχνοντας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...