PC_MAGAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) So far δοκίμασα αυτό σαν πρώτο μάθημα: https://drive.google.com/file/d/1oIpbfXx0DYakjj5JXZuI6_DGWzTJcCaE/view?usp=sharing I would love feedback εη προσέγγιση μου είναι με μικρά βηματάκια αλλά δίνοντας βασικές έννοιες και αρχές. Έτσι είπα να το πάω ποιο απλά κονσόλα και απλό echo και στο επόμενο μάθημα να πάω web development με κάποιο VM που θα τα έχω έτοιμα και θα κάνει emulate ένα τυπικό shared hosting. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από PC_MAGAS
Lanike71 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε So far δοκίμασα αυτό σαν πρώτο μάθημα: https://drive.google.com/file/d/1oIpbfXx0DYakjj5JXZuI6_DGWzTJcCaE/view?usp=sharing I would love feedback εη προσέγγιση μου είναι με μικρά βηματάκια αλλά δίνοντας βασικές έννοιες και αρχές. Έτσι είπα να το πάω ποιο απλά κονσόλα και απλό echo και στο επόμενο μάθημα να πάω web development με κάποιο VM που θα τα έχω έτοιμα και θα κάνει emulate ένα τυπικό shared hosting. Νομίζω θα απογοητευτούν γρήγορα, πρέπει να ξεκινήσεις από πολύ πιο πίσω. Εσύ είσαι γνώστης και τα έχεις συμπτύξει, αλλά σκέψου ότι οι άλλοι είναι "πρωτάκια".
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Lanike71 είπε Νομίζω θα απογοητευτούν γρήγορα, πρέπει να ξεκινήσεις από πολύ πιο πίσω. Εσύ είσαι γνώστης και τα έχεις συμπτύξει, αλλά σκέψου ότι οι άλλοι είναι "πρωτάκια". Άρα λες ότι (διόρθωσέ με αν λανθάνω): Θα πρέπει να προσθέσω σε κάποια σημεία εξήγηση Θα πρέπει να μεταφέρω κάποια άλλα πράγματα που δεν εξηγώ. Άρα στο πρώτο μάθημα πως θα πρότεινες να το έκανα (με απότερο σκοπό να το βελτιώσω); Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από PC_MAGAS
Lanike71 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Άρα λες ότι (διόρθωσέ με αν λανθάνω): Θα πρέπει να προσθέσω σε κάποια σημεία εξήγηση Θα πρέπει να μεταφέρω κάποια άλλα πράγματα που δεν εξηγώ. Άρα στο πρώτο μάθημα πως θα πρότεινες να το έκανα (με απότερο σκοπό να το βελτιώσω); Στο είπε ο συμφορουμίτης παραπάνω: Θα ξεκινήσεις με βασικά στοιχεία προγραμματισμού, τι σημαίνει πρόγραμμα, πώς δομείται ένα πρόγραμμα, μεταβλητές, λίστες, πίνακες, functions, τι είναι το ide κλπ. Εκεί πρέπει να επιλέξεις μία γλώσσα "εύκολη" για τον αρχάριο. Την php, όσο ασχολήθηκα, τη βρήκα πολύ στριφνή. Αν θες μπορείς να δεις στο youtube το κανάλι του newboston να δεις πώς τα εξηγεί ξεκινώντας από το μηδέν. Μετά μπορείς να πας και σε php. Δεν είμαι ειδικός, ούτε διδάσκων, τη γνώμη μου λέω.
bazzil Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Αν δεν δοκιμασεις δεν θα μάθεις. Κάνε ενα πλάνο όπως το νομίζεις οτι είναι σωστό. Το εφαρμόζεις και στην πορεία το αλλάζεις. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Απ' την άλλην το υλικό καλύπτει backend αλλά όχι training για frontend (Html/JS/CSS). Είμαι ανοικτός για εθελοντική συνεργασία στην ιδέα μου με άλλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από LppToLss
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Απ την άλλη σε μια συζήτησε σε ένα telegram channel με ξαναέβαλε σε σκέψεις. Μου πρότεινε αντί να δείξω πως να αναπτύσσει σε php να δείξω απλά πως ανέβαζε ένα website. Δλδ ένα μάθημα του στυλ (copy - paste αυτολεξή τι μου είπε): αναζητηση και κατοχυρωση domain Δημιουργία λογαριασμού στο papaki (btw: ειναι τυχαιο παραδειγμα το papaki, λογικα θα επιλέξεις καποιον provider που να σου δινει προμήθεια) control panel, email account wordpress γενικά και ftp wordpress themes και αναζητηση και εγκατασταση theme wordpress plugins/widgets ασφαλεια (προσεχουμε τα updates π.χ.) Ναι μεν ένα ftp upload το κάνει και η Kουτση Mαρία και worst case στο τοπικό μαγαζί να κάνει ένα website. Αλλά μετά τι αν πάω και τον εκπαιδεύσω να στήνει wordpress μετά τι; Απ την άλλη βλέπω στο karierra.gr θέσεις και βλέπω να ζητάνε παραπάνω από όσα το σεμινάριο σχεδίαζε να τους διδάξει. Έτσι σκέφτομαι τελικά τι μπορώ σαν PHP Developer να διδάξω ώστε ο άνθρωπος που δεν έχει τα προς το ζην να κάνει κάτι εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις μου; Αν διδάξω απλό wordpress setup οκ θα πάει Max 2 κατοστάρικα μετά τι; Θα είναι πάλι στα ίδια ενώ βάση της πλέμπας, αύριο μεθαύριο θα του έλθει μια αλλαγή σε theme και θα πελαγωθεί. Αν πάλι δω κανα καλόν και του διδάξω php ΟΚ; Αν είναι όμως να βρώ τον καλόν εφόσον δώσω κάτι στο πως να ανεβάζεις ένα απλό website πως θα τον εντοπίσω και αν ναι θα ξεσκιστώ να του διδάξω 5 πράγματα πως θα του δώσω κάτι ότι αποδεικνύει ότι αυτό το πράγμα έχει ισχύ και ξέρει καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα