ondoin Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 O OTE κατήργησε τον προηγούμενο αποκωδικοποιητή και το αντικαθιστά δωρεάν με ένα Android TV box. Το πάω για ανακύκλωση ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλη υπηρεσία? Παίρνει μία κάρτα στο πλάι αν έχετε προσέξει. Προσωπικά δεν έχω άλλη υπηρεσία (ελληνική ή ξένη) αλλά έλεγα ότι αν γίνεται, τότε να το βάλω καμιά αγγελία να μην πάει για πέταμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, ondoin είπε O OTE κατήργησε τον προηγούμενο αποκωδικοποιητή και το αντικαθιστά δωρεάν με ένα Android TV box. Το πάω για ανακύκλωση ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλη υπηρεσία? Παίρνει μία κάρτα στο πλάι αν έχετε προσέξει. Προσωπικά δεν έχω άλλη υπηρεσία (ελληνική ή ξένη) αλλά έλεγα ότι αν γίνεται, τότε να το βάλω καμιά αγγελία να μην πάει για πέταμα. Δεν το παίρνουν πίσω;
ondoin Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δεν είμαι σίγουρος, ο κούριερ που έφερε το TV box, δεν το ζήτησε. Ούτε έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, ondoin είπε Δεν είμαι σίγουρος, ο κούριερ που έφερε το TV box, δεν το ζήτησε. Ούτε έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο. Oταν στο έδωσαν ,στο συμβόλαιο που υπέγραψες,δεν έλεγε κάτι;
SaFiS Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Με χρησιδανειο ηταν, επεστρεψε τον σε ενα καταστημα τους για να παρεις και δελτιο οτι τον παρεδωσες…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα