Gatilaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Περιεργεια,εαν καποιος ξερει,εαν κανω συμβολαιο cosmote tv στο σπιτι μου(ιντερνετικο cosmote tv) μπορω με τα ιδια στοιχεια( 2ο boxακι εννοειται) να το εχω και στο σπιτι στο χωριο ή θα εχει θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μπορείτε να μου προτείνετε έναν αποκωδικοποιητή συμβατό με κοσμοτέ τιβι; Επίσης σε όλους μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή της disney; Έχω συνδρομή και στα δύο αλλά έχω κάποιες τηλεοράσεις που δεν είναι Σμαρτ και θέλω να τα βλέπω και εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, Gatilaras είπε Περιεργεια,εαν καποιος ξερει,εαν κανω συμβολαιο cosmote tv στο σπιτι μου(ιντερνετικο cosmote tv) μπορω με τα ιδια στοιχεια( 2ο boxακι εννοειται) να το εχω και στο σπιτι στο χωριο ή θα εχει θεμα? Μπορείς απλά ταυτόχρονα δεν μπορείς να βλέπεις αθλητικά και στα 2. 21 ώρες πριν, vasioula1 είπε Μπορείτε να μου προτείνετε έναν αποκωδικοποιητή συμβατό με κοσμοτέ τιβι; Επίσης σε όλους μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή της disney; Έχω συνδρομή και στα δύο αλλά έχω κάποιες τηλεοράσεις που δεν είναι Σμαρτ και θέλω να τα βλέπω και εκει Αποκωδικοποιητής δεν υπάρχει, box μπορείς να αγοράσεις. Δοκιμασμένα είναι το xiaomi box s και nvidia shield. Γενικά οποιοδήποτε box με καθαρό android tv. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα