Hulk7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιήσουμε νέα συνδρομή Cosmote TV Full pack, θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ τους κωδικούς του Cosmote ID να τους δώσω σε συγγενικό μου άτομο για να μπορεί να βλέπει και αυτός ταυτόχρονα. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται να βλέπεις ταυτόχρονα τα αθλητικά κανάλια, παίζει ρόλο αν είναι μέσω δορυφορικής σύνδεσης; Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, Hulk7 είπε Καλησπέρα, τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιήσουμε νέα συνδρομή Cosmote TV Full pack, θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ τους κωδικούς του Cosmote ID να τους δώσω σε συγγενικό μου άτομο για να μπορεί να βλέπει και αυτός ταυτόχρονα. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται να βλέπεις ταυτόχρονα τα αθλητικά κανάλια, παίζει ρόλο αν είναι μέσω δορυφορικής σύνδεσης; Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Ευχαριστώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 11:26 ΜΜ, Hulk7 είπε Καλησπέρα, τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιήσουμε νέα συνδρομή Cosmote TV Full pack, θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ τους κωδικούς του Cosmote ID να τους δώσω σε συγγενικό μου άτομο για να μπορεί να βλέπει και αυτός ταυτόχρονα. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται να βλέπεις ταυτόχρονα τα αθλητικά κανάλια, παίζει ρόλο αν είναι μέσω δορυφορικής σύνδεσης; Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Ευχαριστώ! αν κανεις σύνδεση με δορυφόρο εσυ μπορεις να βλεπεις απο αλλη συσκευη μεσο ιντερνετ ταυτόχρονα. Δεν δουλευει ομως αν κανεις το ιντερνετικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hulk7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Στις 19/4/2022 στις 12:22 ΜΜ, Thaninho είπε αν κανεις σύνδεση με δορυφόρο εσυ μπορεις να βλεπεις απο αλλη συσκευη μεσο ιντερνετ ταυτόχρονα. Δεν δουλευει ομως αν κανεις το ιντερνετικο Αυτό ισχύει 100%; γιατί ρώτησα την Cosmote αλλά μου είπε ότι ασχέτως αν έχω δορυφορική σύνδεση η ιντερνετική δεν μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα 2 άτομα τα αθλητικά κανάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, Hulk7 είπε Αυτό ισχύει 100%; γιατί ρώτησα την Cosmote αλλά μου είπε ότι ασχέτως αν έχω δορυφορική σύνδεση η ιντερνετική δεν μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα 2 άτομα τα αθλητικά κανάλια Ισχυει. Οσα προφιλ συσκευων και αν εχεις,5 ή 7 με το εξτρα προσθετο, μπορεις να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα 2. Εκ των οποιων η πρωτη ειναι παντα ο δεκτης και η δευτερη οποιαδηποτε αλλη. Αθλητικα ομως βλεπει μονο ενας,οποιος προλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hulk7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, bill36 είπε Ισχυει. Οσα προφιλ συσκευων και αν εχεις,5 ή 7 με το εξτρα προσθετο, μπορεις να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα 2. Εκ των οποιων η πρωτη ειναι παντα ο δεκτης και η δευτερη οποιαδηποτε αλλη. Αθλητικα ομως βλεπει μονο ενας,οποιος προλαβει. Εμένα με ενδιαφέρει ο ένας να βλέπει μέσω δορυφόρου και ο άλλος μέσω του APP αθλητικά ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δεν γινεται. Αν το δοκιμασετε μετα απο λιγη ωρα,σε εναν απο τους δυο θα πεταξει μνμα και θα τον κοψει. Ολα τα υπολοιπα ειναι ανοιχτα ταυτοχρονα ,τα αθλητικα οχι. Τα αθλητικα ειναι περιεχομενο βασικου ενδιαφεροντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hulk7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, bill36 είπε Δεν γινεται. Αν το δοκιμασετε μετα απο λιγη ωρα,σε εναν απο τους δυο θα πεταξει μνμα και θα τον κοψει. Ολα τα υπολοιπα ειναι ανοιχτα ταυτοχρονα ,τα αθλητικα οχι. Τα αθλητικα ειναι περιεχομενο βασικου ενδιαφεροντος. Μιλάμε πάντα για το ένας να έχει δορυφορική σύνδεση και ο άλλος να βλέπει από το app . Σήμερα μετά από νέα συζήτηση με Cosmote, λέει ότι γίνεται. Πραγματικά δεν βγάζω άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 20/4/2022 στις 7:45 ΜΜ, Hulk7 είπε Αυτό ισχύει 100%; γιατί ρώτησα την Cosmote αλλά μου είπε ότι ασχέτως αν έχω δορυφορική σύνδεση η ιντερνετική δεν μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα 2 άτομα τα αθλητικά κανάλια Στις 21/4/2022 στις 9:03 ΠΜ, bill36 είπε Δεν γινεται. Αν το δοκιμασετε μετα απο λιγη ωρα,σε εναν απο τους δυο θα πεταξει μνμα και θα τον κοψει. Ολα τα υπολοιπα ειναι ανοιχτα ταυτοχρονα ,τα αθλητικα οχι. Τα αθλητικα ειναι περιεχομενο βασικου ενδιαφεροντος. Aν εχεις δορυφορικο μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα τα παντα αν βαλεις και δευτερο δεκτη(multiroom) με επιπλεον χρεωση 6 ευρω/μηνα.Μπορεις να βαλεις μεχρι και 3 δεκτες και να βλεπεις σε ολους ταυτοχρονα τα παντα. Στο ΟΤΤ δεν μπορεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akismei Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Παντως, εγω που ειμαι συνδρομητης δορυφορικου πακετου full pack μπορω να βλεπω αθλητικα μεσω δορυφορου και παραλληλα να βλεπω μεσω ιντερνετ σε αλλη τηλεοραση το ιδιο ματσακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, HERTHAN είπε Aν εχεις δορυφορικο μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα τα παντα αν βαλεις και δευτερο δεκτη(multiroom) με επιπλεον χρεωση 6 ευρω/μηνα.Μπορεις να βαλεις μεχρι και 3 δεκτες και να βλεπεις σε ολους ταυτοχρονα τα παντα. Στο ΟΤΤ δεν μπορεις. Το multiroom δουλευει μονο στον ιδιο χωρο με επιβεβαιωση της ιπ εφοσον και οι δυο δεκτες ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο ρουτερ. Σε αλλη περιπτωση,σε διαφορετικους χωρους το multiroom πολυ απλα δεν δουλευει. Ο συγγενης του φιλου ειναι μαλλον απιθανο να βρισκεται στο ιδιο σπιτι. 1 ώρα πριν, akismei είπε Παντως, εγω που ειμαι συνδρομητης δορυφορικου πακετου full pack μπορω να βλεπω αθλητικα μεσω δορυφορου και παραλληλα να βλεπω μεσω ιντερνετ σε αλλη τηλεοραση το ιδιο ματσακι. Ναι συμβαινει αρκετες φορες..απλα καποια στιγμη θα κλειδωσει. Τωρα αν αυτο ειναι σε μια μερα ή σε εξη μηνες κανεις δεν μπορει να στο πει με ακριβεια. Ολα αυτα τα "συστημικα" εχουν μεγαλη δοση χρονικης αοριστιας σε παρα πολλες διαδικασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, bill36 είπε Το multiroom δουλευει μονο στον ιδιο χωρο με επιβεβαιωση της ιπ εφοσον και οι δυο δεκτες ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο ρουτερ. Σε αλλη περιπτωση,σε διαφορετικους χωρους το multiroom πολυ απλα δεν δουλευει. Ξερω πως δουλευει το εχω απο την πρωτη μερα που βγηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς κανονικά να βλέπεις και από δορυφόρο και από app ταυτόχρονα αθλητικά. Το χρησιμοποιώ εγώ. Οι γονείς μου έχουν το δορυφορικό και εγώ έχω το app στην tv και δεν παίζει κανένα θέμα. Η ταυτόχρονη θέαση αθλητικών σε μια συσκευή αφορά μόνο ηλεκτρονικές συσκευές μέσω app. Αλλά μιλάμε μόνο για δορυφορικό, για το ott δεν ισχύει. Μόνο αν μπεις από 2 ηλεκτρονικές συσκευές θα σου πει ότι έχεις φτάσει το μέγιστο αριθμό ταυτόχρονης προβολής. Και φυσικά δεν κλειδώνει απλά δεν σε αφήνει να μπεις να δεις. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από kallonos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, kallonos είπε Μπορείς κανονικά να βλέπεις και από δορυφόρο και από app ταυτόχρονα αθλητικά. Το χρησιμοποιώ εγώ. Οι γονείς μου έχουν το δορυφορικό και εγώ έχω το app στην tv και δεν παίζει κανένα θέμα. Η ταυτόχρονη θέαση αθλητικών σε μια συσκευή αφορά μόνο ηλεκτρονικές συσκευές μέσω app. Αλλά μιλάμε μόνο για δορυφορικό, για το ott δεν ισχύει. Μόνο αν μπεις από 2 ηλεκτρονικές συσκευές θα σου πει ότι έχεις φτάσει το μέγιστο αριθμό ταυτόχρονης προβολής. Και φυσικά δεν κλειδώνει απλά δεν σε αφήνει να μπεις να δεις. Αν μπορεις εσυ να βλεπεις ταυτοχρονα με καποιον ακομη αθλητικα ειναι πολυ καλο για σενα αλλα δεν υπαρχουν επιτρεπτοι αστερισκοι στο συγκεκριμενο χαρακτηριστικο. Αθλητικα βλεπει μονο ενας,σε οποιονδηποτε επιτρεπτο συνδιασμο συσκευων και με οποιον μιλησεις στην τεχνικη υποστηριξη ή οπουδηποτε αλλου,αυτο θα σου πει. Εγω για παραδειγμα με τον πεθερο μου,ακριβως με τις ιδιες συσκευες οπως εσυ και στο δεκαλεπτο,και πολυ εβαλα,μας πεταει εξω με μνμα,συνηθως τον πεθερο μου στην εφαρμογη. Οντως υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις,σε τυχαιους χρηστες,που το συστημα επιτρεπει την ταυτοχρονη θεαση.Δεν ειναι ομως ουτε δεδομενο,ουτε αποτελει σημειο πωλησης για οποιον ενδιαφερεται.Ειναι σφαλμα των πρωτοκολων ασφαλειας που το επιτρεπουν υπερ του χρηστη αλλα τυχαιο.Τουλαχιστον δεν εχει βρεθει καποιος να ποσταρει " καντε "αυτο" και θα βλεπετε δυο ταυτοχρονα" απ΄οσο γνωριζω. Ο φιλος στην αρχη,ανεφερε οτι ενδιαφερεται να το αγορασει μαζι με συγγενη του,για το κοστος προφανως,για να βλεπουν ταυτοχρονα αθλητικα.Επισης προφανως σε διαφορετικα σπιτια.Τουλαχιστον δεν ανεφερε κατι διαφορετικο. Επειδη πολλα εγραψα για το συγκεκριμενο θεμα,αν θελει ο φιλος ή οποιος φιλος να το αγορασει με αυτον τον σκοπο,κανενα προβλημα.Μακαρι να του δουλεψει.Σε αλλη περιπτωση,το λιγοτερο,θα μιλησει με πολυ κοσμο στο 13888 για να το ακυρωσει εκ των υστερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Ο μόνος τρόπος για να ελέγξει στο δορυφορικό αν βλέπει αθλητικό είναι αν έχεις τον αποκωδικοποιητή συνδεμένο στο ίντερνετ. Αν και θα καταργήσει πλέον η cosmote τις υβριδικές υπηρεσίες στο δορυφορικό. Όσους ξέρω που έχουν δορυφορικό, και σε app δεν έχουν θέμα. Τώρα δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι κάνει όντως η cosmote σε κάποιους πελάτες και σε άλλους όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα