Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

ναι...

το 1500 επειδη το εχω σε ιδιο σκαφος υπολογιζε μεσα στη πολη 7.5-8/100 υπο μετρια κινηση ή 8.5-9 σε πολυ κινηση

κριμα που κατηργησαν τον 1600 πετρελαιου και ας ηταν 2wd

ιδιο με το Q3 πρεπει να ειναι - μην ειναι κ ελαφρυτερο

Σαν αυτοκίνητο μόνο του η διαφορά είναι μικρή, νομίζω λίγο πιο βαρύ το allspace 50-100κιλά με την τετρακίνηση.

Αλλά επιπλέον έχει τον χώρο και τα καθίσματα για άλλα δύο άτομα. Οπότε σε ενδεχόμενο φόρτωμα θα έχει 100-150 κιλά παραπάνω. 

Εγώ θέλω τον 2,2 της ΜΒ ή της Αlfa Romeo με την 6η σε manual ή την 8η σε αυτόματο με overoverdrive ~2000στρ/λεπτό ~120χλμ/ώρα. Αλλά δεν...

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης ξέχασα να κάνω ενημέρωση για το rav4 πριν κανένα μήνα με είχε πάρει ο αντιπρόσωπος και μου είχε πει πάνω από 1.5 χρόνο. Με έπιασε ένα γέλιο 😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Επίσης ξέχασα να κάνω ενημέρωση για το rav4 πριν κανένα μήνα με είχε πάρει ο αντιπρόσωπος και μου είχε πει πάνω από 1.5 χρόνο. Με έπιασε ένα γέλιο 😂

προλαβαινεις να κανεις κ 4ο ως τοτε... :P 

Δημοσ.

Καλα η Toyota εχει χασει τη μπαλα με τις παραδοσεις.

Ηθελε Corolla και του ειπαν 20 μηνες χωρις κλειδωμα τιμης και τελικα πηρε Focus με παραδοση στο μηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Iamthagod είπε

όχι φυσικά πως θα χρειαστώ την τετρακίνηση δεν πάω στα βουνά.

Έχοντας το 3ο κατά σειρά τετρακίνητο όχημα, θα σας έλεγα ότι η χρήση της τετρακίνησης δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την κίνηση/πρόσβαση/διέλευση ανωμαλων διαδρομών. Το κράτημα είναι ασύγκριτα καλύτερο από το αντίστοιχο δικίνητο, είτε αυτό αφορά σε στροφές επί οδοστρώματος με άσφαλτο είτε σε ολισθηρό οδόστρωμα με άσφαλτο είτε είτε είτε. 

Το αναφέρω, απλώς για την πληρότητα της συζήτησης και δοθείσης της ευκαιρίας από τη δική σας αναφορά. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 5
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα... Τελικά το αυτοκίνητο, αποδείχτηκε ανατολικό ζήτημα... Δυστυχώς δεν είχα καλοσκεφτεί τις φορολογικές επιπλοκές των 2000 κυβικών και άρχισα να έχω ενδοιασμούς για την αγορά του αυτοκινήτου, άλλαξα την παραγγελία από 2.0 TDI 150 bhp 4motion έκδοση Life σε TSI 150PS ACT EVO DSG R-Line. Η διαφορά στην τιμή είναι 1000 ευρώ κάτω, στα 35000 περίπου μαζί με την επέκταση εγγύησης που θα κάνω. Ζήτησα κάποια έκπτωση... μου είπαν ότι μάλλον θα μου κάνουν δώρο συναγερμό. Ο χρόνος παράδοσης είναι ίδιος, προς το τέλος Οκτωβρίου το περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Παιδιά καλημέρα... Τελικά το αυτοκίνητο, αποδείχτηκε ανατολικό ζήτημα... Δυστυχώς δεν είχα καλοσκεφτεί τις φορολογικές επιπλοκές των 2000 κυβικών και άρχισα να έχω ενδοιασμούς για την αγορά του αυτοκινήτου, άλλαξα την παραγγελία από 2.0 TDI 150 bhp 4motion έκδοση Life σε TSI 150PS ACT EVO DSG R-Line. Η διαφορά στην τιμή είναι 1000 ευρώ κάτω, στα 35000 περίπου μαζί με την επέκταση εγγύησης που θα κάνω. Ζήτησα κάποια έκπτωση... μου είπαν ότι μάλλον θα μου κάνουν δώρο συναγερμό. Ο χρόνος παράδοσης είναι ίδιος, προς το τέλος Οκτωβρίου το περιμένω.

Οταν λες φορολογικες επιπλοκες??? Εννοεις λογω του 440 που θα πληρωνεις τον χρονο σε φορο πολυτελειας ή στο τεκμαρτο εισοδημα  που σου τρωει 8.800 τον χρονο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Αν θες την ταπεινη μου αποψη 35000 για τιγκουαν δεν αξιζουν...

τα λεγαμε και με ενα ακομα παλικαρι στο κλαμπ της αυτοκινησης... σε αυτο το budget ειναι προτιμότερη η αυτοματη X1 με παραδοση όμως νομιζω φεβρ-μαρ 2023 για την υπερπλουσια βασικη

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsaltinho είπε

Οταν λες φορολογικες επιπλοκες??? Εννοεις λογω του 440 που θα πληρωνεις τον χρονο σε φορο πολυτελειας ή στο τεκμαρτο εισοδημα  που σου τρωει 8.800 τον χρονο?

Είναι τα 440 αλλά επίσης και το γεγονός πως Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τα κυβικά... 

3 ώρες πριν, paylidis είπε

Αν θες την ταπεινη μου αποψη 35000 για τιγκουαν δεν αξιζουν...

τα λεγαμε και με ενα ακομα παλικαρι στο κλαμπ της αυτοκινησης... σε αυτο το budget ειναι προτιμότερη η αυτοματη X1 με παραδοση όμως νομιζω φεβρ-μαρ 2023 για την υπερπλουσια βασικη

Πολλά τα λεφτά για ένα αυτοκίνητο στο μέγεθος του qashqai. Ναι είναι BMW, αλλά μου φένεται πως έχουν ξεφύγει οι τιμές της X1(όπως και των υπολοίπων αυτοκινήτων, qashqai nconnecta αυτή τη στιγμή 35000, εγώ το πήρα το 2017 24700, φυσικά διαφορετικός κινητήρας), το Χ5 θα βόλευε το οποίο φυσικά είναι απλησίαστο για το βαλάντιο μου. Προσωπικά μου άρεσε το Allspace έχει 7 θέσεις για να χωράμε άνετα όλη η οικογένεια, θα βάλω και τη μπαγκαζιέρα που έχω από το qashqai για κανένα ταξίδι ( έχω μια της Modula από πέρυσι) και εμφανισιακά μου άρεσε αρκετά προσωπικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...