Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Iamthagod είπε Παιδιά καθυστέρησα πάρα πολύ να απαντήσω και ζητώ συγγνώμη. Τελικά, η Γερμανία δεν πήγε καλά, επέστρεψα Ελλάδα, και το αποτέλεσμα, δεν αγόρασα ούτε αυτοκίνητο από εκεί τελικά. Έτσι πήγα σε αντιπροσωπείες ΚΙΑ και TOYOTA και ρώτησα για τα Sportage και RAV4 αντίστοιχα. Το Sportage το οδήγησα (1600 βενζίνη αυτόματο 180 άλογα). Λίγο που το οδήγησα, εμφανώς καλύτερη ηχομόνωση από το Qashqai , καλή ροπή, ήπιο υβριδικό, τιμή 32700. Δεν είναι επίσης μεγάλο, η αλήθεια είναι, ίσως ελάχιστα παραπάνω από το Qashqai. Στην TOYOTA δυστυχώς δεν υπήρχε το RAV4 για test drive. Αλλά, τρέχει προσφορά με έξτρα έκπτωση 2.000 ευρώ, και η έκδοση, 2.5 L hybrid 222 BHP μου βγαίνει στην ίδια τιμή με το ... SPORTAGE. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως το βλέπω, το RAV4 είναι η σωστότερη επιλογή δίχως δεύτερη σκέψη. Στον εξοπλισμό της εν λόγω έκδοσης, υπάρχει και κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κιβώτιο ( το οποίο είναι must) αλλά όχι αισθητήρες παρκαρίσματος (έχεις την κάμερα οπισθοπορείας οκ, αλλά το qashqai μου του '17 είχε 360). Tiguan όπως πρότεινε ο @paylidis από ότι είδα είναι ακριβούτσικα και δυστυχώς μου φαίνονται υποδεέστερα του RAV4, όπως και Skoda Kodiaq αλλά και Peugeot 5008 που ξεφεύγει σε τιμή. @alex84 ξεκινάει από 39 χιλιάρικα το CRV, επίσης νομίζω κατώτερο του RAV. Audi BMW, δεν σκέφτομαι καν καθώς, δεν πιάνει το βαλάντιο μας αυτά που θέλουν. Όπως και να έχει αν ήξερα πως τα πράγματα θα γινόντουσαν έτσι, το νισσαν θα έμενε, καθώς πούλησα την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ στιγμή. Τι φόρο πολυτελείας και ασφάλεια έχει το 2.5αρι;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Iamthagod είπε Παιδιά καθυστέρησα πάρα πολύ να απαντήσω και ζητώ συγγνώμη. Τελικά, η Γερμανία δεν πήγε καλά, επέστρεψα Ελλάδα, και το αποτέλεσμα, δεν αγόρασα ούτε αυτοκίνητο από εκεί τελικά. Έτσι πήγα σε αντιπροσωπείες ΚΙΑ και TOYOTA και ρώτησα για τα Sportage και RAV4 αντίστοιχα. Το Sportage το οδήγησα (1600 βενζίνη αυτόματο 180 άλογα). Λίγο που το οδήγησα, εμφανώς καλύτερη ηχομόνωση από το Qashqai , καλή ροπή, ήπιο υβριδικό, τιμή 32700. Δεν είναι επίσης μεγάλο, η αλήθεια είναι, ίσως ελάχιστα παραπάνω από το Qashqai. Στην TOYOTA δυστυχώς δεν υπήρχε το RAV4 για test drive. Αλλά, τρέχει προσφορά με έξτρα έκπτωση 2.000 ευρώ, και η έκδοση, 2.5 L hybrid 222 BHP μου βγαίνει στην ίδια τιμή με το ... SPORTAGE. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως το βλέπω, το RAV4 είναι η σωστότερη επιλογή δίχως δεύτερη σκέψη. Στον εξοπλισμό της εν λόγω έκδοσης, υπάρχει και κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κιβώτιο ( το οποίο είναι must) αλλά όχι αισθητήρες παρκαρίσματος (έχεις την κάμερα οπισθοπορείας οκ, αλλά το qashqai μου του '17 είχε 360). Tiguan όπως πρότεινε ο @paylidis από ότι είδα είναι ακριβούτσικα και δυστυχώς μου φαίνονται υποδεέστερα του RAV4, όπως και Skoda Kodiaq αλλά και Peugeot 5008 που ξεφεύγει σε τιμή. @alex84 ξεκινάει από 39 χιλιάρικα το CRV, επίσης νομίζω κατώτερο του RAV. Audi BMW, δεν σκέφτομαι καν καθώς, δεν πιάνει το βαλάντιο μας αυτά που θέλουν. Όπως και να έχει αν ήξερα πως τα πράγματα θα γινόντουσαν έτσι, το νισσαν θα έμενε, καθώς πούλησα την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ στιγμή. BMW X1 μετα του 2019! ακομα και με κατω των 25000χλμ σαν μεταχειρισμενο ειναι στα 34,000€, πολυ καλυτερη επιλογη απο οποιοδηποτε σχιστοματη!
toyo73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 11:29 ΠΜ, costas1973 είπε BMW X1 μετα του 2019! ακομα και με κατω των 25000χλμ σαν μεταχειρισμενο ειναι στα 34,000€, πολυ καλυτερη επιλογη απο οποιοδηποτε σχιστοματη! Γιατι βρε φιλε.Τι σου εκανε ο ανθρωπος.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, toyo73 είπε Γιατι βρε φιλε.Τι σου εκανε ο ανθρωπος. Δεν υπάρχει καλύτερο στην κατηγορία του, με όλες τις παιδικές ασθένειες τις σειράς πίσω του!!!!! Και βέβαια με μεγάλη μεταπωλητική αξία! Δεν αναφέρομαι στις προηγούμενες σειρές που είχαν πολλά θέματα !
Iamthagod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 9:42 ΠΜ, Sakiz105 είπε Τι φόρο πολυτελείας και ασφάλεια έχει το 2.5αρι; Νομίζω 440 το χρόνο είναι ο φόρος (είχα ξεχάσει εν τω μεταξύ πως πληρώνεις λόγω κυβικών).
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 9:42 ΠΜ, Sakiz105 είπε Τι φόρο πολυτελείας και ασφάλεια έχει το 2.5αρι; 2 ώρες πριν, Iamthagod είπε Νομίζω 440 το χρόνο είναι ο φόρος (είχα ξεχάσει εν τω μεταξύ πως πληρώνεις λόγω κυβικών). Καταργούνται τεκμήρια και Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης! 1
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Καταργούνται τεκμήρια και Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης! ναι οπως περυσι.. Δεν προκειται να καταργήσει φόρο πολυτελείας η κυβέρνηση στα ΝΕΑ αυτοκίνητα. Ισως το ρίξει από 10ετία που είναι στην 5ετία. Το τεκμήριο θα καταργηθεί μάλλον καθώς είναι τραγικό το πως υπολογίζεται και λογικά στην θέση του θα μπει κάτι που δείχνει την αντικειμενική αξία ενός οχήματος στην εφορία (πχ το παραπάνω RAV4 έχει ιδιο τεκμήριο διαβίωσης με το RS Q3 που κάνει πάνω από τα διπλάσια χρήματα. Ένας που μένει χωρίς ενοίκιο και δεν είναι υψηλά αμοιβόμενος και αποφασίσει να πάρει το RAV4 2,5 hybrid με χρηματοδότηση, θα πρέπει να πληρώνει περισσότερο εφορία καθώς θα βγαίνει πάνω από αυτό που θεωρεί το κράτος ότι έχεις σαν μισθό...) 4 ώρες πριν, Iamthagod είπε Νομίζω 440 το χρόνο είναι ο φόρος (είχα ξεχάσει εν τω μεταξύ πως πληρώνεις λόγω κυβικών). 665 ειναι για 2500.
gpapadakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Προεκλογικα παραμυθια ειναι, καθε φορα τα ιδια. Μη βασιζεστε σε δημοσιευματα της πλακας. Ηδη εχουν αυξηθει οι οφειλετες της εφοριας κατα 800.000 τους πρωτους μηνες του ετους, δε θα βρισκουν χρηματα, ειδατε και τι κανουν και με τη βενζινη (0,5€ πανω απο τη Γερμανια που εχει 3x μισθους). 1
Iamthagod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, μετά από μεγάλη αναζητηση αυτοκινήτου μεγάλου που να έχει και κοντινό χρόνο παράδοσης βρήκα το Tiguan Allspace με χρόνο παράδοσης τέλη Οκτωβρίου και τιμή 36000 για τρίτεκνο που ειμαι. Πολλά τα λεφτά… αλλα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για 5μελη οικογένεια. εκδοση 2.000 cc diesel αυτόματο με τετρακίνηση 1
tsaltinho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλημέρα, μετά από μεγάλη αναζητηση αυτοκινήτου μεγάλου που να έχει και κοντινό χρόνο παράδοσης βρήκα το Tiguan Allspace με χρόνο παράδοσης τέλη Οκτωβρίου και τιμή 36000 για τρίτεκνο που ειμαι. Πολλά τα λεφτά… αλλα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για 5μελη οικογένεια. εκδοση 2.000 cc diesel αυτόματο με τετρακίνηση Κανενα volvo suv ειδες ?
Iamthagod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Κανενα volvo suv ειδες ? Πολλά τα λεφτά! Και 7θεσιο μόνο το xc90… Για να καταλάβεις το Allspace έχει αρχική 45000 και απο την απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης πάει 36000
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλημέρα, μετά από μεγάλη αναζητηση αυτοκινήτου μεγάλου που να έχει και κοντινό χρόνο παράδοσης βρήκα το Tiguan Allspace με χρόνο παράδοσης τέλη Οκτωβρίου και τιμή 36000 για τρίτεκνο που ειμαι. Πολλά τα λεφτά… αλλα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για 5μελη οικογένεια. εκδοση 2.000 cc diesel αυτόματο με τετρακίνηση τα 2000 κυβικα η μονη μλκια...
Iamthagod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, paylidis είπε τα 2000 κυβικα η μονη μλκια... Επίτηδες επέλεξα τα 2000 λόγω πετρελαίου. Το 1500 βενζίνη μου βγαίνει στα 32500 αλλά η κατανάλωση είναι αρκετά μεγαλύτερη. Επίσης είναι 2wd το 1.5 ενώ το 2.0 έχει και τετρακίνηση, όχι φυσικά πως θα χρειαστώ την τετρακίνηση δεν πάω στα βουνά. Για τα Volvo που είπε ο φιλος από πάνω χρειάζομαι τουλάχιστον 20κ παραπάνω κάτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Εσυ είπες ότι είναι μλκια τα 2000 λόγω φόρου πολυτελείας;
filarhos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, paylidis είπε τα 2000 κυβικα η μονη μλκια... Ναι αλλά το σκάφος έχει βάρος... Κι έχει καλή κατανάλωση με αυτόν τον κινητήρα...
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Επίτηδες επέλεξα τα 2000 λόγω πετρελαίου. Το 1500 βενζίνη μου βγαίνει στα 32500 αλλά η κατανάλωση είναι αρκετά μεγαλύτερη. Επίσης είναι 2wd το 1.5 ενώ το 2.0 έχει και τετρακίνηση, όχι φυσικά πως θα χρειαστώ την τετρακίνηση δεν πάω στα βουνά. Για τα Volvo που είπε ο φιλος από πάνω χρειάζομαι τουλάχιστον 20κ παραπάνω κάτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Εσυ είπες ότι είναι μλκια τα 2000 λόγω φόρου πολυτελείας; ναι... το 1500 επειδη το εχω σε ιδιο σκαφος υπολογιζε μεσα στη πολη 7.5-8/100 υπο μετρια κινηση ή 8.5-9 σε πολυ κινηση κριμα που κατηργησαν τον 1600 πετρελαιου και ας ηταν 2wd 2 λεπτά πριν, filarhos είπε Ναι αλλά το σκάφος έχει βάρος... Κι έχει καλή κατανάλωση με αυτόν τον κινητήρα... ιδιο με το Q3 πρεπει να ειναi... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα