kadaka80 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω σπίτι στα ταμπούρια 4-5 τετράγωνα κάτω από την Πέτρου Ράλλη, στο ύψος κοντά στα τουρκοβούνια Νίκαιας. Το σπίτι είναι 4ος όροφος ρετιρέ και ανακαινισμένο αλλά με νομιμοποιημένα κάποια από τα τετραγωνικά Επειδή δεν γνωρίζω την περιοχή μιας και μένω πολλά χρόνια τώρα στο κέντρο της Αθήνας, θα εκτιμούσα ότι σχόλια έχετε. Υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα?
Lux Aeterna Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δεν έχω να σου δώσω συμβουλή για την περιοχή, αλλά θα σου πω συμβουλή που μου έδωσε εμένα ένας φίλος. Σε περιοχή που δεν γνωρίζεις, δεν αγοράζεις. Με έχει προβληματίσει πολύ, γιατί και εγώ κοιτάζω διάφορες περιοχές (μεταξύ των οποίων και τα Ταμπούρια).
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Δεν έχω να σου δώσω συμβουλή για την περιοχή, αλλά θα σου πω συμβουλή που μου έδωσε εμένα ένας φίλος. Σε περιοχή που δεν γνωρίζεις, δεν αγοράζεις. Με έχει προβληματίσει πολύ, γιατί και εγώ κοιτάζω διάφορες περιοχές (μεταξύ των οποίων και τα Ταμπούρια). Ο φίλος σου....γέννημα θρέμμα πάππου προς πάππου εδώ και 5-6 γενεές στην περιοχή που μένει τώρα; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από _Biohazard_
Lux Aeterna Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Ο φίλος σου....γέννημα θρέμμα πάππου προς πάππου εδώ και 5-6 γενεές στην περιοχή που μένει τώρα; Πάππου προς πάππου δεν ξέρω, αλλά σίγουρα από μικρός!
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Καλά είπε ο φίλος, αν δεν έχεις ιδέα δεν κάθεσαι έτσι να αγοράσεις στα τυφλά. Βέβαια, δεν έχουν και όλοι την δυνατότητα να κρατούν επαφές η να γυροφέρνουν στην μισή Αθήνα για να ξέρουν να ρωτήσουν αν χρειαστεί να αλλάξουν περιοχή. Η λύση δίνεται τόσο μέσα από τα φόρουμ που υπάρχουν σήμερα, όσο και με προσωπικη έρευνα στην περιοχή πχ κάνε βόλτες γύρω από εκεί, περπάτησε στους γύρω δρόμους παρατήρησε διαφορα πράγματα η κριτήρια που έχεις θέσει, άμα τηρούνται η όχι, και στο τέλος διαμόρφωσε μια άποψη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα