Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας γνώμες για αγορά κινητού καινούργιου  προϋποθέσεις :

Κάμερα, Δακτυλικό αποτύπωμα,  μπαταρία 5.000m Ah, χωρητικότητα από 64GB και πάνω,  ram τουλάχιστον 4GB 

170 - 250 Euro 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας 

Δημοσ.

Αν μπορείς βάλε ένα 50ρικο παραπάνω και πάρε το Realme 9 pro+ 

Νομίζω στην κατηγορία του αξίζει.

Φωτογραφίες μπορείς να δεις εδώ 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Αν μπορείς βάλε ένα 50ρικο παραπάνω και πάρε το Realme 9 pro+ 

Νομίζω στην κατηγορία του αξίζει.

Φωτογραφίες μπορείς να δεις εδώ 

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα σημείο που δείχνει γιατί εν τέλει το 9 pro+  είναι καλό στις φωτογραφίες (μου φαινόνταν περίεργοι οι διθυραμβοι) είναι το ότι είναι το πιο φθηνό κινητό με αυτόν το φακό κάμερας, ο ίδιος με το Nord 2, Xiaomi 12 και με flagship κινητά. 

Οπότε όντως αν το κριτήριο είναι η κάμερα, δεν νομίζω να βρεις καλύτερο κάτω από 300.

Πχ το Α52s που είναι οβερολ καλύτερο έχει τον ίδιο φακό με τα Xiaomi X3 NFC και Mi 10T lite (!) με την προσθήκη οπτικού σταθεροποιητη. 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
20 ώρες πριν, eko13 είπε

Ένα σημείο που δείχνει γιατί εν τέλει το 9 pro+  είναι καλό στις φωτογραφίες (μου φαινόνταν περίεργοι οι διθυραμβοι) είναι το ότι είναι το πιο φθηνό κινητό με αυτόν το φακό κάμερας, ο ίδιος με το Nord 2, Xiaomi 12 και με flagship κινητά. 

Οπότε όντως αν το κριτήριο είναι η κάμερα, δεν νομίζω να βρεις καλύτερο κάτω από 300.

Πχ το Α52s που είναι οβερολ καλύτερο έχει τον ίδιο φακό με τα Xiaomi X3 NFC και Mi 10T lite (!) με την προσθήκη οπτικού σταθεροποιητη. 

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...