drapanakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Πουλησα δυο κινητα lumia Μου μετεφερε ο ανθρωπος τα χρηματα , αλλα κατα λαθος , εσβησα το μηνυμα με τα στοιχεια του. Πως μπορω να το βρω ; Ειχε τα στοιχεια αποστολης . Επεξ/σία μόλις από drapanakis
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, drapanakis είπε εσβησα το μηνυμα με τα στοιχεια του. Το μήνυμα ήταν από το Insomnia;
drapanakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Απο εναν χρηστη του Ινσομνια, οπως ολοι μας. Ενδιαφερθηκε να αγορασει τα τηλ μου, τα βρηκαμε, μοτ εβαλε τα χρηματα στην τραπεζα, και εκανα την πατατα.
SabotazNic Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, drapanakis είπε Απο εναν χρηστη του Ινσομνια, οπως ολοι μας. Ενδιαφερθηκε να αγορασει τα τηλ μου, τα βρηκαμε, μοτ εβαλε τα χρηματα στην τραπεζα, και εκανα την πατατα. Αν επισκεφτηκες το προφιλ του, ισως αν πας στο ιστορικο του browser. Εκανα μολις δοκιμη με το να ανοιξω καποιο pm μου, και οχι, δεν μενει το username στο ιστορικο του browser
tzotzo Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Πας στα μέιλ σου και βλέπεις ποιος σου έχει στείλει το μήνυμα, και του ζητάς ξανά τα στοιχεία. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/4/2022 στις 12:34 ΠΜ, tzotzo είπε Πας στα μέιλ σου και βλέπεις ποιος σου έχει στείλει το μήνυμα, και του ζητάς ξανά τα στοιχεία. * Αν δεν έχει απενεργοποιήσει την επιλογή αυτή... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Τέρης Α.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Γιατί δεν του ξαναστέλνεις μήνυμα να τον ρωτήσεις τα στοιχεία του? Εκτός αν εννοείς ότι δεν θυμάσαι καν ποιος ήταν και έσβησες όλη την συνομιλία
dkstopo Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 στειλτο στη διαχείριση, αυτοι σε βοηθησουν, ασε που καποια στιγμη θα σου στειλει αυτος που εστειλε τα χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα