vagosofron Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Τσαντούλα πλάτης Sentio explorer iii Sony a7iii Sigma 50mm f1.4 art ( θα τον έχω σε λίγες μέρες!) Samyang 85mm f1.4 manual Samyang 75mm f1.8 ( πωλείται) Zoom H1n εγγραφέα Swit 4k monitor Gorillapod 3k Κάρτες, μπαταρίες καμερας και μονιτορ, φορτιστές, καθαριστικά και διάφορα κλειδάκια. 4
ub40 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Ευτυχώς πλέον όλα όσα έχω είναι μικρών διαστάσεων. Sony a6100 FF Samyang AF 35mm f2.8 Sigma AF 16mm f1.4 Tamron AF 18-300mm f/3.5-6.3 Di III-A VC VXD FF Samyang AF 75mm f1.8 (που θα έχω σύντομα) Αν βγω αργά παίρνω μόνο τους prime, αλλά όταν πάω εκδρομή φοράω τη μηχανή στο λαιμό με κουμπωμένο τον 35άρη, στον ώμο κρεμασμένη μια μικρή τσαντούλα της sony που ήρθε με το σώμα και χωράει σώμα και ένα φακό, στην οποία προς το παρόν βάζω τον 16άρη και σύντομα και τον 75άρη, καλώδιο remote, extra μπαταρία, φυσητήρα, πανάκια και ένα DIY σακούλι για την περίπτωση βροχής. Επίσης φοράω ένα τσαντάκι στήθους μακρόστενο που χωράει τον τηλεφακό μου, ένα τριποδάκι και θηκούλα λεπτή με τα ND φίλτρα μου και step up rings. Στο πλάι η θήκη για νερό είναι ότι πρέπει για να βάζω κάποιο φακό την ώρα που τους αλλάζω ώστε να τον έχω πρόχειρο. Και μπροστά μένει χώρος για προσωπικά αντικείμενα. Έχω και τον Raynox dcr-250 και AF extension tubes, αλλά και ο Tamron έχει δυνατότητες macro οπότε δεν τα κουβαλάω μαζί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα