LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Οι H4 έχουν και τις δύο σκάλες μαζί. Προτιμώ τα φανάρια που έχουν ξεχωριστές λάμπες για μεσαία και μεγάλη σκάλα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3200k ειναι οι H1 και 3550k ειναι οι H7 που πηρα, εγω λευκα τα ειδα θα τα δω το βραδυ ποσο λευκα η κιτρινα ειναι. Παραγγειλα και αυτα για τα φωτα μερας γιατι παρακιτρινιζουν αυτα που εχω. https://www.skroutz.gr/s/17098833/Xtec-Λάμπες-Αυτοκινήτου-SuperWhite-T20-W21-5W-Αλογόνου-6000K-Ψυχρό-Λευκό-12V-2τμχ-16178.html Ειναι σαν τα πισω φαναρια στο παπακι που ηταν 5w 21w και στα φωτα μου πισω για στοπ αυτα εχει οποτε θα μου μεινουν ρεζερβα τα λαμπακια. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από LLLEFTERIS
Toumpeki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Διαβάζοντας τις συμβουλές που έχετε δώσει στο θέμα κατέληξα να πάρω Osram H4 αλογόνου αφού έχω ένα Hyundai Getz του 2006. Βάζοντας όμως στο skroutz αυτά τα κριτήρια μου βγάζει τουλάχιστον 10 διαφορετικές λάμπες. Ποια απ' όλες προτείνετε;
aristidis540 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 ξεθάβω το θέμα.. εχει βάλει κάνεις λάμπα led projector? να μας πει αν είναι σωστές.
greekfragma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, aristidis540 said: ξεθάβω το θέμα.. εχει βάλει κάνεις λάμπα led projector? να μας πει αν είναι σωστές. έχει βάλει κανείς ΠΟΥ;
aristidis540 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχει βάλει κανείς ΠΟΥ; αν εχει βάλει κάποιος στο αυτοκίνητο του.
greekfragma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, aristidis540 said: αν εχει βάλει κάποιος στο αυτοκίνητο του. αυτό το πράγμα που δείχνεις δε χωράει από τη χαραμάδα του λαμπτήρα. πρέπει να λύσεις ΟΛΟ το φανάρι για να βγει το κάτοπτρο και να γίνει σάντουιτς.
aristidis540 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 δεν υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση μπαίνουν όπως οι απλές led ,το θέμα είναι αν έχουν σωστό φωτισμό να μην τυφλώνουν τον κοσμο.
greekfragma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, aristidis540 said: δεν υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση μπαίνουν όπως οι απλές led ,το θέμα είναι αν έχουν σωστό φωτισμό να μην τυφλώνουν τον κοσμο. σίγουρα δε θα τυφλώνουν αν ρυθμίσεις το ύψος σωστά. το πρόβλημα είναι αν οι διαστάσεις επιτρέπουν αυτή τη τοποθέτηση όπως στο βίντεο....δε μπορείς να βάλεις έτσι εύκολα χέρι σε όλα τα φανάρια και δεν έχεις και βάθος όπως στο βίντεο αν υπάρχει πίσω από το καπάκι του φαναριού μικρός χώρος. επίσης δεν έχω δει γνωστές κινεζομάρκες να έχουν βγάλει ακόμα αυτό το υβρίδιο που δείχνεις στο βίντεο. ενδιαφέρουσα υλοποίηση αλλά αμφιβάλλω αρκετά για την τοποθέτηση plug n play λόγω όσων είπα παραπάνω. 1
aristidis540 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 απλα βλέπω σε βιντεακια οτι ο προτζεκτορας που έχουν κόβει το φως επάνω και δεν τυφλώνει τον κοσμο,Αν εχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει.
greekfragma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 8 minutes ago, aristidis540 said: απλα βλέπω σε βιντεακια οτι ο προτζεκτορας που έχουν κόβει το φως επάνω και δεν τυφλώνει τον κοσμο,Αν εχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. έτσι δουλεύει ο προτζέκτορας. έχει εσωτερικά ένα οριζόντιο κουρτινάκι και κόβει ανάποδα από το θόλο τη μισή δέσμη. βάζεις μεγάλη σκάλα και το κουρτινάκι (με μαγνήτη) τραβιέται κάτω και δίνει σε όλο το θόλο ανάκλασης. εγώ έχω στη μηχανή κανονικά επώνυμα τέτοια προτζεκτορς με λεντ. όχι κινέζικα. νομίζεις οτι έρχεται νταλίκα (χωρίς να τυφλώνω μιας και η δέσμη ρυθμίζεται σε ύψος) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα