Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι οι φυσικο λευκο και ψυχρο λευκο δεν υπαρχει 150% δεν ξερω γιατι;

δε το ξερω ουτε εγω, το ειχα δει παντως οταν εψαχνα κ εγω αυτο που λες. Πιθανως στραβωνουν τελειως σε τόσα πολλα Κ οι +150

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν βαλεις led, στειλε μου πoυ θα σε βρω

The Walking Dead Twd GIF by FOX International Channels

Αστο και εγω καντηλια τους ριχνω για αυτο ρωτησα μην κανω το λαθος και βαλω και με βριζουν και οι αλλοι και κουβαλαω τρια παιδια μεσα.

Μετα απο αυτο το βιντεο με βλεπω για Osram

Ισως να βαλω led στην μεγαλη σκαλα που αν εισαι σωστος την αναβεις μονο οταν εισαι εντελως μονος σου στον δρομο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι οι φυσικο λευκο και ψυχρο λευκο δεν υπαρχει 150% δεν ξερω γιατι;

Για να πετύχουν τόσο υψηλές θερμοκρασίες (°Κ) τις βάφουν με μία γαλάζια απόχρωση, που μειώνει την φωτεινότητα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Τις πήρα 45 ευρώ η νεκροψία θα δείξει.

IMG_20220804_111100_edit_16112552152749.jpg

Ειναι καλές, και εγω σε αυτες ειχα καταληξει μετα απο πολλές δοκιμές... Ειδικα βραδυ με βροχή - χαμηλή ορατότητα κλπ λευτερη θα παθεις πλακα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ειναι καλές, και εγω σε αυτες ειχα καταληξει μετα απο πολλές δοκιμές... Ειδικα βραδυ με βροχή - χαμηλή ορατότητα κλπ λευτερη θα παθεις πλακα...

Γιωργο τις δηλωνεις καπου για την εγγυηση γιατι στο μαγαζι μου ειπαν και σε 15 μερες να καει μιλας με Osram

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Γιωργο τις δηλωνεις καπου για την εγγυηση γιατι στο μαγαζι μου ειπαν και σε 15 μερες να καει μιλας με Osram

δεν ειχα ασχοληθει, δε ξερω!

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως επειδή πρόσφατα έβαλα και εγώ αρκετά λευκές λάμπες αλογόνου στα 5000Κ (Philips Diamond Vision), θορυβήθηκα καθώς διάβασα πως δεν είναι νόμιμες στην Αγγλία. Γενικότερα υπήρχαν σχόλια για τη φωτεινότητα τους η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη της ψυχρότητας.

Την πάτησα γιατί ήμουν πρωτάρης. Προσέξτε το και αυτό. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να ξεπεράσω τα 3700-4000Κ την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Ρε παιδια η Osram στην σελιδα της εχει να βαλεις καπου ενα 7 ψηφιο κωδικο να δεις αν ειναι γνησιες η να σκαναρεις τον QR Code οι H1 εχουν οι H7 δεν εχουν υπαρχει περιπτωση να ειναι μαιμου απο Oil Store της πηρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλά κρασιά...

Εγώ παλαιότερα που είχα πάρει κάτι philips και ρωτούσα για εγγύηση μόνο που δεν έβαλαν τα γέλια στο κατάστημα.

Μάλλον δεν δίνει κανείς εγγύηση, τώρα αν θα βγάλεις άκρη με την osram...

ΥΓ. Εντομεταξύ στην απόδειξη έχει κοπεί το "OSRAM" στην περιγραφή!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ για το δικό μου GLA180d 2017 Facelift. Μπορώ να βάλω κάτι (LED πχ); Θα προτιμούσα κάτι χωρίς αντάπτορες (ενσωματομένους; τύπου led; απλά λευκές;;;) 

Δεν θα ήθελα να θυσιάσω καθόλου όμως την ηρεμία μου, καθώς δεν θέλω σφάλματα ή λιωμένα - υπερθερμασμένα φανάρια και καμένες βάσεις λαμπτήρα...

τι λύσεις μπορώ να έχω με τις περιέργειες μου; Μου αρέσει το ψυχρό σαν χρώμα...

IMG_2618.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sidisdim είπε

Να ρωτήσω και εγώ για το δικό μου GLA180d 2017 Facelift. Μπορώ να βάλω κάτι (LED πχ); Θα προτιμούσα κάτι χωρίς αντάπτορες (ενσωματομένους; τύπου led; απλά λευκές;;;) 

Δεν θα ήθελα να θυσιάσω καθόλου όμως την ηρεμία μου, καθώς δεν θέλω σφάλματα ή λιωμένα - υπερθερμασμένα φανάρια και καμένες βάσεις λαμπτήρα...

τι λύσεις μπορώ να έχω με τις περιέργειες μου; Μου αρέσει το ψυχρό σαν χρώμα...

IMG_2618.jpg

δες αυτες που προταθηκαν παραπανω... εαν θες απλα ασπριδερες για το gimmick οι Philips ειναι μια καλη λυση αλλα δε θα κερδισεις τιποτα σε ορατότητα, μονο εμφανιση..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Για αυτές τις OSRAM λέμε; 

αλλάζω - ταιριάζουν και για φώτα θέσης  και για τα φώτα πορείας και τα μεγάλα; Κάτι θυμάμαι ότι είναι δύο λάμπες που η μία είναι διπλής έντασης; κάτι τέτοιο...  δλδ η μία λάμπα δίνει δύο εντάσεις ανάλογα την θέση του διακόπτη

σε αυτά δεν το έχω καθώς δεν ασχολήθηκα ποτε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sidisdim είπε

Για αυτές τις OSRAM λέμε; 

αλλάζω - ταιριάζουν και για φώτα θέσης  και για τα φώτα πορείας και τα μεγάλα; Κάτι θυμάμαι ότι είναι δύο λάμπες που η μία είναι διπλής έντασης; κάτι τέτοιο...  δλδ η μία λάμπα δίνει δύο εντάσεις ανάλογα την θέση του διακόπτη

σε αυτά δεν το έχω καθώς δεν ασχολήθηκα ποτε

Βλεπεις τι φοράει και παιρνεις τις ανάλογες (ισως φοραει Η4 εαν ειναι οπως το λες). Εαν θες παραπανω ορατότητα και δε σε ενοχλει το κιτρινο παιρνεις αυτες τις οσραμ - εαν θες ασπρο πας σε 4000Κ Philips η Osram (οι Philips, σε εμενα τουλαχιστον, καιγοταν πιο συχνά)

Λογικα στο Merc λεει τις λαμπες κ στο manual του αυτοκινητου (στο δικο μου τουλαχιστον τις ελεγε)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...