chrisa_taf Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι τελειόφοιτη προπτυχιακού πτυχίου πληροφορικής και ψάχνω για μεταπτυχιακό πάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον αυτό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, οποιαδήποτε πληροφορία έχετε θα μου ήτανε πολύ χρήσιμη. Είναι απαιτητικό μεταπτυχιακό; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από chrisa_taf
tedybear Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Αν μιλάμε για το ΠΛΣ θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι πληροφορικής γιατί παλιότερα δεν μπορούσαν. Διαβάζοντας τώρα τις προϋποθέσεις δεν το αναφέρει, αλλά στους σκοπούς γράφει "...(β) αποφοίτων Πανεπιστημίων κλάδων της Πληροφορικής που απέκτησαν το πτυχίο τους πέραν της δεκαετίας..." Πολύ java έχει - είχε το πρόγραμμα όπως μου είχε πει γνωστή που το τέλειωσε αρκετά χρόνια πριν. Αν κάποιος έχει πιο πρόσφατα δεδομένα ας μας πει.
velociraptoras Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 5:12 ΜΜ, chrisa_taf είπε Καλησπέρα, είμαι τελειόφοιτη προπτυχιακού πτυχίου πληροφορικής και ψάχνω για μεταπτυχιακό πάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον αυτό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, οποιαδήποτε πληροφορία έχετε θα μου ήτανε πολύ χρήσιμη. Είναι απαιτητικό μεταπτυχιακό; Ευχαριστώ! το συγκεκριμένο ειναι σαν ενα ταχυρρυθμο προπτυχιακό, χωρις τα μαθηματικά και τα ασχετα μαθηματα, δεν εχει και πολλά να σου μάθει που δεν τα εκανες στη σχολή, και απευθυνεται κατα βάση σε πτυχιουχους αλλων τμημάτων θετικών επιστημων. Αν θες στο ΕΑΠ δες το διαχυτο λογισμό ή τη νευροπληροφορική αλλιώς ψάξε σε συμβατικες σχολές ή στη σχολή που βρισκεσαι. 1
Scienceguy123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Στις 13/4/2022 στις 6:21 ΜΜ, velociraptoras είπε το συγκεκριμένο ειναι σαν ενα ταχυρρυθμο προπτυχιακό, χωρις τα μαθηματικά και τα ασχετα μαθηματα, δεν εχει και πολλά να σου μάθει που δεν τα εκανες στη σχολή, και απευθυνεται κατα βάση σε πτυχιουχους αλλων τμημάτων θετικών επιστημων. Αν θες στο ΕΑΠ δες το διαχυτο λογισμό ή τη νευροπληροφορική αλλιώς ψάξε σε συμβατικες σχολές ή στη σχολή που βρισκεσαι. Όποτε δε είναι απαιτητικό το επίπεδο μαθηματικών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα