Esteban86 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Χθες καθώς πήγα να παρκάρω ο δεξιός μου προφυλακτήρας βρήκε σε ένα τούβλο και ξύθηκε, ίσως και βαθιά. Θα μπορούσατε να μου δώσετε μια λύση; Πιστεύετε ότι μπορώ να χρησιμοποίησω κάποια αλοιφή ή θα πρέπει να το πάω σε φανοποιείο για α αστάρωμα και βάψιμο; Αν γίνεται με αλοιφή ποια μου προτείνατε ε να πάρω; Σας στέλνω σχετική φωτογραφία.
GodzillaCover Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εγώ είχα γδάρει τον προφυλακτήρα (πριν βγάλω δίπλωμα) και το φτερό (1η μέρα που έβγαλα δίπλωμα 😢) στο αμάξι του πατέρα μου και το έψαξα αρκετά με τις αλοιφές. Αυτό που ισχύει με βάση όσα διάβασα (και ό,τι δοκίμασα) είναι ότι αν πιάνει το νύχι σου στη γρατζουνιά (που εδώ προφανώς πιάνει), δε σώζεται με αλοιφές και αλοιφαδόρους. Το ζυγίζεις και βλέπεις αν αξίζει να το φτιάξεις σε φανοποιό. Του πατέρα μου πχ που έχει κοπανήσει κάθε δυνατή γωνία του και έχει σκάσει παντου το χρώμα τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δεν αξίζει . Αν τώρα εσένα είναι σε καλή κατάσταση γενικά το χρωμα, πήγαινέ το. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από GodzillaCover
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Esteban86 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Χθες καθώς πήγα να παρκάρω ο δεξιός μου προφυλακτήρας βρήκε σε ένα τούβλο και ξύθηκε, ίσως και βαθιά. Θα μπορούσατε να μου δώσετε μια λύση; Πιστεύετε ότι μπορώ να χρησιμοποίησω κάποια αλοιφή ή θα πρέπει να το πάω σε φανοποιείο για α αστάρωμα και βάψιμο; Αν γίνεται με αλοιφή ποια μου προτείνατε ε να πάρω; Σας στέλνω σχετική φωτογραφία. Αν ο προφυλακτηρας ειναι σε καλη κατασταση τοτε επισκευη στο σημειο και βερνίκωμα ολος ο προφυλακτηρας! Σωστος τροπος καλη τιμη 70-80ευρω Μετα κανουν και καποια μαγαζακια τοπικο βερνικι που σε παει λιγο πιο οικονομικα αλλα τι παιζει στο αισθητικο αποτελεσμα και τι εγγυηση δινουν..! 2
haris_216 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Αλοιφή σε "σκαμμένη" επιφάνεια δεν θα διορθώσει κάτι. Στην φωτό που βλέπω η αλοιφή προφανώς θα σβήσει κάποιες από τις γραμμές που φαίνονται πιο αχνές και οι οποίες είναι σα να "έγραψαν" πάνω στην επιφάνεια. Για τις ποιο βαθιές θες ριζική λύση (στοκάρισμα/βάψιμο). Σημ. Πάντως βλέπω ότι ήδη έχεις προσπαθήσει κάτι να κάνεις εκεί
tutuyo Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δεν ειναι κατι δυσκολο, ειναι πολυ συνηθισμενη φθορα, το παθαινουν ολοι Εκει χαμηλα, για τοπικη βαφη θα το πας σε ενα φανοποιειο, κανα 60αρι-70αρι να υπολογιζεις
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Δεν ειναι κατι δυσκολο, ειναι πολυ συνηθισμενη φθορα, το παθαινουν ολοι Εκει χαμηλα, για τοπικη βαφη θα το πας σε ενα φανοποιειο, κανα 60αρι-70αρι να υπολογιζεις Αυτο ειναι που λεω και πιο πανω.. Το τοπικο βερνικι ειναι ο προβληματισμος.. 2
bezan Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 θα βαραει στο ματι εαν κανει τοπικο, αλλα βερνικια ο ενας αλλα βερνικια ο αλλος, αιντε να πετυχεις και το χρωμα........ οποτε ολικη
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, bezan είπε θα βαραει στο ματι εαν κανει τοπικο, αλλα βερνικια ο ενας αλλα βερνικια ο αλλος, αιντε να πετυχεις και το χρωμα........ οποτε ολικη Αυτο ειναι και στον μαστορα.. Εχουν φασματογραφο και ξερουν το ποσοστο της επιτυχιας στο χρωμα.. Το βερνικι ειναι που κανει ιστοριες γι αυτο και λεω το σωστο ειναι να περαστει ολο βερνικι!
bezan Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Αυτο ειναι και στον μαστορα.. Εχουν φασματογραφο και ξερουν το ποσοστο της επιτυχιας στο χρωμα.. Το βερνικι ειναι που κανει ιστοριες γι αυτο και λεω το σωστο ειναι να περαστει ολο βερνικι! ναι ναι! συμφωνω απολυτοτατα!
Haldol Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Μετα κανουν και καποια μαγαζακια τοπικο βερνικι που σε παει λιγο πιο οικονομικα αλλα τι παιζει στο αισθητικο αποτελεσμα και τι εγγυηση δινουν..! Το θέμα πρακτικά είναι τι δουλειά κάνουν, όχι τι "εγγύηση" δίνουν. Πες ότι στο κάνει χάλια και στο ξαναφτιάχνει δωρεάν... και; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε, πήγαινε- έλα στο μάστορα κάθε λίγο; Φίλε @Esteban86, το σωστό είναι να βαφτεί και να βερνικωθεί το κομμάτι (όλος ο προφυλακτήρας). Με αλοιφή αυτό *δεν* φεύγει (μιας και το ρώτησες) διότι δεν είναι γρατσουνιά... έχει "ξυθεί" το πλαστικό, έχει φύγει υλικό, δεν είναι στο βερνίκι η ζημιά. Τώρα αν το αμάξι είναι παλιό και δε σε νοιάζει, κάντο τοπική, αλλά θα φαίνεται.
GeorgeTrzs Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Εγω σε αυτη τη φωτο βλεπω οτι η γρατζουνια ειναι παλια και καποιος εχει περασει χρωμα με πινελο απο πανω...κανω λαθος??? 2 1
Esteban86 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλημέρα παιδιά. Δεν γνωρίζω αν το είχε βάψει κάποιος πριν το αγοράσω. Το πήρα μεταχειρισμένο. Είναι σχεδόν 10ετιας αμάξι. Όποτε απ', ότι καταλαβαίνω θέλει σίγουρα φανοποιείο.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, Esteban86 είπε Καλημέρα παιδιά. Δεν γνωρίζω αν το είχε βάψει κάποιος πριν το αγοράσω. Το πήρα μεταχειρισμένο. Είναι σχεδόν 10ετιας αμάξι. Όποτε απ', ότι καταλαβαίνω θέλει σίγουρα φανοποιείο. είναι ξανα βαμμενο με σπρέι,φαίνεται απο το χρώμα που είναι διαφορετικό.Εκτός αν το έκανες εσύ .
Joshua21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Esteban86 είπε Καλημέρα παιδιά. Δεν γνωρίζω αν το είχε βάψει κάποιος πριν το αγοράσω. Το πήρα μεταχειρισμένο. Είναι σχεδόν 10ετιας αμάξι. Όποτε απ', ότι καταλαβαίνω θέλει σίγουρα φανοποιείο. Αυτό που σου είπαν είναι ότι έχει περαστεί χρώμα για να ψευτοκαλύψει την συγκεκριμένη ζημιά, αν δεν πέρασες εσύ το χρώμα τότε η συγκεκριμένη ζημιά προϋπήρχε, δεν την έκανες εσύ στο τούβλο όπως νομίζεις. Και ναι, καλά κατάλαβες, για να μην φαίνεται τίποτα θα πρέπει να γίνει επισκευή και βαφή στον προφυλακτήρα. 2
GeorgeTrzs Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Εσύ τότε κάπου αλλού βρήκες...ίσως από κάτω...αυτό που βλέπουμε δεν έγινε απο εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα