Προς το περιεχόμενο

Κοινη χρηση αρχειων σε Windows 10

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει καπου καποιος καλος οδηγος ?

Εχω δυο υπολογιστες Α και Β  συνδεδεμενους στο router με καλωδιο και καθε φορα με προβληματιζει  αυτο

Απο τον ενα υπολογιστη Β βλεπω τον Α αλλα οχι και το αντιστροφο ενω εχω ενεργοποιησει τον εντπισμο δικτυου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο search των win γράψε services και πάντα Enter. Θα σε βγάλει στην παρακάτω εικόνα.

Τις δύο επιλογές 

Function Discovery Provider Host
Function Discovery Recourse Publication

τις κάνεις start αφού επιλέξεις Automatic όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Έχω Αγγλικά win. Σε σένα θα είναι στα ελληνικά αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι μετάφραση. Κάτι με αναζήτηση πόρων ψάξε ή ανέβασε φωτο όπως η δικιά μου για να το βρούμε μαζί.

image.png.d55c6a893853064ab02b9a13fef3de7f.png

Επεξ/σία από BlueBlood7

33 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Στο search των win γράψε services και πάντα Enter. Θα σε βγάλει στην παρακάτω εικόνα.

Τις δύο επιλογές 

Function Discovery Provider Host
Function Discovery Recourse Publication

τις κάνεις start αφού επιλέξεις Automatic όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Έχω Αγγλικά win. Σε σένα θα είναι στα ελληνικά αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι μετάφραση. Κάτι με αναζήτηση πόρων ψάξε ή ανέβασε φωτο όπως η δικιά μου για να το βρούμε μαζί.

image.png.d55c6a893853064ab02b9a13fef3de7f.png

Μετα το search και το enter αυτο μου βγαζει

100.png

Σωστά αυτό θέλουμε. Τώρα ψάξε  απ όλες αυτές τις ρυθμίσεις τα παρακάτω δύο τα οποία τα βρήκα μεταφρασμένα στα Ελληνικά από άλλο αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ.

Function Discovery Provider Host = Κεντρικός υπολογιστής παροχής εντοπισμού λειτουργιών
· Function Discovery Resource Publication = Δημοσίευση πόρων εντοπισμού λειτουργιών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δω πιο μετά αλλά γιατί το ένα pc δεν βλέπει στο δίκτυο το άλλο ένα το άλλο τον βλέπει; 

Το Β βλέπει το Α αλλά όχι και το αντιστροφο

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Πρέπει να κάνεις ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και στα δύο pc. Συνεπώς κάτι έχεις κάνει στο ένα και δεν έχεις κάνει στο άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκανα και στα δυο pc εκανα επανεκινηση και οντως τα βλεπω τα pc με ολους  τους φακελους αλλα δεν με αφηνει να μπω στον φακελο που θελω παρολο που στην κοινη χρηση αρχειων το εχω ρυθμισει.Ουτε σε αλλο φακελο με αφηνει να μπω .

Δοκιμασα αντιστοιχηση δισκου στον φακελο που θελω αλλα δεν με αφηνει να ορισω στην αναζητηση τη σωστη διαδομη 

Μαλιστα τη λεξη ταινιες την εχω με κεφαλια στο pc που θελω να εχω προσβαση και μου την βγαζει με πεζα

Οι φακελοι 42, blacklist ,elif ειναι υποφακελοι του ΤΑΙΝΙΕΣ

200.png

Διορθωση :

Τελικα προσθεσα στην κοινη χρηση τον χρηστη Everyone και μια χαρα τα βλεπω τωρα .Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...