TheGreco Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Θέλω να δοκιμάσω πειραματικά να φτιάξω ένα off the grid σύστημα το οποίο να συμπεριλαμβάνει και internet access point. Χρειάζομαι κάτι το οποίο να μπορεί να πιάσει σήμα σε ορεινή περιοχή και πολύ σημαντικά να καταναλώνει όσο το δυνατό λιγότερα Watt. Το λέω αυτό γιατί θα τροφοδοτείται με μπαταρία που θα φορτίζει από μικρό φωτοβολταικό πάνελ και θέλω να μπορεί να λειτουργεί 24/7. Επίσης επειδή δεν έχω ιδέα. Αυτά τα access point είναι τόσο απλά του στυλ παίρνεις μία κάρτα cosmote βάζεις πακέτο δεδομένα την πετάς μέσα και παίζει ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 10 hours ago, TheGreco said: Καλησπέρα, Θέλω να δοκιμάσω πειραματικά να φτιάξω ένα off the grid σύστημα το οποίο να συμπεριλαμβάνει και internet access point. Χρειάζομαι κάτι το οποίο να μπορεί να πιάσει σήμα σε ορεινή περιοχή και πολύ σημαντικά να καταναλώνει όσο το δυνατό λιγότερα Watt. Το λέω αυτό γιατί θα τροφοδοτείται με μπαταρία που θα φορτίζει από μικρό φωτοβολταικό πάνελ και θέλω να μπορεί να λειτουργεί 24/7. Επίσης επειδή δεν έχω ιδέα. Αυτά τα access point είναι τόσο απλά του στυλ παίρνεις μία κάρτα cosmote βάζεις πακέτο δεδομένα την πετάς μέσα και παίζει ; Ευχαριστώ αυτο ειναι 4g modem router με wifi. η εμβελεια του θα ειναι εκει τριγυρω στα 50 μετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreco Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, poulinos είπε αυτο ειναι 4g modem router με wifi. η εμβελεια του θα ειναι εκει τριγυρω στα 50 μετρα μια χαρα είναι. Έχεις κάποια συσκευή υπόψη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 fritz!6820 .tp link mr 200. Καποια εχουν και αποσπωμενες κεραιες που σημαινει οτι μπορεις να βγαλεις κεραιες εξω απο το κουτι για καλυτερο σημα στο 4g. και παιζουν και τα teltonika. απλα δεν ειμαι τοσο ζεστος με τα tp link γιατι αν κολλησει μετα θα τρεχεις να το κανεις reboOt.θα προτιμουσα κατι καλυτερο ειτε Fritz ειτε mikrotik ειτε teltonika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreco Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/4/2022 στις 3:22 ΜΜ, poulinos είπε fritz!6820 .tp link mr 200. Καποια εχουν και αποσπωμενες κεραιες που σημαινει οτι μπορεις να βγαλεις κεραιες εξω απο το κουτι για καλυτερο σημα στο 4g. και παιζουν και τα teltonika. απλα δεν ειμαι τοσο ζεστος με τα tp link γιατι αν κολλησει μετα θα τρεχεις να το κανεις reboOt.θα προτιμουσα κατι καλυτερο ειτε Fritz ειτε mikrotik ειτε teltonika. Ωραίο το fritz αλλά χριστέ μου πονάει η τιμή ! Πάντως για το θέμα τις επανεκκίνησης επειδή το είχαμε αντιμετωπίσει με τα loggers ενός φωτοβολταικού πάρκου το είχαμε αντιμετωπίσει βάζοντας χρονικά να δίνουν reset στα logger μια φορά τη μέρα. Θα τα κοιτάξω πάντως. Ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από TheGreco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 minutes ago, TheGreco said: Ωραίο το fritz αλλά χριστέ μου πονάει η τιμή ! ισχυει σε αρκετα μεγαλο σημειο οτι οτι πληρωνεις παιρνεις .τα Mikrotik ειναι πιο φτηνα αλλα αρκετα πιο δυσκολα στην παραμετροποιηση συγκριτικα με fritz. tp link τελειως value for money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα