peravrexei Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλημέρα , θέλω μια βοήθεια για αγορά κάρτας γραφικών , συγκεκριμένα θα σας δείξω μια κάρτα που θέλω να αγοράσω και να μου πείτε αν κάνει στην μητρική που έχω (GIGABYTE H81M-DS2) και αν δεν κάνει να μου προτείνετε μία, δεν παίζω παιχνίδια για καμμιά επεξεργασία βίντεο και φώτο την θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι συμβατή. Για επεξεργασία βίντεο ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιείτε; Θα κάνετε περικοπή σε βίντεο ή κάτι πιο προχωρημένο; * Δεν ξέρω αν βοηθά στην επεξεργασία βίντεο, στα παιχνίδια πάντως με +10ε αυτή έχει σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις λόγω GDDR5. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Γιατί να μην σου κάνει; Εχει PCI Express x16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για την μητρική σου κάνει το ερώτημα είναι αν κάνει και για την δουλειά που θες. Πες μας ακριβώς τι θες να κάνεις και ποια προγράμματα χρησιμοποιείς. Δώσε μας επίσης λεπτομέρειες του hardware σου και αν έχεις κάποια προβλήματα όπως είναι το σύστημα σου σήμερα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από nickol-us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 8 minutes ago, Τέρης Α. said: Είναι συμβατή. Για επεξεργασία βίντεο ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιείτε; Θα κάνετε αποκοπή σε βίντεο ή κάτι πιο προχωρημένο; * Δεν ξέρω αν βοηθά στην επεξεργασία βίντεο, στα παιχνίδια πάντως με +10ε αυτή έχει σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις λόγω GDDR5. Μονο 4e διαφορά, γιατί έχει επιλέξει αυτή Και ετοιμοπαράδοτη η MSI, του πάει 86e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Είναι συμβατή. Για επεξεργασία βίντεο ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιείτε; Θα κάνετε αποκοπή σε βίντεο ή κάτι πιο προχωρημένο; * Δεν ξέρω αν βοηθά στην επεξεργασία βίντεο, στα παιχνίδια πάντως με +10ε αυτή έχει σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις λόγω GDDR5. Το Corel Video Studio αλλά όχι για προχωρημένα πράγματα και για φωτογραφία το Adobe Photoshop 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Για την μητρική σου κάνει το ερώτημα είναι αν κάνει και για την δουλειά που θες. Πες μας ακριβώς τι θες να κάνεις και ποια προγράμματα χρησιμοποιείς. Δώσε μας επίσης λεπτομέρειες του hardware σου και αν έχεις κάποια προβλήματα όπως είναι το σύστημα σου σήμερα έτσι όπως είναι με αυτό to σύστημα το πρόγραμμα βίντεο που προανέφερα κολλάει και ένα προηγούμενο που χρησιμοποιούσα , το Wondershare Filmora , τα ίδια μου έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 11 minutes ago, peravrexei said: Το Corel Video Studio αλλά όχι για προχωρημένα πράγματα και για φωτογραφία το Adobe Photoshop έτσι όπως είναι με αυτό to σύστημα το πρόγραμμα βίντεο που προανέφερα κολλάει και ένα προηγούμενο που χρησιμοποιούσα , το Wondershare Filmora , τα ίδια μου έκανε. Which graphics card is best for Filmora? Intel HD Graphics 5000 or later. NVIDIA GeForce GTX 700 or later. AMD Radeon R5 240 or later. 2 GB vRAM (4 GB required for HD and 4K videos) Με την 730 είσαι οκ Αν πάρεις και κάποια με 4 GB, τόσο το καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Τώρα δεν έχω το Filmora αλλά το Corel Video Studio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, peravrexei είπε Το Corel Video Studio αλλά όχι για προχωρημένα πράγματα και για φωτογραφία το Adobe Photoshop Κάνα ιό προσέξτε μην τσιμπήσετε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αδυνατώ να δω αν πραγματικά μια gpu θα βοηθήσει σε αυτό το πρόγραμμα. Στα requirements λέει οτι υποστηρίζει hardware accelaration. Σε ένα τόσο παλιό (και αδύναμο)σύστημα, προσωπικά δε θα έδινα χρήματα για τόσο ακριβή και ταυτόχρονα αδύναμη κάρτα. Σε οποιοδήποτε σύγχρονο σύστημα, ακόμη και με τα ενσωματωμένα γραφικά, θα είχες πολλαπλά καλύτερες επιδόσεις. Αν επιμένεις να πας για budget λύση, στη θέση σου θα κοιτούσα κάποια refurbished κάρτα https://www.cosmodata.gr/product/374920/hardware-anavathmisi/refurbish-pc-hardware/refurbish-kartes-grafikon/karta-grafikon-sapphire-amd-radeon-r7-250-2gb-ddr3-displayport-dvi-hdmi-vga κάτι λιγότερο από 40 ευρώ, ελάχιστα πιο ενεργοβόρα, τουλάχιστoν παίρνεις 1 έτος εγγύηση ώστε να είσαι καλυμμένος. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από nickol-us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα καταλήξω στην φτηνή την 12 ώρες πριν, nickol-us είπε refurbished κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπέρα επανέρχομαι για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα , έβαλα την κάρτα που μου πρότεινε ο nickol-us αλλά τώρα έχω το εξής πρόβλημα : όποτε ο υπολογιστής μπαίνει σε αδρανοποίηση και πάω να τον ανοίξω καθώς ξεκινά στην οθόνη εμφανίζεται το μνμ OUT OF RANGE 74.9KHZ/ 80HZ και μένει εκεί , πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση για να δείξει κανονικά η οθόνη, τι πρέπει να ρυθμίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 τι μόνιτορ έχεις και πως το έχεις συνδέσει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 LG flatron w22416 το έβγαλα από την μητρική και με έναν αντάπτορα το σύνδεσα στην κάρτα και τώρα μου κάνει αυτά τα καραγκοζιλίκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosavg Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, μηπως ξέρει κανεις αν η παραπάνω κάρτα ειναι συμβατή σε motherboard: Dell 0CRH6C (CPU1) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα