Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα λοιπόν κι εγώ το πρώτο μου αυτοκινητάκι ως φρέσκια οδηγός με πάει, με φέρνει όλα καλά αλλά ρε φίλε ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ θα βάλω ένα ρημαδοποτήρι με καφέ;

Οι θήκες που έχει είναι πολύ ρηχές, ο αεραγωγός δεν έχει ίσιες γρίλιες και μία θήκη που πήρα για ταμπλό, αν τη βάλεις δε χωράει να μπει το ποτήρι γιατί βρίσκει στο τζάμι.

Οπότε θέλω τα φώτα από ομοιοπαθείς γιατί τα νεύρα μου δεν τα βλέπω καλά 🤪😂.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Τι μου θυμησες .....Πηγαινα αυθημερον με επιστροφη Καλαματα εκλεισα την πορτα και ολος ο καφες πανω μου ...Δεν ειχα και αλλα ρουχα κοντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη την πορτα εχεις?

Εαν ναι μπορεις να μετρησεις διαστασεις στις κιτρινες γραμμες?

000000288617.jpeg

Μπας και ταιριαξει αυτη που τυπωνω για 156/146 :)

8 ώρες πριν, paylidis είπε

Με αυτην εχει φυγει ο φρεδο ο εσπρεσο στη πρωτη λακουβα 2 τετραγωνα παραπερα :)

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω το εσωτερικό του συγκεκριμένου οχήματος αλλά μία σκέψη είναι και αυτή (σε άλλα αμάξια μπορεί να βολέψει σε άλλα όχι)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Με αυτην εχει φυγει ο φρεδο ο εσπρεσο στη πρωτη λακουβα 2 τετραγωνα παραπερα :)

Me to atos ότι ποτηροθηκη κ να βάλεις θα φύγει ο καφές στην επόμενη λακουβα ρει 😂

ο πατέρας 40 χρόνια αυτή δουλεύει δεν την αλλάζει την έχει βάλει από yugo έως Mercedes 😅 του τη βγάζω πριν πάει για σέρβις στις αντιπροσωπείες πλέον μη μας ανεβάσουν στο Τικτοκ! Και ναι τα τελευταία 4 αυτοκίνητα του έχουν ΠΟΛΥ κυριλλε ποτηροθηκες αλλα έχει βουνά κέρματα εκει🤷🏻‍♂️

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε citroen saxo . Οι γρίλιες του εξαερισμού ήταν κάθετες και ολες οι θηκες ήταν για οριζόντιες. Επισης η λύση για θήκη πόρτας εχει το πρόβλημα οτι με κλείσιμο της πόρτας χύνεται το ποτό.... 

Τελικά άλλαξα αυτοκίνητο (εντάξει, όχι γιαυτό το λόγο.... :)

Ισως σε βολέψει κάτι τέτοιο : https://www.euantallaktika.gr/meros/carmotion/17833232

Επεξ/σία από sstratos
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sstratos είπε

Ιδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε citroen saxo . Οι γρίλιες του εξαερισμού ήταν κάθετες και ολες οι θηκες ήταν για οριζόντιες. Επισης η λύση για θήκη πόρτας εχει το πρόβλημα οτι με κλείσιμο της πόρτας χύνεται το ποτό.... 

Ισως σε βολέψει κάτι τέτοιο : https://www.euantallaktika.gr/meros/carmotion/17833232

πως γινεται να χυθει ο καφες αφου υπαρχει καπακι?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giannos13 είπε

Νομίζω η πιο καλή λύση είναι να κόψεις τον καφέ :P

για τον καφε δεν θα ξαναπεις... ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aromeo είπε

Σακουλάκι αυτό που δίνουν στα takeaway για τα μηχανάκια και το κρεμάς εδώ.

image.png.284a74be8bea21dc0cb9f24271508f5b.png

Δοκιμασμένο σε 156 που αναφέρθηκε παραπάνω. 

ο πραγματικος αλφιστα εχει τουτο

IMG_20211213_111115.jpg

• Like 4
Δημοσ.
23 ώρες πριν, paylidis είπε

Είχα ρωτήσει στο praktiker που είχαν μία αντίστοιχη και μου είπε η πωλήτρια ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το τζάμι για να βάλεις ποτηροθήκη εκεί οπότε απορρίφθηκε ως λύση.

13 ώρες πριν, sstratos είπε

Το είδα πολύ πρόσφατα, το σκέφτομαι σοβαρά. Το κακό είναι ότι βολεύεται μόνο ο οδηγός.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, buruburu είπε

Είχα ρωτήσει στο praktiker που είχαν μία αντίστοιχη και μου είπε η πωλήτρια ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το τζάμι για να βάλεις ποτηροθήκη εκεί οπότε απορρίφθηκε ως λύση.

μετρα αυτα που σου ειπα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...