Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λειτουργώ το λάπτοπ μου συνεχόμενα 24ωρα και του πήρα ένα γερμανικό USB hub της Logilink με τροφοδοτικό 5V/3,5A(17,5W).

Ενώ μπορεί να λειτουργεί και χωρις το τροφοδοτικό νομίζω ότι θα πρέπει να το βάζω γιατί έχω 3 εξωτερικούς σκληρούς της τάξεως των Τέρρα και διάφορα άλλα USB gadgets πάνω και κρίνω ότι θα πρέπει να παίρνει και μία παραπάνω ενέργεια για να μπορούν να αποκρίνονται καλά όλα αυτά.

Συγκεκριμένα όμως για το τροφοδοτικό με αυτά τα στοιχεία θα ήταν σημαντική επιβάρυνση στην κατανάλωση που κάνω ήδη μια τέτοια επιπρόσθετη συσκευή αναμένη?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ρωτας.

Ποση κατανάλωση που στο λογαριασμο του ρευματος;

Αν ναι 17,5w/h x 24 = 420w/h

Ο παραπανω υπολογισμος δεν μπορει να ειναι ακριβής γιατί μας λείπει η πληροφορία ποσα αμπερ θα τραβανε απο το τροφοδοτικο οι καταναλωτές

Δημοσ.

Ρωτάω χοντρικά πόση κατανάλωση θα κάνει ένα τέτοιο τροφοδοτικό του hub σε σχέση με το λάπτοπ που είναι ήδη και αυτό σε λειτουργία τροφοδοσίας από τη πρίζα.

Θα είναι σαν να έχω προσθέσει πάνω και ενα δεύτερο λάπτοπ αρα συνολικά θα είναι σαν να καίω ρεύμα για δύο λάπτοπ? Τρώει όσο ένα λάπτοπ το τροφοδοτικό του hub ?

Όσο μισό?

Χοντρικά ρωτάω, δεν έχω τελειώσει ηλεκτρολογία για να ρωτήσω σαφέστερα.

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν κατάλαβα τι ρωτας.

Ποση κατανάλωση που στο λογαριασμο του ρευματος;

Αν ναι 17,5w/h x 24 = 420w/h

Ο παραπανω υπολογισμος δεν μπορει να ειναι ακριβής γιατί μας λείπει η πληροφορία ποσα αμπερ θα τραβανε απο το τροφοδοτικο οι καταναλωτές

Τεσπά αφού μου υπολόγισες πόση κατανάλωση βγαίνει τη μέρα (420) τότε θα το υπολογίσω με τη τιμή της κιλοβατώρας σε ευρώ και θα δώ πόσο θα μου κοστίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είναι κάτι συνδεδεμένο πάνω στο hub θα καίει απειροελάχιστα λόγω απωλειών. Αν είναι οι δίσκοι πάνω θα κάψει όσο ζητήσουν αυτοί. Όταν είναι στην πρίζα το hub, δεν τραβάνε ρεύμα από το laptop οι δίσκοι αλλά εξ ολοκλήρου από την πρίζα.

Επεξ/σία από CsIns
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...