Locke_John Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Γεια σας, έχω παραγγείλει ανταλλακτικό οθόνης για αντικατάσταση της σπασμένης στη συσκευή μου. Για τοποθέτησή του, γνωρίζετε πού θα ήταν καλύτερο ν' απευθυνθώ; Τα μαγαζιά της Ομόνοιας, είναι καλή επιλογή, ή "μακριά"? Η συσκευή είναι xiaomi, απλά η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο οθόνης. Η infoquest φαντάζομαι δεν αναλαμβάνει την τοποθέτηση ανταλλακτικής οθόνης σε συσκευή xiaomi, σωστά;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σας, έχω παραγγείλει ανταλλακτικό οθόνης για αντικατάσταση της σπασμένης στη συσκευή μου. Για τοποθέτησή του, γνωρίζετε πού θα ήταν καλύτερο ν' απευθυνθώ; Τα μαγαζιά της Ομόνοιας, είναι καλή επιλογή, ή "μακριά"? Η συσκευή είναι xiaomi, απλά η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο οθόνης. Η infoquest φαντάζομαι δεν αναλαμβάνει την τοποθέτηση ανταλλακτικής οθόνης σε συσκευή xiaomi, σωστά; Λογικά αν τους έλεγες στην ινφο να στην αλλάξουν με δικιά τους θα το έκαναν. 1
Locke_John Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λογικά αν τους έλεγες στην ινφο να στην αλλάξουν με δικιά τους θα το έκαναν. η αλήθεια είναι, δε το σκέφτηκα, να τους ρωτούσα πριν παραγγείλω. ίσως επικοινωνήσω ώστε να μάθω το κόστος και να συγκρίνω..
GATE123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μπορείς να πας και σε έναν Γερμανό. Πες μου πιο είναι να σου πω και τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα