tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 12:36 ΠΜ, jtkar είπε Καλησπερα. Εχει τυχει σε καποιον απο εσας συνταγογραφιση εν αγνοια του και εαν ναι τι ενέργειες εχει κανει . Δυστυχως δεν ειχα ενεργοποιημενη την άυλη συνταγοφραφιση ωστε να εχω αμεση ενημερωση. Αναφερω παρακατω το ιστορικο για να καταλαβετε και το λογο που το ψαχνω. Το καλοκαιρι επισκευτηκαμε στις διακοπες μας παιδίατρο για να δει τον 2χρονο γιο μου. Μας εγραψε καποια αντιβιωση που τελικα δεν την πηραμε και ποτε (μια ασκοπη επισκεψη λογου άγχους της μητερας). Ο συγκεκριμενος γιατρος μετα απο 3 μηνες με το Αμκα του παιδιου μου εγραψε σε πολυ μικρο διαστημα 4 εμβολια και το Μαρτιο 1 ακομα. Τα εμβολια ηταν για μεγαλυτερες ηλικιες για 4χρ. 5 χρ. και 12 χρονων. Συνολικα 5 συνταγες. Το ανακαλυψε ο παιδιατρος μας. Μετα απο επικονωνια και αρκετη πιεση για καταγγελια στον ΕΦΚΑ παραδεχτηκε οτι δεν το εκανε απο λαθος αλλα εν γνωση του. Το προβλημα μου είναι οτι επειδη οι συνταγες εκτελεστηκαν ο δικος μου παιδιατρος δεν θα μπορει πλεον να μου γραψει τα συγκεκριμένα εμβολια για το παιδι μου. Ο ιδιος ο γιατρός εχει πει διαφορα για λυση ακομα και για την πληρωμη τον εμβολιων απο τον ιδιο. Λυση την οποια δεν την δεχομαι.Δεν ξερω μετα απο 4 και 10 χρονια ποσο θα εχουν τα εμβολια και τι προβλημα θα εχω. Υπαρχει περιπτωση να εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο και εαν μετα απο καταγγελια και επικοινωνια με τον ΕΦΚΑ εαν διορθώθηκε και αφαιρεθηκαν οι συνταγες. Του εδωσα το περιθωριο 1 εβδομαδας να κανει ενεργειες με τον ΕΦΚΑ ο ιδιος ο γιατρος. Αυτο που καταλαβα πρεπει οπωσδήποτε ενεργοποίηση αυλης συνταγης καθως και κατεβασμα της εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ myhealth App που βλεπεις τα παντα τελικα τι έγινε/εκανες?
jtkar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, tzotzo είπε τελικα τι έγινε/εκανες? Εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες χωρις κανενα αποτελεσμα. Καμια ενημερωση απο τον ΕΦΚΑ καμια απαντηση στα email. Με τον τοπικό ΕΦΚΑ και τον Διευθυντη που μιλήσα παλι που εκανε και αυτος ενεργειες κανενα αποτελεσμα. Τα εμβολια ειναι κανονικα καταχωρημενα στο παιδι. Η βασικη ενεργεια που εγινε ηταν "Αναφορές - Δηλώσεις εναντίωσης" και email στο εφκα 1
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, jtkar είπε Εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες χωρις κανενα αποτελεσμα. Καμια ενημερωση απο τον ΕΦΚΑ καμια απαντηση στα email. Με τον τοπικό ΕΦΚΑ και τον Διευθυντη που μιλήσα παλι που εκανε και αυτος ενεργειες κανενα αποτελεσμα. Τα εμβολια ειναι κανονικα καταχωρημενα στο παιδι. Η βασικη ενεργεια που εγινε ηταν "Αναφορές - Δηλώσεις εναντίωσης" και email στο εφκα εδω εισαι και θα λυθουν ολα εντος 2 εργασιμων... 1
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, jtkar είπε Εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες χωρις κανενα αποτελεσμα. Καμια ενημερωση απο τον ΕΦΚΑ καμια απαντηση στα email. Με τον τοπικό ΕΦΚΑ και τον Διευθυντη που μιλήσα παλι που εκανε και αυτος ενεργειες κανενα αποτελεσμα. Τα εμβολια ειναι κανονικα καταχωρημενα στο παιδι. Η βασικη ενεργεια που εγινε ηταν "Αναφορές - Δηλώσεις εναντίωσης" και email στο εφκα ειναι δυνατον. σε αλλες χωρες ο γιατρος θα ηταν φυλακη. 1
jtkar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 10:26 ΜΜ, tzotzo είπε ειναι δυνατον. σε αλλες χωρες ο γιατρος θα ηταν φυλακη. Εδω απλα μπορει να απολαμβανει τα επιπλεον χρηματα που βγαζει εις βαρος τον κοροιδων !!!
jtkar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Απο τoν Απριλιου του 2022 σημερα 06/12/2023 ελαβα email απο τον ΕΟΠΥ σχεδον 1,5 χρονο μετα να δωσω συγκαταθεση για να προχωρησουν . Πρεπει να καίγονται από τις πολλες καταγγελιες μαλλον!!!και εγω αμεσα πρεπει να δωσω την συγκαταθεση. Δεν αρκει η απλη καταγγελια στο site τους και με email ""Σχετικά με καταγγελία σας στον ΕΟΠΥΥ και εφόσον επιθυμείτε την διερεύνηση της αποστείλετε μας το δυνατό συντομότερο ηλεκτρονικά (το αργότερο μέχρι την 11/12/23) και στην ηλ/κη δ/νση χχχχχχχχχχχ@eopyy.gov.gr, υπεύθυνη δήλωση σας από την gov.gr(ή από ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής σας) που να δηλώνετε ότι συναινείτε στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και αναλυτικά την καταγγελία σας αναφορικά με την εναντίωσή σας για ΕΜΒΟΛΙΑ , που όπως αναφέρετε δεν πραγματοποιήσατε , αφού πρώτα ανατρέξετε στον ΦΑΥ σας . Επισυνάψτε και ότι άλλο σχετικό στοιχείο έχετε."" 2
SB_1957 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, jtkar said: Απο τoν Απριλιου του 2022 σημερα 06/12/2023 ελαβα email απο τον ΕΟΠΥ σχεδον 1,5 χρονο μετα να δωσω συγκαταθεση για να προχωρησουν . Πρεπει να καίγονται από τις πολλες καταγγελιες μαλλον!!!και εγω αμεσα πρεπει να δωσω την συγκαταθεση. Δεν αρκει η απλη καταγγελια στο site τους και με email ""Σχετικά με καταγγελία σας στον ΕΟΠΥΥ και εφόσον επιθυμείτε την διερεύνηση της αποστείλετε μας το δυνατό συντομότερο ηλεκτρονικά (το αργότερο μέχρι την 11/12/23) και στην ηλ/κη δ/νση χχχχχχχχχχχ@eopyy.gov.gr, υπεύθυνη δήλωση σας από την gov.gr(ή από ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής σας) που να δηλώνετε ότι συναινείτε στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και αναλυτικά την καταγγελία σας αναφορικά με την εναντίωσή σας για ΕΜΒΟΛΙΑ , που όπως αναφέρετε δεν πραγματοποιήσατε , αφού πρώτα ανατρέξετε στον ΦΑΥ σας . Επισυνάψτε και ότι άλλο σχετικό στοιχείο έχετε."" Κάλιο αργά παρά ποτέ! Αρνητικό το ότι άργησαν τόσο πολύ! Θετικό ότι επιτέλους κάτι φαίνεται να κινείται στη σωστή κατεύθυνση! Με τα εμβόλια του παιδιού σου τί έγινε τελικά? Τα πλήρωσες από την τσέπη σου?
jtkar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, SB_1957 είπε Κάλιο αργά παρά ποτέ! Αρνητικό το ότι άργησαν τόσο πολύ! Θετικό ότι επιτέλους κάτι φαίνεται να κινείται στη σωστή κατεύθυνση! Με τα εμβόλια του παιδιού σου τί έγινε τελικά? Τα πλήρωσες από την τσέπη σου? Δεν φτασαμε ακόμα στην Ηλικια των εμβολιων. Δεν ξερω εαν θα εχω θεμα.Ηταν 2 ετων και τα εμβολια ηταν για παιδι ανω των 6 ετων ηλικια την οποια δεν εχουμε φτασει. Δεν τους φτανει η εντολη εναντιωσης θελουν εκ νεου τα στοιχεια απο την αρχη. Δημιουργουν επιπλεον γραφειοκρατια. Αλλα δεν θα το αφησω το προχωρησα 4 1
jtkar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μετα απο αρκετες επικοινωνιες με το αρμοδιο υπαλληλο που ανελαβε την υποθεση με ενημερωσε οτι θα προχωρησουν σε διαγραφη των εμβολιων απο τον φακελο του παιδιου. Ο Γιατρος βέβαια δεν εχει καμια επίπτωση απο οτι μου ειπε γιατι εχει βγει σε συνταξη και δεν μπορουν να τον κανουν τπτ. Ελληνικο Δημοσιο!Αρα το συστημα υγειας καλα κρατει οποιος μπορει κλεβει και δεν τιμωρειτε. Και καλά αποδεχτηκε οτι εκανε λαθος και τπτ αλλο και επειδη πλεον δεν ειχε κωδικους δεν μπορουσε να το διορθώσει. Αυτο με εξοργησε ακομα ποιο πολυ. Ειναι δυνατον να μην τον ψάξουνε για τπτ και απλα να μου σβήσουν μονο τα εμβολια κατι το οποιο θα φανει μελλοντικα Δεν προκειτε να ασχοληθω ξανα με καμια καταγγελια! Επρεπε να συμβιβαστω μαζι με τον γιατρο και να μου πληρωνε απλα τα εμβολια οπως μου ζητησε. θα εβγαινα και κερδισμενος κανενα 300ευρω!!!
Maurikycli Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Λ Καλώς το έφτασες μέχρι τέλους και έτσι πρέπει να γίνεται. Αν το άφηνες μπορεί να κυκλοφορούσαν τα στοιχεία σε κύκλωμα μαζικών συνταγογραφήσεων και ΑΝ το έπιαναν θα ήσουν κατηγορούμενος γιατί γνώριζες και δεν αντέδρασες=συνένοχος (σχεδόν).
panosno1com Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δε θα ηταν καλο να υπήρχε κατι σαν το μήνυμα στις τράπεζες? Σα φαση να ερχεται ειδοποιηση να λεει αποδεχεστε την συνταγογραφηση από τον γιατρο Ταδοπουλο? Ή σε sms ο κωδικος μιας χρησης ειναι 123456 δωστε τον στον γιατρο Φαρμακη για να ολοκληρωθει η διαδικασία (αν και με το sms θα βγαινανε νεες απατες στυλ ελτα εφορια )
acomaedo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 minutes ago, panosno1com said: Δε θα ηταν καλο να υπήρχε κατι σαν το μήνυμα στις τράπεζες? Σα φαση να ερχεται ειδοποιηση να λεει αποδεχεστε την συνταγογραφηση από τον γιατρο Ταδοπουλο? Ή σε sms ο κωδικος μιας χρησης ειναι 123456 δωστε τον στον γιατρο Φαρμακη για να ολοκληρωθει η διαδικασία (αν και με το sms θα βγαινανε νεες απατες στυλ ελτα εφορια ) Στην άυλη, έρχεται άμεσα ενημέρωση και για την συνταγή και όταν την εκτελέσεις.
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, panosno1com είπε Δε θα ηταν καλο να υπήρχε κατι σαν το μήνυμα στις τράπεζες? Σα φαση να ερχεται ειδοποιηση να λεει αποδεχεστε την συνταγογραφηση από τον γιατρο Ταδοπουλο? Ή σε sms ο κωδικος μιας χρησης ειναι 123456 δωστε τον στον γιατρο Φαρμακη για να ολοκληρωθει η διαδικασία (αν και με το sms θα βγαινανε νεες απατες στυλ ελτα εφορια ) Η ιδιωτικη ασφαλεια μου λειτουργει καπως ετσι, για να πληρωθει ο γιατρος το ραντεβου που κλεινεις του δινεις τον κωδικο που σου ηρθε με μηνυμα. Προφανως και θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο, υπο προυποθεσεις, πχ εμβολια ή οτιδηποτε πάνω απο 30€ δλδ τεχνικά δεν εχει νοημα για πιο φθηνα φαρμακα ή θεραπείες...
panosno1com Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 4:22 ΜΜ, acomaedo είπε Στην άυλη, έρχεται άμεσα ενημέρωση και για την συνταγή και όταν την εκτελέσεις. Το ξερω ρε συ, όμως δεν μπορεις να το σταματησεις Εγω έλεγα κατι σαν τις τράπεζες
teot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2024 στις 4:18 ΜΜ, panosno1com είπε Δε θα ηταν καλο να υπήρχε κατι σαν το μήνυμα στις τράπεζες? Σα φαση να ερχεται ειδοποιηση να λεει αποδεχεστε την συνταγογραφηση από τον γιατρο Ταδοπουλο? Ή σε sms ο κωδικος μιας χρησης ειναι 123456 δωστε τον στον γιατρο Φαρμακη για να ολοκληρωθει η διαδικασία (αν και με το sms θα βγαινανε νεες απατες στυλ ελτα εφορια ) 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Το ξερω ρε συ, όμως δεν μπορεις να το σταματησεις Εγω έλεγα κατι σαν τις τράπεζες Εδω μιλάμε για θέματα υγείας... μην τις συγκρίνουμε με τραπεζικές συναλλαγές που κατά κανόνα είσαι ήρεμος όταν τις κάνεις. Σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι σίγουρο σε τι ψυχική η φυσική κατάσταση θα είσαι ώστε να επιβεβαιώσεις την ιατρική πράξη για να προχωρήσει... για να μη μιλήσω και για τις μεγάλες ηλικίες Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα