Shinji ikari Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι βάζεις πάλι αυτό; το έχω διαβάσει προφανώς και δεν λέει αυτό που είπες γι'αυτό ρωτάω τον άνθρωπο. Και γιατί να κάνει εμβόλια σε ένα παιδί και να γράψει ότι τα έκανε σε άλλο;
The_Judas Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 κάνεις καταγγελία και εναντίωση στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ. Ο ΕΟΠΥΥ θα διερευνήσει το θέμα και θα στείλει στον ιατρικό σύλλογο τις κύρωσεις που θα επιβάλει. Με δικηγόρο νομίζω ότι θα ξοδέψεις πολλά χρήματα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Shinji ikari είπε Γιατι βάζεις πάλι αυτό; το έχω διαβάσει προφανώς και δεν λέει αυτό που είπες γι'αυτό ρωτάω τον άνθρωπο. Και γιατί να κάνει εμβόλια σε ένα παιδί και να γράψει ότι τα έκανε σε άλλο; Τα διάβασες και δεν κατάλαβες;
SB_1957 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Γιατι βάζεις πάλι αυτό; το έχω διαβάσει προφανώς και δεν λέει αυτό που είπες γι'αυτό ρωτάω τον άνθρωπο. Και γιατί να κάνει εμβόλια σε ένα παιδί και να γράψει ότι τα έκανε σε άλλο; Εσύ δεν έχεις ακούσει ποτέ για τις κομπίνες γιατρών και φαρμακοποιών που κονομάνε άγρια με τις συνταγογραφήσεις? Τα φάρμακα δεν τα παίρνει κανείς. Ή τα πετάνε (έχουν βρεθεί πηγάδια γεμάτα με φάρμακα) ή τα εξάγουν σε χώρες που οι τιμές τους είναι υψηλότερες! 1
primeragt Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Γιατι βάζεις πάλι αυτό; το έχω διαβάσει προφανώς και δεν λέει αυτό που είπες γι'αυτό ρωτάω τον άνθρωπο. Και γιατί να κάνει εμβόλια σε ένα παιδί και να γράψει ότι τα έκανε σε άλλο; Γιατί προφανώς δεν είχαν ασφάλιση οι γονείς των παιδιών αυτών. Παλιά πάγια τακτική των γιατρών από την εποχή που είχαν τα χάρτινα βιβλιάρια και δεν φαίνονταν πουθενά τη γράφονταν. Ακόμα και μετά κατά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν φαίνονταν πουθενά στην αρχή τι γραφόταν και που. Έχουν υπάρξει ευτράπελα με συνταγογραφήσεις φαρμάκων για τεχνίτη γονιμοποίηση ακόμα και σε άντρες. 1
SB_1957 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, primeragt είπε Γιατί προφανώς δεν είχαν ασφάλιση οι γονείς των παιδιών αυτών. Παλιά πάγια τακτική των γιατρών από την εποχή που είχαν τα χάρτινα βιβλιάρια και δεν φαίνονταν πουθενά τη γράφονταν. Ακόμα και μετά κατά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν φαίνονταν πουθενά στην αρχή τι γραφόταν και που. Έχουν υπάρξει ευτράπελα με συνταγογραφήσεις φαρμάκων για τεχνίτη γονιμοποίηση ακόμα και σε άντρες. Πολύ αλτρουϊστές τους φαντάζεστε τους γιατρούς που γράφουν φάρμακα με τα στοιχεία άλλων. Όσοι το κάνουν είναι για να κονομήσουν και όχι για να βοηθήσουν κάποιον ανασφάλιστο! 2
jtkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, coyote2 είπε Είναι συζήτηση για φόρουμ αυτή; Απλά ερώτηση στον Εφκα Είναι αυτςπαγγελτο Η συζητηση στο forum ανοιξε οπως και πολλες αλλες για να προτεινουν τον τροπο που μπορει ο θιγομενος να αντιδρασει και εαν εχει τυχει σε καποιον αλλο και τι αποτελεσμα ειχε. Και δοθηκαν οι καταλληλες απαντησεις εκτος απο δικηγορους και μήνυσεις. Και νομιζω ανοιξε και στο γενικο νημα !!!Εαν σε εχει ενοχλησει το θεμα απλα δεν ασχολησε. Υπαρχουν δηλ.συζητησεις που ειναι και αλλες που δεν ειναι για forum?
teot Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, primeragt είπε Γιατί προφανώς δεν είχαν ασφάλιση οι γονείς των παιδιών αυτών. Παλιά πάγια τακτική των γιατρών από την εποχή που είχαν τα χάρτινα βιβλιάρια και δεν φαίνονταν πουθενά τη γράφονταν. Ακόμα και μετά κατά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν φαίνονταν πουθενά στην αρχή τι γραφόταν και που. Έχουν υπάρξει ευτράπελα με συνταγογραφήσεις φαρμάκων για τεχνίτη γονιμοποίηση ακόμα και σε άντρες. Δεν ισχύει αυτο.... Από τον Μάρτιο του 2019 όλοι οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφούν κανονικά φάρμακα σε ανασφάλιστους και τελευταία το αλλάξανε δίνοντας αυτό το δικαίωμα μόνο στις δημόσιες δομές αλλά λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί το πάνε από παράταση σε παράταση. 1
coyote2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, jtkar είπε Η συζητηση στο forum ανοιξε οπως και πολλες αλλες για να προτεινουν τον τροπο που μπορει ο θιγομενος να αντιδρασει και εαν εχει τυχει σε καποιον αλλο και τι αποτελεσμα ειχε. Και δοθηκαν οι καταλληλες απαντησεις εκτος απο δικηγορους και μήνυσεις. Και νομιζω ανοιξε και στο γενικο νημα !!!Εαν σε εχει ενοχλησει το θεμα απλα δεν ασχολησε. Υπαρχουν δηλ.συζητησεις που ειναι και αλλες που δεν ειναι για forum? Δε με ενοχλεί. Ειναι αυταπάγγελτη διώξη. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κάνω λάθος? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από coyote2
maparios Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 σήμερα ο θείος μου έλαβε μια συνταγή, και του ήρθε sms απο αποστολέα ''IDIKA'' και αναγράφει '' ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ #21ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΜΚΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αυτό σήμερα ξεκίνησε; γνωρίζει κάποιος;
Mr_Terror Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Οταν εκτελεστει η συνταγη απο τον φαρμακοποιο ερχεται αυτο το sms.Μαλλον ο θειος σου πηγε και στον φαρμακοποιο.
sstratos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, maparios είπε σήμερα ο θείος μου έλαβε μια συνταγή, και του ήρθε sms απο αποστολέα ''IDIKA'' και αναγράφει '' ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ #21ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΜΚΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αυτό σήμερα ξεκίνησε; γνωρίζει κάποιος; Εφόσον ο αριθμός της συνταγής ξεκινάει απο 21......... σημαίνει οτι εχει συνταγογραφηθεί το 2021. Ολες οι συνταγές που συνταγογραφούνται απο 1/1/2022 , το barcode τους ξεκινάει απο 22......... Το οποίο σημαίνει οτι ο θείος ειχε καποια συνταγή (προφανώς επαναλαμβανομενη και κατα 99% εξάμηνης διάρκειας) που η τελευταία ή η προ-τελευταια της εκτέλεση ( 5/6 ή 6/6 ) μολις εκτελέστηκε σε καποιο φαρμακείο
smpt Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε σήμερα παρόμοιο μήνυμα εκτέλεσις μιας εξέτασης αίματος στο δικό μου AMKA. Λέω τι στο καλό. το κοίταξα καλύτερα και είναι μια που έκανα πριν από ένα μήνα (στο Ιατροπολης). Οπότε μάλλον το sms έρχεται όταν περνάει στο σύστημα του IDIKA Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από smpt
Shinji ikari Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 14/4/2022 στις 2:55 ΠΜ, jtkar είπε Η συζητηση Απαντά αυτό που σε ρώτησα
sstratos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, smpt είπε Μου ήρθε σήμερα παρόμοιο μήνυμα εκτέλεσις μιας εξέτασης αίματος στο δικό μου AMKA. Λέω τι στο καλό. το κοίταξα καλύτερα και είναι μια που έκανα πριν από ένα μήνα (στο Ιατροπολης). Οπότε μάλλον το sms έρχεται όταν περνάει στο σύστημα του IDIKA Εαν εκτελεστούν συνταγές φαρμάκων στο φαρμακείο , το sms έρχεται άμεσα (πριν καν προλάβει να βγει το χαρτί απο τον εκτυπωτή).. Τα διαγνωστικά εργαστήρια όμως περνάνε τα παραπεμπτικά ακόμη και πολλές ημέρες μετά την εξέταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα