Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το @bios απ' ό,τι βλέπω στο manual είναι για windows based update. Η κλασσική και παραδοσιακή μέθοδος του να αποσυνδέσεις τον δίσκο και με το που πατήσεις το κουμπί του PC να αρχίσεις να κοπανάς σαν παλαβός το Del, πού καταλήγει; Επίσης για δοκίμασε την πρώτη μέθοδο από εδώ (το "Using Settings") Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Orestis_G
alxnt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Το @bios απ' ό,τι βλέπω στο manual είναι για windows based update. Η κλασσική και παραδοσιακή μέθοδος του να αποσυνδέσεις τον δίσκο και με το που πατήσεις το κουμπί του PC να αρχίσεις να κοπανάς σαν παλαβός το Del, πού καταλήγει; Ναι τώρα το είδα. Τι εννοείς που καταλήγει;
panatha1369 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, soultsiots είπε Έβγαλα μπαταρία μετά από 1 λεπτό την ξανά έβαλα άνοιξα το pc και τα ίδια!Φορματ πως να κάνω boot τα windows αφου δε μ αφήνει να δω bios; Όχι μια οθόνη εχω! δοκιμασε αλλη οθονη η εστω καποια tv ..μου το ειχε κανει και εμενα και τελικα εφταιγε η οθονη..αλλιως δοκιμασε με vga cable..δοκιμασε και unistall τους drivers της καρτας γραφικων.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από panatha1369
BadBoy Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, soultsiots είπε Το ξέρω τσακάλια μου!το εκανα!να μιλησουμε πιο μετά μπας και βρούμε καμια λύση γιατί είμαι στη δουλειά;να αλλάξω επεξεργαστή;να πάρω με γραφικά;; Υποψιάζομαι ότι δεν το πατάς σωστά, θέλει να το κρατάς πατημένο ενώ πατάς το restart. Σε κάθε περίπτωση, άνοιξε κονσόλα σαν admin και δώσε shutdown.exe /r /o Θα κάνει επανεκκίνηση και θα σε πάει στις επιλογές για troubleshoot, στα advanced settings θα βρεις το UEFI Firmware settings που κανονικά θα πρέπει να σε πάει στο BIOS. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, alxnt είπε Ναι τώρα το είδα. Τι εννοείς που καταλήγει; Αν καταλήγει τελικά σε BIOS ή στο prompt ότι δε βρίσκει boot device
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Αν μπορούσες να βρεις ένα ps/2 πληκτρολόγιο. Λέμε αν... 4
alxnt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Αν καταλήγει τελικά σε BIOS ή στο prompt ότι δε βρίσκει boot device Νομίζω καταλήγει στο uefi. Στην περίπτωση του legacy bios θα βγάλει το σφάλμα για boot dev.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, alxnt είπε Νομίζω καταλήγει στο uefi. Στην περίπτωση του legacy bios θα βγάλει το σφάλμα για boot dev. Δε λέω γενικά πού καταλήγει. Εννοώ στην προκειμένη περίπτωση...του το ανοίγει το setup του ανθρώπου;
soterman Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση το Del να έχει χαλάσει; Δοκίμασε μέσα στα Windows για σιγουριά; Μήπως είναι Ένα άλλο πληκτρολόγιο για δοκιμή ειναι σίγουρα φτηνότερο από έναν επεξεργαστή... Αλλιώς https://www.techbout.com/enter-bios-uefi-windows-10-40922/ , βασικά ειναι οι οδηγίες που λένε τα παιδιά πιο πάνω.... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από soterman 1
alxnt Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Δε λέω γενικά πού καταλήγει. Εννοώ στην προκειμένη περίπτωση...του το ανοίγει το setup του ανθρώπου; χαχα νόμιζα οτι ρωτούσες γενικά. 😆
3DJIN Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) κατσε! τοσο καιρο δεν εχεις αλλαξει θυρα στο πληκτρολογιο ή δεν εχεις δοκιμασει με αλλο? επισης αν αφαιρεσεις το δισκο που σε παει? και να ειναι τελικα η vga λογω uefi🤣 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από 3DJIN 1
itanium Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 -Αρχικά πως έχει κάποιος τεχνικό όπου του λέει να αλλάξει επεξεργαστή (εκτός και αν του είπε κάτι άλλο και ο πελάτης κατάλαβε τα δικά του) βασικά ο θεματοθέτης κατάφερε λέει και έκανε bios update, τότε τον τεχνικό τι τον ήθελε ακριβώς? -Δεν υπάρχει ούτε laptop ούτε desktop όπου αν αφαιρέσει κάποιος τον δίσκο να μην πάει στο bios ή τουλάχιστον να πετά μύνημα για να βρει δίσκο να εκκινήσει -Αν ήταν το bios corrupt δεν θα έμπαινε ποτέ στο λειτουργικό, και φυσικά μπορεί ο τεχνικός ή ο θεματοθέτης να κάνει clear to bios 2
ptriv1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, itanium είπε Ρε παιδιία κάτι πιο απλό ας αποσυνδέσει τον δίσκο ώστε να μην προλάβει να μπεί στα windows και έτσι να δει επιλογές απο το bios για boot ή για error ώστε να πατήσει κάποιο πλήκτρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, ptriv1 είπε Ρε παιδιία κάτι πιο απλό ας αποσυνδέσει τον δίσκο ώστε να μην προλάβει να μπεί στα windows και έτσι να δει επιλογές απο το bios για boot ή για error ώστε να πατήσει κάποιο πλήκτρο. Εμ, τι γράφω τόση ώρα;
CsIns Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Βασικά ποιά κάρτα γραφικών έχεις αυτή την στιγμή από περιέργεια; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις