soultsiots Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπέρα μια ερώτηση,αγόρασα τον i3 12100f και τη motherboard b660 ds3h ax!Δεν μου εμφανίζει να μπω bios καθόλου!Εχω κάνει τα πάντα και με πετάει κατευθείαν στα windows!Ο τεχνικός μου λέει ότι φταιει ο επεξεργαστής που δεν έχει γραφικά!Γνωριζετε κάτι γιαυτο;
3DJIN Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 πατα συνεχια del ή δες μηπως υπαρχει κανα αλλο κουμπι σοτ μανουαλ της μητρικης
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, soultsiots είπε Δεν μου εμφανίζει να μπω bios καθόλου! Επειδή πλέον όλα γίνονται αστραπιαία, με το που πατήσετε το κουμπί να ανοίξει το PC πατήστε επαναλαμβανόμενα το κουμπί ''DELETE''. Αν δεν μπει, δοκιμάστε όταν μπει στα Windows να απενεργοποιήσετε τη παρακάτω επιλογή. Κάντε τερματισμό λειτουργίας, ανοίξτε ξανά το σύστημα και ακολουθήστε τη παραπάνω διαδικασία. Αν δεν μπει τι να πω... 15 ώρες πριν, soultsiots είπε Ο τεχνικός μου λέει ότι φταιει ο επεξεργαστής που δεν έχει γραφικά! Και στα Windows πως δείχνει εικόνα ;;; Spoiler 13 ώρες πριν, 3DJIN είπε πατα συνεχια del ή δες μηπως υπαρχει κανα αλλο κουμπι σοτ μανουαλ της μητρικης To access the BIOS Setup program, press the key during the POST when the power is turned on. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 2
nickol-us Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Επειδή πλέον όλα γίνονται αστραπιαία, με το που πατήσετε το κουμπί να ανοίξει το PC πατήστε επαναλαμβανόμενα το κουμπί ''DELETE''. Αν δεν μπει, δοκιμάστε όταν μπει στα Windows να απενεργοποιήσετε τη παρακάτω επιλογή. Κάντε τερματισμό λειτουργίας, ανοίξτε ξανά το σύστημα και ακολουθήστε τη παραπάνω διαδικασία. Αν δεν μπει τι να πω... Και στα Windows πως δείχνει εικόνα ;;; Απόκρυψη περιεχομένων To access the BIOS Setup program, press the key during the POST when the power is turned on. Η παρακάτω επιλογή φαντάζομαι είναι Disable fast startup 1
Aris_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Κάτι πήρε το μάτι μου έχει utility που αλλάζεις τιμές στο bios μέσα από τα win για δες και αυτό
dj_takis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Clear cmos έχεις κάνει; Δε ξέρω τη δική σου μητρική, αλλά στη δική μου gigabyte έχει μια επιλογή που την είχα βάλει κατά λάθος, να είναι ενεργά τα usb αφού θα μπει στα windows. Και φυσικά δεν άκουγε το πληκτρολόγιο πριν, οπότε δεν έμπαινε και bios. Το πρόβλημα λύθηκε με clear cmos. Τσέκαρε και αυτήν την επιλογή. Όσο για το τι είπε ο τεχνικός... Ασχολίαστο. 1
soultsiots Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Επειδή πλέον όλα γίνονται αστραπιαία, με το που πατήσετε το κουμπί να ανοίξει το PC πατήστε επαναλαμβανόμενα το κουμπί ''DELETE''. Αν δεν μπει, δοκιμάστε όταν μπει στα Windows να απενεργοποιήσετε τη παρακάτω επιλογή. Κάντε τερματισμό λειτουργίας, ανοίξτε ξανά το σύστημα και ακολουθήστε τη παραπάνω διαδικασία. Αν δεν μπει τι να πω... Και στα Windows πως δείχνει εικόνα ;;; Απόκρυψη περιεχομένων To access the BIOS Setup program, press the key during the POST when the power is turned on. Εχω κάρτα γραφικών γιαυτο δείχνει εικόνα! 9 λεπτά πριν, dj_takis είπε Clear cmos έχεις κάνει; Δε ξέρω τη δική σου μητρική, αλλά στη δική μου gigabyte έχει μια επιλογή που την είχα βάλει κατά λάθος, να είναι ενεργά τα usb αφού θα μπει στα windows. Και φυσικά δεν άκουγε το πληκτρολόγιο πριν, οπότε δεν έμπαινε και bios. Το πρόβλημα λύθηκε με clear cmos. Τσέκαρε και αυτήν την επιλογή. Όσο για το τι είπε ο τεχνικός... Ασχολίαστο. Εχω την b660 ds3h ax!Μολις τα πηρα!εχω κάνει ότι μου γράφετε!Τα πάντα όλα!Δεν μου εμφανίζει καθόλου οταν ανοίγεις το pc τις επιλογές για bios!μπαινει κατευθείαν windows! Θέλω κάποιος να μου πει τι να κάνω γιατί ο δικός μου τεχνικός μου λέει να αλλάξω επεξεργαστή και να πάρω με γραφικά!
dj_takis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, soultsiots είπε Εχω κάρτα γραφικών γιαυτο δείχνει εικόνα! Εχω την b660 ds3h ax!Μολις τα πηρα!εχω κάνει ότι μου γράφετε!Τα πάντα όλα!Δεν μου εμφανίζει καθόλου οταν ανοίγεις το pc τις επιλογές για bios!μπαινει κατευθείαν windows! Θέλω κάποιος να μου πει τι να κάνω γιατί ο δικός μου τεχνικός μου λέει να αλλάξω επεξεργαστή και να πάρω με γραφικά! Λυπάμαι που δεν βοήθησα. Προφανώς και είναι θέμα ρύθμισης. Τι σχέση μπορεί να έχει ο επεξεργαστής; Δηλαδή όσοι έχουν επεξεργαστές χωρίς γραφικά, απαγορεύεται να μπαίνουν bios; Θέλουν και τα λένε ήθελα να ξερα; 2
soultsiots Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, dj_takis είπε Λυπάμαι που δεν βοήθησα. Προφανώς και είναι θέμα ρύθμισης. Τι σχέση μπορεί να έχει ο επεξεργαστής; Δηλαδή όσοι έχουν επεξεργαστές χωρίς γραφικά, απαγορεύεται να μπαίνουν bios; Θέλουν και τα λένε ήθελα να ξερα; Ακριβώς φίλε μου και γω αυτό λέω!Ευχαριστω πολύ πάντως!!!
dj_takis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, soultsiots είπε Ακριβώς φίλε μου και γω αυτό λέω!Ευχαριστω πολύ πάντως!!! 19 λεπτά πριν, soultsiots είπε Πάντως αυτό μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Ultra Fast, το έχω δει να γίνεται. Που κι αυτό λύνεται με ένα clear cmos. Ακόμα και στην απλή Fast επιλογή, βγάζει επιλογή για bios. Αλλά αφού μου λες ότι έχεις κάνει ήδη... Τι να πω.
Aristomaxos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Είχα τον 12100F και προφανώς μπορούσα να μπω στον BIOS, οπότε αυτό που σου είπε ο "τεχνικός" είναι ουρανομήκης ανοησία. Διάβασε το manual της μητρικής και δες πως ακριβώς σου λέει να εισέλθεις στο περιβάλλον του BIOS.
soultsiots Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Aristomaxos είπε Είχα τον 12100F και προφανώς μπορούσα να μπω στον BIOS, οπότε αυτό που σου είπε ο "τεχνικός" είναι ουρανομήκης ανοησία. Τι να πω ρε παιδιά δε ξέρω τι να κάνω!
dj_takis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, soultsiots είπε Τι να πω ρε παιδιά δε ξέρω τι να κάνω! Ας τα πάρουμε λίγο απ την αρχή. Ποτέ μα ποτέ δεν έχεις μπει bios με αυτή τη μητρική; Το ρωτάω γιατί είπες ότι είναι brand new. Windows πως έβαλες; Πώς έκανες boot από usb stick ή dvd; Γιατί αν σου έβγαλε επιλογή για boot, θα σου έβγαλε και για bios. 1
soultsiots Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, dj_takis είπε Ας τα πάρουμε λίγο απ την αρχή. Ποτέ μα ποτέ δεν έχεις μπει bios με αυτή τη μητρική; Το ρωτάω γιατί είπες ότι είναι brand new. Windows πως έβαλες; Πώς έκανες boot από usb stick ή dvd; Γιατί αν σου έβγαλε επιλογή για boot, θα σου έβγαλε και για bios. Είχα τον σκληρό δίσκο από προηγούμενο pc και τον κούμπωσα πάνω!οχι ποτε δεν εχω μπει bios με αυτή τη μητρική!εχω κάνει και αναβάθμιση στη τελευταια έκδοση bios μέσω q flash μητρικής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις