Προς το περιεχόμενο

Αγορά λάπτοπ refurbished

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω λάπτοπ refurbished...κοιτάζω κυρίως σε dell και Fujitsu siemens .Το budget που έχω είναι μέχρι τα 270 ευρώ ...Έχουμε κάποια πρόταση σε αυτά τα λεφτά ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

όταν ζητάμε προτάσεις γράφουμε και τι θέλουμε να κάνουμε με το προϊόν που θέλουμε να μας καλύψει.

οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα επικίνδυνα ακόμα και στα refurbished.

θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στις αγγελίες για κάποιο μεταχειρισμένο με υπόλοιπο εγγύησης.

στα καταστήματα αυτή τη στιγμή κάτω από 300ευρώ βρίσκεις πανάρχαια refurbished 10ετίας μοντέλα που σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τόσα χρήματα όταν με 100παραπάνω παίρνεις σύγχρονο με φουλ εγγύηση. π.χ.

https://www.skroutz.gr/s/32136820/Lenovo-IdeaPad-3-15ADA05-15-6-Ryzen-3-3250U-4GB-128GB-SSD-FHD-W10-S-GR-Keyboard.html

https://www.skroutz.gr/s/27002071/Lenovo-IdeaPad-3-15IIL05-15-6-i3-1005G1-4GB-128GB-SSD-W10-S-Almond-US-Keyboard.html

• Like 1

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Καλησπέρα.

όταν ζητάμε προτάσεις γράφουμε και τι θέλουμε να κάνουμε με το προϊόν που θέλουμε να μας καλύψει.

οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα επικίνδυνα ακόμα και στα refurbished.

θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στις αγγελίες για κάποιο μεταχειρισμένο με υπόλοιπο εγγύησης.

στα καταστήματα αυτή τη στιγμή κάτω από 300ευρώ βρίσκεις πανάρχαια refurbished 10ετίας μοντέλα που σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τόσα χρήματα όταν με 100παραπάνω παίρνεις σύγχρονο με φουλ εγγύηση. π.χ.

https://www.skroutz.gr/s/32136820/Lenovo-IdeaPad-3-15ADA05-15-6-Ryzen-3-3250U-4GB-128GB-SSD-FHD-W10-S-GR-Keyboard.html

https://www.skroutz.gr/s/27002071/Lenovo-IdeaPad-3-15IIL05-15-6-i3-1005G1-4GB-128GB-SSD-W10-S-Almond-US-Keyboard.html

Θέλω να τρέχω το knx της  siemens , να βλέπω ταινίες , να τρεχω office  και το τελευταίο football manager

23 ώρες πριν, greekfragma είπε

το τελευταίο football manager το ξεχνάς με αυτά τα refurbished εως 300.

μόνο με τα σύγχρονα που σου έγραψα στο λινκ

ξερουμε κανα καλο μαγαζι για refurbished laptop στην αθηνα ?

Just now, life is music said:

όλα τα μαγαζιά τα ίδια refurbished έχουν πάνω κάτω. μη προχωρήσεις στην αγορά τους με βάση όσα ζητάς. θα μετανιώσεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, life is music είπε

Cosmodata εχει refurbished. Ειχα παρει ενα πριν λιγους μηνες , κομπλε ηταν , τουλαχιστον εμφανισιακα αλλα και λειτουργικα. Καποια parts (battery,ssd) ειχαν την αναμενομενη φυσιολογικη φθορα. Οι τιμες ειναι ετσι και ετσι , δεν τις λες σε καμμια περιπτωση φτηνες , με την εννοια οτι τα ιδια φορητα σε ebay μπορεις να τα βρεις και φτηνοτερα. 
Επισης μιλαμε για φορητα 10ετιας , 5-6ης γενιας επεξεργαστες και συνηθως με ενσωματωμενες καρτες γραφικων. Μην περιμενεις να παιξεις παιχνιδια. Ειναι περισσοτερο για office δουλειες , εχουν πιο πολυ ρολο εργαλειου.
Στα 300 ευρω εχει το Thinkpad T460s , πολυ καλο μηχανημα , αυτο πηρα εγω. Εχει επισης το Dell Latitude 7280 με παρομοια specs , αλλα 12αρα οθονη. Τα υπολοιπα λιγο πανω , λιγο κατω απο τα 300 δεν πολυαξιζουν , γνωμη μου. Ισως κανα Thinkpad X250 στα 280 ευρω , αλλα παλι με 12αρα οθονη.

Αν σκεφτεσαι εστω και λιγο το gaming , απλα τα ξεχνας αυτα , πας στα φορητα των λινκς παραπανω ...

Επεξ/σία από mphxths

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 12/4/2022 στις 12:55 ΠΜ, life is music είπε

Θέλω να τρέχω το knx της  siemens , να βλέπω ταινίες , να τρεχω office  και το τελευταίο football manager

football manager του 21 παίζει κανονικά.

Έχω το FUJITSU LIFEBOOK E544 με 16GB αλλά με τον i7 4710mq.

Εργοστασιακά έρχεται με 8GB και με i5 4210M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...