Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Blackie είπε

Οκ, και Αύγουστο να είναι, μιλάμε για διαφορά 6 μηνών. Από όσο είδα, προορίζεται να έχει κι αυτό android 12 και Realme UI 3.0. Δεδομένου πως το βρίσκω με 8gb/128gb, συν όλα τα ανάλογα specs, και με διαφορά 30 Ευρώ, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν το προτείνεις; Ρωτάω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι. Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Επειδή στην αρχή λες ότι θες να το κρατήσεις 3-4 χρόνια .

Το Realme 7 pro ξεκίνησε με Android 10 πήρε 11 και τώρα 12 .

Νομίζω μετά ζήτημα είναι αν θα πάρει και 13 οπότε χάνεις αρκετές αναβαθμίσεις.

Ενώ αν πάρεις κάποιο που θα είναι είδει σε 11 ή 12 θα πάρει περισσότερες έτσι θα το κρατήσεις και περισσότερο.

Τώρα εσύ ξέρεις τι θα κάνεις.

Αν είναι να ανέβεις λίγο παραπάνω (30-40€) τότε γιατί δεν κοιτάς το Realme gt master edition?

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GATE123 είπε

Επειδή στην αρχή λες ότι θες να το κρατήσεις 3-4 χρόνια .

Το Realme 7 pro ξεκίνησε με Android 10 πήρε 11 και τώρα 12 .

Νομίζω μετά ζήτημα είναι αν θα πάρει και 13 οπότε χάνεις αρκετές αναβαθμίσεις.

Ενώ αν πάρεις κάποιο που θα είναι είδει σε 11 ή 12 θα πάρει περισσότερες έτσι θα το κρατήσεις και περισσότερο.

Τώρα εσύ ξέρεις τι θα κάνεις.

Αν είναι να ανέβεις λίγο παραπάνω (30-40€) τότε γιατί δεν κοιτάς το Realme gt master edition?

Έχεις απόλυτο δίκιο, από όσο βλέπω το 7 pro δε θα πάρει καν update, αν αυτή η πληροφορία είναι αληθινή (την οποία έχω βρει σε αρκετά site). Το άλλο που σκέφτομαι είναι αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να μείνω στο android 12, αλλά το πρόβλημά μου είναι πως το 13 βγαίνει κι όλας, κα με αυτό το ρυθμό ίσως προχωρήσουν σημαντικά οι αναβαθμίσεις και όντως το χάσμα να είναι τεράστιο (άλλο πχ να είσαι Windows XP vs 10, κι άλλο Vista vs 10, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ)...

Ενδιαφέρον πάντως το GT Master, αλλά ξεφεύγω σε χρήματα γενικά. Δεν είναι τρομερό το ποσό, αλλά όσο περισσότερο, τόσο πιο πολύ θα κλάψω αν βγει το κινητό μούφα!:unsure:

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το Android 12 αλλά και τα security updates.

Το Realme gt master edition είναι αρκετά καλό.

Και φωτογραφικά είναι σαν το Samsung A52S μόνο που το Realme δεν έχει OIS ενώ το Samsung έχει.

Πάντως Windows XP και Windows 10 έχω..... 😁

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν είναι μόνο το Android 12 αλλά και τα security updates.

Το Realme gt master edition είναι αρκετά καλό.

Και φωτογραφικά είναι σαν το Samsung A52S μόνο που το Realme δεν έχει OIS ενώ το Samsung έχει.

Πάντως Windows XP και Windows 10 έχω..... 😁

Μωρέ τρομερό είναι (αν εξαιρέσεις την απουσία gorilla glass), αλλά η μπαταρία του είναι σάπια από όσο φαίνεται. ΟΚ, φορτίζει 2 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με το Realme 8, αλλά το θέμα είναι να έχεις αυτονομία και να μην ψάχνεις πρίζα συνεχώς! Μάλλον με πείθει περισσότερο το Realme 8, με κοντινό 2ο το Redmi Note 9 Pro, αλλά πρέπει να αποφασίσω! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζουν ρόλο αρκετή παράγοντες για την μπαταρία.

Π.χ τη χρήση θα του κάνεις ,αν παίζεις παιχνίδια, 120 Hz κλπ....

Επίσης το Gt είναι πιο ανθεκτικό σε υλικά από το Realme 8 γιατί εκτός από πλαστικό έχει και Polycarbonate.

Και έχει δύο μικρόφωνα.

16 λεπτά πριν, Blackie είπε

Μάλλον με πείθει περισσότερο το Realme 8, με κοντινό 2ο το Redmi Note 9 Pro, αλλά πρέπει να αποφασίσω! :D

Ελα τώρα που θα πας στο Redmi που είναι ήδη 2 χρόνια (Μάρτιος 2020) με LCD οθόνη και με το MIUI που είναι πλέον τραγικό για όσους δεν το έχουν δουλέψει.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Παίζουν ρόλο αρκετή παράγοντες για την μπαταρία.

Π.χ τη χρήση θα του κάνεις ,αν παίζεις παιχνίδια, 120 Hz κλπ....

Επίσης το Gt είναι πιο ανθεκτικό σε υλικά από το Realme 8 γιατί εκτός από πλαστικό έχει και Polycarbonate.

Και έχει δύο μικρόφωνα.

Ελα τώρα που θα πας στο Redmi που είναι ήδη 2 χρόνια (Μάρτιος 2020) με LCD οθόνη και με το MIUI που είναι πλέον τραγικό για όσους δεν το έχουν δουλέψει.

Ναι, αυτό υπέθεσα, αλλά ~7h SOT που λένε οι περισσότεροι, με average χρήση δεν το λες και νορμάλ...

Το Note 9 pro είναι το μοναδικό που είχα hands on και φαίνεται μια χαρά αν με ρωτάς, αλλά σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή! Θα το σκεφτώ και θα το αποφασίσω.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και τις πληροφορίες που μου έδωσες ως τώρα! :)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, cabdik είπε

για το POCO X3 Pro ... τι θα λεγατε..? 

Σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ.

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για το poco υπάρχει και ο αντίλογος. 

Ο γιος μου με το Χ3 και ο αδερφός μου με το PRO , τα έχουν λιώσει και δεν έχουν κάνει κιχ.

Δημοσ.

Το x3 pro θυμίζει λίγο το LG G4 που ήταν κινηταρα  άλλα έβγαζε θέμα η πλακέτα. Έχει θεματακια και είναι γνωστό άλλα το πακέτο (επεξεργαστής τούμπανο -ραδιο - κάρτα μνήμης - υπέρυθρες) δεν θα το βρεις σε άλλο κινητό των 200 ευρώ... Πρέπει να το δουλέψεις για να δεις πόσο σε επιρεαζουν τα θέματακια που βγάζει. Εμενα πχ δεν ειναι σε βαθμό που αλλάξω κινητο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...