sellsoap Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στο Almera ειναι πολυ πιθανο να ειναι αισθητηρας θερμοκρασιας & δε σχετιζεται με το προσφατο σερβις που λες
zourman1981 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Τσεκαρε όλες τις φισες ότι πατάνε καλά Πρόσφατα σε n16 λύσαμε αντίστοιχο πρόβλημα ετών γιατί μια φίσα δεν πάταγε καλά και από τους τριγμούς του μηχανοστασίου ξεκουμπωνε
Mkalaitzi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Hyundai i20 έχω τπυ 2015 πετρέλαιο . Το έχω πάει σε ηλεκτρολο είχα αλλάξει εγκέφαλο και πάλι τα ίδια . Μ είπε ότι έβαλε νέα γραμμή καλωδίων για να ελέγξω αν είμαι ξ καλωδίωση μ και πάλι τα ίδια . Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι Στις 2/3/2023 στις 6:38 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Τι αμάξι είναι;Σε αντιπροσωπεία πήγες ή σε μηχανικό έξω;Hyundai i20 τπυ 15 πετρέλαιο είναι . Το έχω πάει σε δυο διαφορετικές αντιπροσωπείες δεν μ βρήκαν το πρόβλημα και έξω σε μηχανικούς .2 χρόνια παιδεύομαι . Δεν τπ εξανε συνέχεια όποτε θυμόταν πλέον συχνά .
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Σε ηλεκτρολογο😁 Για τετοια θέματα αν οχι αντιπροσωπεία παμε το λιγότερο σε εξουσιοδοτημένα.
Mkalaitzi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Σε ηλεκτρολογο😁 Για τετοια θέματα αν οχι αντιπροσωπεία παμε το λιγότερο σε εξουσιοδοτημένα. Έχω πάει σε αντιπροσωπείες δεν μου βρίσκουν την βλάβη γιαυτο πήγα σε ηλεκτρολο μήπως είναι της ειδικότητας του .
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Mkalaitzi είπε Έχω πάει σε αντιπροσωπείες δεν μου βρίσκουν την βλάβη γιαυτο πήγα σε ηλεκτρολο μήπως είναι της ειδικότητας του . Προφανώς λοιπόν και ο ηλεκτρολόγος άσχετος ήταν.
Mkalaitzi Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Καλησπέρα έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το αμάξι μ .έχω Hyundai i20 και μπαίνει σε Safe Mode ο κινητήρας και δεν με αφήνει να επιταχύνω πάνω από 2000 στροφές . Καμία φορά ανάβει το λαμπακι του κινητήρα και γράφει πτι έχει βλάβη - διαφορά τασησ πεντάλ γκαζιού με πεταλούδα . Έχω αλλάξει πεντάλ και έχω διορθώσει πεταλούδα και πάλι τα ίδια . Έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν επιταχύνω φυσιολογικά η γρήγορα . Για να μην το κνει πρέπει όταν επιταχύνω να το κάνω με πολύ όμιλο τρόπο από ότι το κανονικό . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα