metrobooming24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους οδηγάω Nissan Almera n16 και σήμερα χωρίς λόγο μπήκε στο safe mode με αποτέλεσμα να μην παει πάνω από 2000 όσο και αν προσπαθούσα. Τι μπορεί να έχεις συμβεί… πριν 2 μέρες το πήρα από το συνεργείο…
Invader Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Με οδική αν υπάρχει στο συμβόλαιο πίσω στο συνεργείο.
bill999r Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Safe mode σημαίνει ρεύμα. Έγιναν εργασίες που περιλάμβαναν πλεξούδα; Στην καλή περίπτωση υπάρχει βραχυκύκλωμα στην πλεξούδα ή τα έφτυσε κάποιος αισθητήρας πενταλ γκαζιού ή πεταλούδας. Στην κακη περίπτωση βραχυκύκλωμα στον εγκέφαλο. 2 1
metrobooming24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Πριν 3 μέρες εκανα Σερβις δίσκο πλατό .. έχει αυτό καμία σχέση ;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Οταν λες safe mode σου άναψε λαμπακι check engine? 1 1
korakios Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, metrobooming24 είπε Καλησπέρα σε όλους οδηγάω Nissan Almera n16 και σήμερα χωρίς λόγο μπήκε στο safe mode με αποτέλεσμα να μην παει πάνω από 2000 όσο και αν προσπαθούσα. Τι μπορεί να έχεις συμβεί… πριν 2 μέρες το πήρα από το συνεργείο… αισθητήρας στροφάλου λέει μια απλή αναζήτηση google Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από korakios 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) safe mode τα αυτοκινητα πέφτουν για να προστατεύσουν τον κινητήρα, και ειναι για πολλούς λογους, καύσιμο, πιεση καυσιμου, κακή καύση, αντλια, χρονισμός, χαμηλή συμπίεση κλπ για να βρεις τι έχει θέλεις διαγνωστικο έλεγχο Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από NikosKallithea
metrobooming24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οταν λες safe mode σου άναψε λαμπακι check engine? Όχι φίλε μου κανένα λαμπάκι βενζίνη όλα οκ απλά δεν ανέβαζε στροφές πάνω από 2.000.. 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε safe mode τα αυτοκινητα πέφτουν για να προστατεύσουν τον κινητήρα, και ειναι για πολλούς λογους, καύσιμο, πιεση καυσιμου, κακή καύση, αντλια, χρονισμός, χαμηλή συμπίεση κλπ για να βρεις τι έχει θέλεις διαγνωστικο έλεγχο Σε ευχαριστώ φίλε αναλυτικότατος!
ilias78 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Θυμάμαι στα 20vt, ο κινητήρας έπεφτε σε safe mode όταν είχε σκαστρα ανοιχτού τύπου. Μετά από 2-3 γκαζιες, σε πέταγε σε safe mode με τις στροφές να φτάνουν αν θυμάμαι καλα κάπου στις 2000. Σβήσιμο, ξανά μπροστά κ λειτουργούσε για λίγο πάλι.
Kostas _mp Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Κάνε έναν έλεγχο και στις λάμπες των φρένων 1
Papadgianis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μηπως με το κατεβασμα του σασμαν ξεχασαν να κουμπωσουν καποιο αισθητηρα η εκαναν καποια ζημια σε αισθητηρα,αμα το βαλεις στο διαγνωστικο σε συνεργειο θα σου βγαλει τι προβλημα εχει και σε βαζει σε safe mode. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Papadgianis 1
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Εφόσον το παρέλαβες μόλις από το συνεργείο, το πας πίσω να το φτιάξουν. Δεν είναι σύμπτωση, προφανώς κάτι πείραξαν/ξέχασαν να συνδέσουν.
Mkalaitzi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Στις 12/4/2022 στις 1:06 ΜΜ, ilias78 είπε Θυμάμαι στα 20vt, ο κινητήρας έπεφτε σε safe mode όταν είχε σκαστρα ανοιχτού τύπου. Μετά από 2-3 γκαζιες, σε πέταγε σε safe mode με τις στροφές να φτάνουν αν θυμάμαι καλα κάπου στις 2000. Σβήσιμο, ξανά μπροστά κ λειτουργούσε για λίγο πάλι. Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το αμάξι μ . Κι εμένα μπαίνει σε save mode και δεν με αφήνει να ανεβάσω πάνω από 2000 στροφές όποτε θυμάται . Που μπορεί να οφείλετε κανένας μηχανικός δεν κπορει να μου βρει την βλάβη . Στις 11/4/2022 στις 9:54 ΜΜ, bill999r είπε Safe mode σημαίνει ρεύμα. Έγιναν εργασίες που περιλάμβαναν πλεξούδα; Στην καλή περίπτωση υπάρχει βραχυκύκλωμα στην πλεξούδα ή τα έφτυσε κάποιος αισθητήρας πενταλ γκαζιού ή πεταλούδας. Στην κακη περίπτωση βραχυκύκλωμα στον εγκέφαλο. Καλησπέρα το αμάξι μου μπαίνει σε save mode έχω αλλάξει εγκέφαλο κι πάλι τα ίδια . Μ ανάβει μερικές φορές λαμπακι του κινητήρα και λέει έχει βλάβη το πεντάλ γκαζιού . Το οποίο το έχω αλλάξει κι την πεταλούδα την έχουν ελέγξει αλλα πάλι τα ίδια . Τι μπορει αλλα να είναι ;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, Mkalaitzi είπε Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το αμάξι μ . Κι εμένα μπαίνει σε save mode και δεν με αφήνει να ανεβάσω πάνω από 2000 στροφές όποτε θυμάται . Που μπορεί να οφείλετε κανένας μηχανικός δεν κπορει να μου βρει την βλάβη . Καλησπέρα το αμάξι μου μπαίνει σε save mode έχω αλλάξει εγκέφαλο κι πάλι τα ίδια . Μ ανάβει μερικές φορές λαμπακι του κινητήρα και λέει έχει βλάβη το πεντάλ γκαζιού . Το οποίο το έχω αλλάξει κι την πεταλούδα την έχουν ελέγξει αλλα πάλι τα ίδια . Τι μπορει αλλα να είναι ; Τι αμάξι είναι;Σε αντιπροσωπεία πήγες ή σε μηχανικό έξω; 1
bill999r Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Mkalaitzi είπε Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το αμάξι μ . Κι εμένα μπαίνει σε save mode και δεν με αφήνει να ανεβάσω πάνω από 2000 στροφές όποτε θυμάται . Που μπορεί να οφείλετε κανένας μηχανικός δεν κπορει να μου βρει την βλάβη . Σε τι αμάξι αναφέρεσαι; Φαντάζομαι Renault... Safe mode σημαίνει εγκέφαλος ή πλεξούδα συνήθως. Αφού έχεις αλλάξει πεταλούδα και πεντάλ λογικά είναι πλεξούδα. Κόστος γύρω στα 80 για να στη μονώσει ένας ηλεκτρολόγος. Σε Opel που με έβαζε σε safe mode ήταν εγκέφαλος τελικά. Τον επιδιόρθωσα με 150 ευρώ σε ηλεκτρονικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα