Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Πολυ μικρο ποσοστα αν αναλογιστουμε οτι τα 11 εχουν αρκετα θετικα για καποιον που παιζει παιχνιδια. Ερχεται και το direct storage μην ξεχνιομαστε.

Direct storage θα έχουν και τα windows 10 έτσι κι αλλιώς... Κάτσε να δούμε και κάνα παιχνίδι πρώτα. Μεγάλο ποσοστό μου φαίνεται εμένα πάντως.

Εγώ τα έβαλα μιας και έκανα format, η μόνη διαφορά ήταν ότι έπρεπε να ψάχνω τις ρυθμίσεις, και ότι οπτικά το προτιμώ, είναι πιο minimal. Κατά τ'άλλα τι Γιάννης τι Γιαννάκης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, amveria said:

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο να μπορούσαν να μας πουν πόσοι εξ αυτών των υπολογιστών είναι πραγματικά windows 11 compatible και δέχθηκαν ενημέρωση ή εγκατάσταση βάση των επισήμων οδηγιών την Microsoft και όχι βάση εκείνων που προχώρησαν σε αναβάθμιση σύμφωνα με τις ανεπίσημες οδηγίες της.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Θα μάντευα ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι αυτόματες αναβαθμίσεις σε συμβατούς υπολογιστές με απλά το κουμπί "Install Windows 11" στο Windows Update χωρίς πολλή σκέψη, όχι από καθαρή επιλογή

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
20 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

αλλά η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν με ένα update των windows 10 παρά ένα άλλο λειτουργικό.

Σε καμια μα καμια περιπτωση. Αμεσως μολις μπουταρει το  συστημα καταλαβαινεις οτι προκειται για πολυ φρεσκο λειτουργικο. Θεση εναρξης και εικονιδιων διαφορετικη, ρυθμισεις εντελως διαφορετικες, δεξι κλικ ανοιγει εντελως διαφορετικα το μενου των επιλογων. Δλδ η πρωτη φορα μετα τα 8αρια που ειδαμε οντως αλλαγες, ειναι τωρα.

Και οντως ειναι πολυ αερατο λειτουργικο και αποκρινεται πολυ καλά. Στα παιχνιδια μονο αντιμετωπισα θεματα τα οποια δεν εμφνιζονται καν, εαν απενεργοποιησω τα oc profile

• Like 1
Δημοσ.

Ενα κουτσουρεμενο λειτουργικό απο το οποιο αφαίρεσαν βασικες λειτουργειες.Τι αερατο και φρεσκο ...Δεν μιλαμε για Τουρτα σαντιγί

• Like 2
Δημοσ.
Στις 11/4/2022 στις 9:16 ΜΜ, Arkin είπε

Μιλαμε για gamers το 17% ειναι πολυ λιγο παντα ενας gamer πρεπει να εχει το τελευταιο λειτουργικο ωστε να εχει το 100% απο τα καινουργια features που βοηθανε στο gaming.

Ένας "gamer" δεν "πρέπει" τίποτα. Δεν εξαρτάται ούτε η ζωή του, ούτε η δουλειά του, ούτε καν τα παιχνίδια του απο το λειτουργικό που έχει. Οι μόνοι game developers που βγάζουν παιχνίδια αποκλειστικά για windows 11 είναι αυτοί που έχουν πληρωθεί από την MS για να το κάνουν, μιας και τα w11 έχουν τόσο μικρό ποσοστό της αγοράς που κάνει οικονομικά ασύμφορο το exclusive.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, giorgos2187 said:

Σε καμια μα καμια περιπτωση. Αμεσως μολις μπουταρει το  συστημα καταλαβαινεις οτι προκειται για πολυ φρεσκο λειτουργικο. Θεση εναρξης και εικονιδιων διαφορετικη, ρυθμισεις εντελως διαφορετικες, δεξι κλικ ανοιγει εντελως διαφορετικα το μενου των επιλογων. Δλδ η πρωτη φορα μετα τα 8αρια που ειδαμε οντως αλλαγες, ειναι τωρα.

Και οντως ειναι πολυ αερατο λειτουργικο και αποκρινεται πολυ καλά. Στα παιχνιδια μονο αντιμετωπισα θεματα τα οποια δεν εμφνιζονται καν, εαν απενεργοποιησω τα oc profile

Δεν σχολιάζω από θέμα performance. Σαν UI είναι αρκετά κοντά. το Δεξί κλικ ανήκει στα μεγάλα failures καθώς είναι δύσχρηστο και το λένε όλοι. Τάχα να κρύψουν τα shortcuts όπου "πάει ο καθένας και βάζει". Σορρυ αλλά εγώ ορίζω τι εγκαθιστώ στο λειτουργικό μου άρα μην μου λες π***πες τάχα για το καλό μου.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2022 στις 9:25 ΜΜ, NiKoSmile είπε

Το 74,69% των χρηστών έχουν ασύμβατα συστήματα ή δεν γνωρίζουν πως γίνεται η αναβάθμιση 🙄

Ή μπορεί να κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους με το υπάρχον σύστημα.

Επεξ/σία από SomeFun
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Δεν σχολιάζω από θέμα performance. Σαν UI είναι αρκετά κοντά. το Δεξί κλικ ανήκει στα μεγάλα failures καθώς είναι δύσχρηστο και το λένε όλοι. Τάχα να κρύψουν τα shortcuts όπου "πάει ο καθένας και βάζει". Σορρυ αλλά εγώ ορίζω τι εγκαθιστώ στο λειτουργικό μου άρα μην μου λες π***πες τάχα για το καλό μου.

βασικα χεστηκα για το καλο σου. δεν ειπα κατι για το καλο σου. Απλα, σου λεω οτι σε σχεση με τα 10αρια μονο ιδια δεν ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...