poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 minute ago, SabotazNic said: Ε από Φλώρινα λίγο δύσκολο 😅 Βασικά μου έφερε ένα θηλυκό σε θηλυκό eth, και για κάποιο λόγο αυτό που έχω δεν κούμπωνε. Ίσως καλύτερα να έχω ένα μικρό αντάπτορας, από το να χαλάσω το μεγάλο. Αλλά οκ, το ίδιο είναι στην τελική τοσο κοντα:p .ναι θες rj45 coupler 37 minutes ago, StamTheMan said: Η να παει σε ενα καταστημα ηλεκτρολογικου υλικου να του το φτιαξουν. Σιγουρα δεν αξιζει να φωναξει ατομο. αρκει να εχει ορεξη ο αλλος να εξυπηρετησει 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τι εννοείς με αυτό? Γιατί το έχει σαν επιλογή σύνδεσης? Γιατί να έχουν στο εγχειρίδιο οδηγιών το magic kit αλλά να μην το προσφέρουν. Γενικά βολεύει γιατί καταλήγει ένα καλώδιο εκεί και μερικές φορές το γυρνάμε προς τον πελάτη για pin. Τεσπα Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανά πειράξει καλώδιο. Θα δοκιμάσω σε ένα που έχω εδώ έξτρα πως ανοίγει κτλ και ένα βιντεακι. Μν μπερδευεις τα βυσματα με την λειτουργια του καλωδιου, το καλωδιο ειναι για δικτυο ethernet απλα ειναι σε rj11.Για οικονομια χωρου εγινε αυτο. 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μν μπερδευεις τα βυσματα με την λειτουργια του καλωδιου, το καλωδιο ειναι για δικτυο ethernet απλα ειναι σε rj11.Για οικονομια χωρου εγινε αυτο. Εγω ελεγα το καλωδιο του modem/dial up (δεν ξερω την ονομασια του). Τεσπα, 100% εχει προβλημα το pos, αλλα δεν θα ασχοληθουμε αφου δουλευει το ethernet.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 μπορει να μην εχει ενεργοποιηθει να κανει κληση απο τηλεφωνο. 29 minutes ago, SabotazNic said: Εγω ελεγα το καλωδιο του modem/dial up (δεν ξερω την ονομασια του). Τεσπα, 100% εχει προβλημα το pos, αλλα δεν θα ασχοληθουμε αφου δουλευει το ethernet.
SabotazNic Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, poulinos είπε μπορει να μην εχει ενεργοποιηθει να κανει κληση απο τηλεφωνο. Αυτο γνωριζεις αν το κανω μεσα απο τις ρυθμισεις, ή αν πρεπει να ερθει ενεργοποιημενο? Μιλησα χθες με 2 ατομα της epay, οι οποιοι ηταν μαθητευομενοι και ειχαν και οι 2 επιπλεον ατομο μεσα στην γραμμη, και δεν ηξεραν γιατι δεν δουλευει!
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 4 hours ago, SabotazNic said: Αυτο γνωριζεις αν το κανω μεσα απο τις ρυθμισεις, ή αν πρεπει να ερθει ενεργοποιημενο? Μιλησα χθες με 2 ατομα της epay, οι οποιοι ηταν μαθητευομενοι και ειχαν και οι 2 επιπλεον ατομο μεσα στην γραμμη, και δεν ηξεραν γιατι δεν δουλευει! οσο θυμαμαι αυτα ειναι μεσα στο service menu που δεν εχεις προσβαση.αλλωστε δεν εχει νοημα πλεον να το εχεις dial up.τρωει μια γραμμη και ειναι αργο
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 On 11/04/2022 at 20:53, Ntinaras said: Μα το pos δεν ειναι Dial up. Πρακτικα αυτο ειναι ανταπτορας απο rj 11 se 45 αλλα παλι ειναι ethernet, αλλα με 4 αγωγους αρα max 100ρι... ενα ιδιο που πετυχα ειχε υποδοχη και για dial up.
SabotazNic Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2022 στις 8:53 ΜΜ, Ntinaras είπε ... 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ... Α κατσε για να μην υπαρχει παρεξηγηση, πιο αριστερα εχει προφανως θυρα modem/dial up. Οπως επισης και στις οδηγιες φαινεται για το magic kit. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από SabotazNic
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 minutes ago, SabotazNic said: Α κατσε για να μην υπαρχει παρεξηγηση, πιο αριστερα εχει προφανως θυρα modem/dial up. Οπως επισης και στις οδηγιες φαινεται για το magic kit. ναι αυτο λεμε.οτι εχει και rj11 για τηλεφωνο αλλα και αυτο το παραξενο για δικτυο. δεν ειναι μονο δικτυακο. σε καθε περιπτωση για να παιξει ενα απο τα δυο ή και τα δυο θα πρεπει να εχει γινει και η αναλογη παραμετροποιηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα