Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τη δουλειά τους την κάνουν, από φασαρία είναι υποκειμενικό.... 

Υποκειμενικο αν η μια εχει 25 db και η αλλη 30? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GBorb είπε

θα σε πω κατι επανω σ'αυτο , αυτο που εχω στησει με τον 3600XT , στο 2ο σποιλερ αν πατησεις θα το δεις , ειναι με μανισια ψυκτρα , εχω αηδιασει με οσους λενε οτι οι μανισιες ψυκτρες κανουν φασαρια και μεχρι τωρα δεν μιλουσα γι αυτο .

Οποιος θελει του το αναβω και αν ακουσει το παραμικρο του το κανω και δωρο αν οχι ομως θελω το δικο του , ετσι πανε τα στοιχηματα........οποιος θελει εδω ειμαι με τους τσιντζες

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GBorb είπε

Υποκειμενικό πόσο ενοχλησε... Παράδειγμα έφτιαξα πρόσφατα 1 σύστημα με i3-10105, εμένα με ενοχλούσε η ψυκτρα του, ο πελάτης το 1ο που μου είπε ήταν: αα είναι και αθόρυβο το σύστημα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Υποκειμενικό πόσο ενοχλησε... Παράδειγμα έφτιαξα πρόσφατα 1 σύστημα με i3-10105, εμένα με ενοχλούσε η ψυκτρα του, ο πελάτης το 1ο που μου είπε ήταν: αα είναι και αθόρυβο το σύστημα... 

Ετσι γι αυτο ειπα τσίντζες , εισαι ενας απ'αυτους μαλλον και δεν θα'πρεπε να σ'ενοχλει γιατι στηνεις και ειναι λογικοτατο αυτος που θα το παρει να ειναι ευχαριστημενος σε σχεση μ'εσενα

Επισης η οποιαδηποτε ενοχληση στην αποψη θορυβου δεν εχει να κανει μονο με ψυκτρα μανισια αλλα και με το τι κουτι χρησιμοποιειται , τι λαμαρινες εχει , τι fan κουτιου φοραει ακομη και με την καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο , σε ανυποψιαστο χρονο οτιδηποτε μπορει να συντονιζει

30 λεπτά πριν, GBorb είπε

Εγω παντως επειδη σεβομαι απολυτα αυτο που πας να κανεις και ζοριζεσαι κιολας τη στιγμη που λες περιμενεις το δωρο και ειμαι μαζι σου 100% , επιμενω να πας στον 5500 με μια 550 μητρικη και το 50ρακι της διαφορας στα χρηματα να το δωσεις για Nvme + τις μνημες τις g.skill στα 3200 και να την βγαλεις οικονομικα.

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Εγω παντως επειδη σεβομαι απολυτα αυτο που πας να κανεις και ζοριζεσαι κιολας τη στιγμη που λες περιμενεις το δωρο και ειμαι μαζι σου 100% , επιμενω να πας στον 5500 με μια 550 μητρικη και το 50ρακι της διαφορας στα χρηματα να το δωσεις για Nvme + τις μνημες τις g.skill στα 3200 και να την βγαλεις οικονομικα.

Τελικα το δωρο θα μπει αυριο.
Μαλλον αυτο θα κανω και σε κανενα εξαμηνο βαζω εναν καλυτερο επεξεργαστη με μια καικουργια GPU και θα ειμαι κομπλε για αρκετο καιρό 

Φτιαχνουμε και το σπιτι για να μετακομισουμε αυτον τον καιρο και στριμωχτηκαμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GBorb είπε

Τελικα το δωρο θα μπει αυριο.
Μαλλον αυτο θα κανω και σε κανενα εξαμηνο βαζω εναν καλυτερο επεξεργαστη με μια καικουργια GPU και θα ειμαι κομπλε για αρκετο καιρό 

Φτιαχνουμε και το σπιτι για να μετακομισουμε αυτον τον καιρο και στριμωχτηκαμε. 

ο 5500 το μονο μειον που εχει ειναι η μιση cacheαπο τους αλλους , εχει 16mb αντι 32

και πας και σε φθηνοτερη μητρικη αντι της 12ης γενιας , την τσεπη σου κοιτα πρωτα

η μεταβαση απ'αυτο που εχεις τωρα θα σε φανει σαν να μπαινεις σε φεραρι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ο 5500 το μονο μειον που εχει ειναι η μιση cacheαπο τους αλλους , εχει 16mb αντι 32

και πας και σε φθηνοτερη μητρικη αντι της 12ης γενιας , την τσεπη σου κοιτα πρωτα

Θα τα κανω 2 δοσεις με καρτα. Ολα μαζι με τον 5500, μητρικη την gaming plus, G.skil mem και εναν 500αρι Μ2 βγαινουν περιπου 400€
Θα το αντεξω.
Σε ευχαριστώ πολύ παντως

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Το βραδυ θα κανω την παραγγελια. Θα τα γραψω εδω λιγο πριν τα παραγγειλω για επιβεβαιωση

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GBorb είπε

Ευχαριστω πολυ. Το βραδυ θα κανω την παραγγελια. Θα τα γραψω εδω λιγο πριν τα παραγγειλω για επιβεβαιωση

Πριν τις 10 γιατι εχει αγωνα μετα με μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Πριν τις 10 γιατι εχει αγωνα μετα με μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες!!!

Ξεκινησε το ματς ή ακομα? :P
Για δες τι θα παραγγειλω !!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GBorb είπε

Ξεκινησε το ματς ή ακομα? :P
Για δες τι θα παραγγειλω !!

10 το βραδυ παιζουν οι μεγαλες ομαδες , εχεις χρονο ακομη

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

10 το βραδυ παιζουν οι μεγαλες ομαδες , εχεις χρονο ακομη

Να φανταστω εισαι μΠΑΟΚ? 
Αν και βαζελος (ξερω αστα να πανε μεχρι να φυγει ο Αλασκουζος), σας ευχομαι καλη επιτυχια. Θα βγω στον λευκο πυργο να πανηγυρισω μαζι σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...