hdsd Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια μου δωσε ο κολλητος αυτο το ποντικι το moto speed v30 γιατι αγορασε καινουριο δεν τον βολευε και δεν καταλαβαινε πως να κανει πχ τα macro και κτλπ ξερει κανεις πως ? γιατι οτι προσπαθησα δεν μπορω να το καταλαβω θελω στην ουσια να κανω το ποντικι πχ να παταει το f1 οσο λειπω εγω απο την οθονη το εχει σαν δυνατοτητα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το κανεις το εχει κανεις? και να το εχει ρυθμισει να μου πει πως? η να ανεβασει μια φωτο με το τι ρυθμισεις πρεπει να του κανω Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από hdsd
triplex1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, hdsd είπε καλησπερα παιδια μου δωσε ο κολλητος αυτο το ποντικι το moto speed v30 γιατι αγορασε καινουριο δεν τον βολευε και δεν καταλαβαινε πως να κανει πχ τα macro και κτλπ ξερει κανεις πως ? γιατι οτι προσπαθησα δεν μπορω να το καταλαβω θελω στην ουσια να κανω το ποντικι πχ να παταει το f1 οσο λειπω εγω απο την οθονη το εχει σαν δυνατοτητα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το κανεις το εχει κανεις? και να το εχει ρυθμισει να μου πει πως? η να ανεβασει μια φωτο με το τι ρυθμισεις πρεπει να του κανω Αντε σου εφεξε τυχερε driver : http://www.motospeed.cc/index.php?ac=article&at=read&did=472
mp44christos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 hour ago, triplex1 said: Αντε σου εφεξε τυχερε Αν Εξαιρέσεις οτι κινδυνεύει να παθει σύνδρομο καρπιαίου με 170γραμαρια... Ετσι το τσιγκουνευόταν ενας φιλος μου και τωρα δεν μπορει να σηκωσει ουτε σακουλα.
triplex1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mp44christos είπε Αν Εξαιρέσεις οτι κινδυνεύει να παθει σύνδρομο καρπιαίου με 170γραμαρια... Ετσι το τσιγκουνευόταν ενας φιλος μου και τωρα δεν μπορει να σηκωσει ουτε σακουλα. 169 δουλευω το v10 & v18 που εχει προσθαφαιρεση βαριδιων , οτι πιο vfm εχω πιασει ολα τα χρονια που ασχολουμαι σε ποντικια η συγκεκριμενη εταιρεια Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα