Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω παραγγείλει έναν samsung nvme m2, ο οποίος ως γνωστόν έχει 5 χρόνια εγγύηση από την εταιρία.

Από το κατάστημα μου είπαν ότι αυτοί δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, και όταν τους ρώτησα τι κάνω αν χαλάσει στον 3ο ή 4ο χρόνο, μου είπαν ότι μετά τα 2 χρόνια πρέπει να απευθυνθώ στην samsung για εγγύηση. Όσο κι αν έψαξα στο net, δεν βρήκα που γίνεται αυτό μέσα από το site της samsung (υποτίθεται ότι πρέπει να κάνεις register το προϊόν πριν, και να αιτηθείς rma).

Ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ σε τέτοια περίπτωση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Χαλαρωσε αδελφε , ακομα δεν τον πηρες και ψαχνεις τι θα κανεις αν ... χαλασει ? Αν χαλασει πριν τελειωσει η εγγυηση , απλα θα ερθεις επαφη με την samsung hellas και θα σου πουν εκει τι θα κανεις. Ισως και αυτο το λινκ να εχει σχεση οταν ερθει η ωρα εκεινη.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/4/2022 στις 7:57 ΜΜ, mphxths είπε

Χαλαρωσε αδελφε , ακομα δεν τον πηρες και ψαχνεις τι θα κανεις αν ... χαλασει ? Αν χαλασει πριν τελειωσει η εγγυηση , απλα θα ερθεις επαφη με την samsung hellas και θα σου πουν εκει τι θα κανεις. Ισως και αυτο το λινκ να εχει σχεση οταν ερθει η ωρα εκεινη.

Ευχαριστώ.

Όμως αν προσέξεις, θα δεις ότι η samsung hellas δεν έχει στην γκάμα της δίσκους.

Αν δεν κάνω λάθος η samsung έχει διαχωρίσει το τμήμα storage από το consumer electronics.

Δημοσ.
Στις 14/4/2022 στις 2:29 ΜΜ, stpi είπε

Ευχαριστώ.

Όμως αν προσέξεις, θα δεις ότι η samsung hellas δεν έχει στην γκάμα της δίσκους.

Αν δεν κάνω λάθος η samsung έχει διαχωρίσει το τμήμα storage από το consumer electronics.

Κανε registration το προιον και εισαι καλλυμενος , οπως ειπαν και τα παιδια παρτο πρωτα και μετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/4/2022 στις 8:22 ΠΜ, duffyduck είπε

άλλαξε κατάστημα

Ένα δίκιο το έχεις.

Αλλά υπήρχαν άλλοι λόγοι για την επιλογή του καταστήματος (με διευκόλυναν σε κάποια πράγματα).

EDIT: Την βρήκα την απάντηση ... σας ευχαριστώ όλους.

Επεξ/σία από stpi
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...